Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Biz bugün hava çok soğuk olmasına ragmen çıktık akşama kadar gezdik. Beraber kuaföre bile gittik o traş oldu ben saçımı yaptırdım.
Uzun zamandır birlikte vakit geçiremiyorduk iş yoğunluğundan.

Simdi disardan geldik... hafta ici gunduz uyku gece is hafta sonu da cogunlukla beraber ya evdw ya gezmede... boyle surekli dipdibe daha zor

benimki calisiyodu şimdide uzanmis dinleniyo ama kiyamam ona çok yoruluyo :)

Uc yasindaki kizimizla oynuyor.benimde kycagimda 6 aylik diger kizim var filim izliyoruz tabi ne kadar izlenirse.heryer oyuncak darmadagin.nerdeee gezmek tozmak tabi 10 yillik evliyiz nerdeyse.ama yazin gezicez insallah.sen gez bol bol da kis gunu ev en iyisi...

Koltukta tv iZliyor :) bugün gezdik eve gelir gelmez pert oldu yattı 1 saat filan,o yatış oldu zaten daha da kalkmadı :)) bütünleşti resmen kolthkla. Yemek yemek için geldi mutfağa bitek

Canım bi pazar erken kalkın kahvaltıya gidin internetten araştır güzel köylük yerlerde kahvaltilar vardir ic acici olur hem etrafı gezersiniz . Arkadaşlarınız ile paintball a go karta gidebilirsiniz .karaokeye gidebilirsiniz neden sinemadan başka şey olmasın bi sürü şey var canlı müziğe gidin

Ayy yorumlara ne çok güldüm ya geneli uyuyan yada koltukta uzanıp maç izleyen erkek benimkide dahil.. demekki bütün kadınlar aynıysa bütün erkeklerde aynıymış.. erkekler daha mı masum sanki ne de güzel maç yorumu izlermiş oy canım kocam yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…