- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
kızlar biraz önce ekşi sözlükte bir konu okudum. oradan aklıma geldi.
hemşirelerin evlenmek için doktorların peşinde koştuklarına dair bir sürü şeyler yazılmış.
soruma gelecek olursak.
evlilikte statü farkı olabilir mi? erkekler evleneceği kadında statü arıyor mu?
mesela bir erkek doktor hemşire ile, sekreter patronu ile, bir milletvekili öğretmenle, bir hakim yanında çalışan memuruyla, bir astsubay lise mezunu bir bayanla, bir profesör üniversitede çalışan düz bir memurla evlenemez mi yani?
bu örnekler aklıma gelenler sadece. örnekleri siz de çoğaltabilirsiniz.
var mı böyle örnekler etrafınızda. yoksa herkes statüsüne uygun biriyle mi evleniyor?
bu erkekler neden o zaman kadınları mevki sahibi erkeklerin peşinde koştuğunu zannediyor
vayyy noktayı koymuşsunAdamlar statüyü takmaz, kadınlar bu konuda takıntılı benden üstün olsun en kötü eşit olalım gibi. Astsubay zaten liseye denk bence, milletvekili olmak için 18 yaşında olmak bile yetiyor ve gayette öğretmenle evlenir bunun en iyi örneği Binali Yıldırım:) doktor hemşire o kadar çok örnek var ki
Mesela ben 4 dil biliyorum
2 üniversite okudum. Maaşım çok iyi. Yanımda olacak kişininde bana denk olmasını isterim.
Neden şaşırdınızBanka özeldi. Bankanın bir etkinlikte tanıştıklarını duyduk o müfettişten. Aşık olmuşlar evlenmişler. Adam ve eşi gençti yaş farkı da yoktu.
Astsubay liseye denk değil bence kendini geliştiren zaten subaylik sınavını kazanıyor ki hukuk derslerine bulunduğu ildeki ünv.den öğretim görevlileri gorevlendiriliyor.Kucumsemissiniz liseyle denk tutarak elbette çok büyük ünv.lerin bölümleri kadar iyi bir eğitim almıyor olabilirler ama maaş yönünden de kötü değil meslekleri.Adamlar statüyü takmaz, kadınlar bu konuda takıntılı benden üstün olsun en kötü eşit olalım gibi. Astsubay zaten liseye denk bence, milletvekili olmak için 18 yaşında olmak bile yetiyor ve gayette öğretmenle evlenir bunun en iyi örneği Binali Yıldırım:) doktor hemşire o kadar çok örnek var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?