ben size katılmıyorum. elektrik almaz diye bişey olamaz. adı üstünde zaten elektrik isteyerek ve bilerek alınan bişey değil. sadece erkek kadın ilişkisinde değil bu durum. normal hayatta bir markete girdiğinde kasiyerden bile aldığın elektirk değişiyor. bunu sen ayarlamıyorsun. maalesef aura na uygun birinden elektrik alabilirsin. sırf statasü yüksek diye elektrik alman için kendini robot gibi ayarlayabilmen gerek ki. bunun da sonu mutsuzluk getirir.
Doktorda memur savcıda memur bu ülkede Hanfendi belirtirimSonuçta ikinizde devlet memurusunuz, öyle bi yazmışsınız ki eşiniz IBM de CEO sizde lise mezunu sekretersiniz :)
herkes fikrini söylesin diye konu açtım zaten. yani bu da sizin görüşünüz tabiki saygı duyarım.Yani açıkçası çevremdeki insanlar türkiyenin %90’ından daha yüksek statülü insanlar ben size içeriden bilgi veriyorum ahaha. Hayal ettiğiniz gibi bi dünya yok. Hadi sevgili olundu diyelim uzun süre beraberlik mutlu evlilik falan olmaz. Eğitim kültür ve statü belli bir seviyenin üzerinde elektrik dediğiniz şeyin temelini oluşturur ve tekrar söylüyorum aklı başında insan ilk görüşte aşık olup gözünü kör etmez. Cidden iyi niyetle yazmıştım size ama sanırım asla ikna edemeyeceğim. Umarım sadece öylesine meraktan yazmışsınızdır, hayatı yaz dizisi tadında yaşama ümidiniz yoktur.
bu baya bir uçurummuş. ama gönül bu işte :) statü dinlemiyorBu arada arkadasımın annesi hizmetli cay falan dagıtıyor bi sirkette,evlendi esi doktor esinin cocukları da doktor ama çok iyi anlaşıyorlar mutlulular hergün sehir sehir geziyolar valla:))) Hayatta hersey olabilir..
Hanımefendi ben mühendisim tr standartlarında yüksek Bi maaşım var eşim c-level derecesinde yönetici benim 5,6 katım maaş alıyo ama orijininde ikimizde mühendisiz ve eşimle statü farkımız yok anlatabildim miDoktorda memur savcıda memur bu ülkede Hanfendi belirtirim
ya evet nasıl tanıstılar dedim ilkokul arkadasıymıs, ve kadının ilk esi kamyon soforuydu. Cidden söylüyorum çok takılmayın nasipten ötesi yalanbu baya bir uçurummuş. ama gönül bu işte :) statü dinlemiyor
bence statü farkı olması için arada amir memur ilişkisini yaşamak gerekiyor. sizin eşinizle böyle bir ilişkiniz var mı asıl soru bu bence? yani siz eşinizin emrinde çalışan bir mühendis olsaydınız. belki bunu daha iyi anlayabilirdinizHanımefendi ben mühendisim tr standartlarında yüksek Bi maaşım var eşim c-level derecesinde yönetici benim 5,6 katım maaş alıyo ama orijininde ikimizde mühendisiz ve eşimle statü farkımız yok anlatabildim mi
Hayır aynı şirkette çalışmıyoruz ama ben de o da iyi üniversitelerden mezun aynı bölümden mühendisiz neden statü farkı olsun ki. Önüm açık belki ben de ilerde ceo, direktör vb bişi olabilirim. Statü farkı olunca böyle Bi imkan olmaz örneğin el işi öğretmeni Bi şirkette direktör olabilir mibence statü farkı olması için arada amir memur ilişkisini yaşamak gerekiyor. sizin eşinizle böyle bir ilişkiniz var mı asıl soru bu bence? yani siz eşinizin emrinde çalışan bir mühendis olsaydınız. belki bunu daha iyi anlayabilirdiniz
Orda bi sıkıntı yok bölümünüz aynı meslektaşsınız ve statü farkınız yok benim eşimin okuduğu bölümle benim okuduğum bölüm cok farklı ikimizde devlete bağlıyız diye ayni statüde olmuyoruz devlette hiyerarşi düzeni var farklı farklı kadrolar var anlatmak istediğim buHanımefendi ben mühendisim tr standartlarında yüksek Bi maaşım var eşim c-level derecesinde yönetici benim 5,6 katım maaş alıyo ama orijininde ikimizde mühendisiz ve eşimle statü farkımız yok anlatabildim mi
buna bende katılıyorum erkek egosu kendinden düşük kadını daha cazip buluyor maalesefYoo evlenebilir,evleniyorlar yani gayet. Erkekler özellikle kendilerinden düşük statüdeki kadınlarla evlenmeyi tercih ediyorlar sizin örneklerinizdeki gibi yani. Kişisel fikrimi soracak olursanız ben ne uçurum statü farkını ne eğitim farkını mantıklı buluyorum illa sorun oluyor. Davul bile dengi dengineciyiz yani
hizmetli de devlet memuru cumhurbaşkanı de devlet memuruOrda bi sıkıntı yok bölümünüz aynı meslektaşsınız ve statü farkınız yok benim eşimin okuduğu bölümle benim okuduğum bölüm cok farklı ikimizde devlete bağlıyız diye ayni statüde olmuyoruz devlette hiyerarşi düzeni var farklı farklı kadrolar var anlatmak istediğim bu
Bölümler ve üniversiteler arasında uçurum varsa haklısınızOrda bi sıkıntı yok bölümünüz aynı meslektaşsınız ve statü farkınız yok benim eşimin okuduğu bölümle benim okuduğum bölüm cok farklı ikimizde devlete bağlıyız diye ayni statüde olmuyoruz devlette hiyerarşi düzeni var farklı farklı kadrolar var anlatmak istediğim bu
Evet bu doğru fakat kadro farkı var bu nüansı atlayamayız ayni şey değil fark var bunu problem yapan insanlar var ve çok tanıdım böyle kişileri ondan bahsediyorumhizmetli de devlet memuru cumhurbaşkanı de devlet memuru
İyi de kasiyere ilk görüşte kör kütük aşık mı oluyoruz, adamın hiçbişeyini bilmiyoruz. En fazla yakışıklı çocukmuş der geçer gideriz. Hemen ilişki yaşayıp evlencek değiliz ya elektrik aldık diye.ben size katılmıyorum. elektrik almaz diye bişey olamaz. adı üstünde zaten elektrik isteyerek ve bilerek alınan bişey değil. sadece erkek kadın ilişkisinde değil bu durum. normal hayatta bir markete girdiğinde kasiyerden bile aldığın elektirk değişiyor. bunu sen ayarlamıyorsun. maalesef aura na uygun birinden elektrik alabilirsin. sırf statasü yüksek diye elektrik alman için kendini robot gibi ayarlayabilmen gerek ki. bunun da sonu mutsuzluk getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?