- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Eşim evlenmeden yerden iğne kaldırmazdıtek basina tum evin sorumlulugunu aliyorsunuz diyenler var bu kadina. ben oyle dusunuyorumki bir cok aile bu sekilde. bu yuzden aslinda evinde oturacaksin, madem oyle, oyle saca boyle tarak diyeceksin rahat rahat oh mis. begfendiler nasil gecindirecekler evi kendileri dusunsun. yaw hani hayat musterekti? bu kadinda calisiyo disarda? ne cocukla ilgilenme ne adam gibi yemek yapma ne ortalik toplama..ya illallah dedim bu adamlar yuzunden. cocuklarim kucuk ama simdiden herseyi ogretmeyi calisiyorum. Allah canimi sag ettikcede herseyi ogretcem, hamur isi bile ogretcem. ilerde benden uzakta okul okursaniz kendi basinizin caresine bakin dioyorum. ilerde gelinleri benim ardimdan soylettirmeyin diyorum simdiden :))) cidden o analara cok lafim var cok
Iyi ettin ama bence bunu bekleyip gormek kazim bi 10-15 yil:)) ilk zamanlar yardim edip inan cocuklardan sonra ya da sonralari cok baska olanlar var. Erkek milleti diyorum yaEşim evlenmeden yerden iğne kaldırmazdı
El becerisi coktur ama annesi mutfaga pek sokmamıs
Keza bende öyleydim bulasık yıkardım bi yemek falan yılda iki ücyılda bir yapardım
Ama ne yaptık evlenince herşey ortak dedik birlikte giriştik
Madem bende calısıyorum o zaman mutfaga birlikte girip birlikte cıkıyoruz
Herşey öğreniliyor ilk zaman kötüde yaptı tadsızda oldu veya ben yönettim vs ama oldu
Annesine sövmek yerine adamı evliliğe adapte etmeyi tercih ettim :)
E o zaman madem evin beyi sensin calısmıyorum evi sen gecindir yemeği ben yaparım derim canıma minnet :)Iyi ettin ama bence bunu bekleyip gormek kazim bi 10-15 yil:)) ilk zamanlar yardim edip inan cocuklardan sonra ya da sonralari cok baska olanlar var. Erkek milleti diyorum ya
Aynen benim eşim de zamanında bana çok destek oluyordu.Biz 15 yılı devirdik..Tespitin çok doğruIyi ettin ama bence bunu bekleyip gormek kazim bi 10-15 yil:)) ilk zamanlar yardim edip inan cocuklardan sonra ya da sonralari cok baska olanlar var. Erkek milleti diyorum ya
Annemler 45yıldır evli :)Aynen benim eşim de zamanında bana çok destek oluyordu.Biz 15 yılı devirdik..Tespitin çok doğru
Tabi öylesi de vardır. Anneniz bu sayede daha genç duruyor mu?Annemler 45yıldır evli :)
Değişmeyende değişmiyor
:)tabi başta öğretmek de iyi fakat eşim ilk evlendiğimiz dönem kendiliğinden destek oluyordu.Sonradan bozulduEşim evlenmeden yerden iğne kaldırmazdı
El becerisi coktur ama annesi mutfaga pek sokmamıs
Keza bende öyleydim bulasık yıkardım bi yemek falan yılda iki ücyılda bir yapardım
Ama ne yaptık evlenince herşey ortak dedik birlikte giriştik
Madem bende calısıyorum o zaman mutfaga birlikte girip birlikte cıkıyoruz
Herşey öğreniliyor ilk zaman kötüde yaptı tadsızda oldu veya ben yönettim vs ama oldu
Annesine sövmek yerine adamı evliliğe adapte etmeyi tercih ettim :)
Amin masallah babanada.. insalkah esinde oyledir gercektenE o zaman madem evin beyi sensin calısmıyorum evi sen gecindir yemeği ben yaparım derim canıma minnet :)
Benim babam 70ine yakın hala mutfaga girer yemekte hazırlar bulasıkta yıkar hicte gocunmaz bunlarıda görüyor eşim
Allah vicdan versin vicdanı olan zaten yıkmaz tek tarafa
Iki yuzlu bu erkekler diyorum:) bi rahatlik cokuyo sanki zamanla.Aynen benim eşim de zamanında bana çok destek oluyordu.Biz 15 yılı devirdik..Tespitin çok doğru
Maşallah 40 gibi durur ama genlerle alakalı sanırımTabi öylesi de vardır. Anneniz bu sayede daha genç duruyor mu?
İnşallah bakalım teşekkür ederim :)Amin masallah babanada.. insalkah esinde oyledir gercekten
Hiç sıkma canını hepsi aynı şekerim.İnşallah sınavı iyi geçer oğlunun ,çocuğuna moralinin bozuk olduğunu hissettirme annesiEvet arkadaşlar mutfaktan yazıyorum. Çalışan bir kadınım ve Sınava hazırlanan çocuğum var her gün soru çözmemiz gerekiyor.
Ve her gün yemek yapıyorum. Çok şükür çevremde yemek yapacağım bir ailem var ama ben her gun bunu düşünmekten yoruldum.
Çocuğu mu takip edeyim, yemek mi yapayım evi mi temiz tutayım. .
Eşimle az önce mutfakta tartıştık.Tarif edim gel sen yemek yap dedim.Soğanı soydu söylenmeye başladı. .Sana yemekte yapayım diye diye soydu .
Ben de gel çocuğun yanında dur ben yaparım dedim ama biraz eleştirdim yani..hicbir şey yapmıyorsun diye. .O da suratı asık soymaya devam etti ..bırak lütfen ben yaparım dedim.Çocuğu da yanıma çağırdım gel burda soru çöz diye..Ćok mutsuzum ve yorgunum gerçekten. Tek dinlendiğim yer kk sizleri okurken bir yandan soru çözüyoruz.
Ya bu adamlar hep böyle anlayışsız mi olur:'(
Kendisi şu an netten maç izliyor..
İnşallah oğlum ve ben bu çabanın karşılığını alırız. Sınavı iyi gecer (sınav lgs)
Dip not :Arkadaşlar oğlum kendi sorumluluğunu yerine getiren bir çocuk derslerinde ve okulunda başarılı..Bu sınav için özel bir ilgi lazım.Malum tam ergenlik başı çocukluk sonu. .Sınav son iki senedir zor o yüzden hocaları dahil böyle bir yol izliyoruz.
Ben eşimin kafa yapısından dolayı üzüldüm ve sizinle paylaştım.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimHiç sıkma canını hepsi aynı şekerim.İnşallah sınavı iyi geçer oğlunun ,çocuğuna moralinin bozuk olduğunu hissettirme annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?