- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Neyse arkadaşlar şunu diyeceğim ben bu kafaya her şeyi takma halinden nasıl kurtulacağım ya.
Ya onu da takıyorum takmaz olur muyum..her şeyi derken?
gayet takılacak şeyler.
abinin evliliği hariç onu onlar düşünsün.
Valla piyango direk bana vurmuş. Başka kimseye değil. İç huzursuzluk çıkarmamaya gayret ediyorum..6 boyunca neden kabul ediyorsunuz o kadar çocuğu var sadece size mi piyango vuruyor. Herşeye eyvallah demişsiniz de ben hiç eyvallahlık bir durum göremedim.
Piyasadaki tüm sigaraları içsem de takarım ben. Buda evlendikten sonra oldu zatenBacım bi sigara yak otur şu günlerin geçmesini sabırla bekle başka türlü kafaya takarak düzelmez
Eminim herkesin hayatında oluyordur ama bende 2 yıldır böyle..Öncelikle bu kalabalıkta herkesin işine koşmaya çalışmayın herkes evde kendi işini kendi görsün. Bizde misafir misafir üstüne olmaz derler abiniz ve babanız gidene kadar kv nin diğer oğluna ya da kızına gitmesi lazım yani bizde öyledir adap. Babanız ve abiniz de uzun uzun kalmaz sanırım kızla tanışıp görüşüp aileyle işi bi ciddiye bindirip döner . Düğün şu bu onların meselesi madem evlenmek istiyo elini taşın altına koysun gerekiyorsa bir süre iki iş yapsın eş adayida çalışsın her şey olur.
Anne babanızı da eğer o şehirde bağlayan bişey yoksa evlatlarının olduğu şehire gelsin .abiniz neden sihir değişikliği yapıyor .
Siz de her şeyi kafaniza çok takmayın böyle kalabalık zorlu dönemler herkesin hayatında oluyor bazen bazı şeyler bi kulaginizdan girsin diğerinden çıksın .
Valla düşünmüyor değilim aslında. Şöyle kusa kusa koşmak geliyor içimden..Seninki takıntıyı geçmiş. Huniyle dolaşsan hakkındır o derece yani
Nasıl yani abiniz ve babanız da iki yıldır siz de mi kalıyorEminim herkesin hayatında oluyordur ama bende 2 yıldır böyle..
Mesela rahatsızlığımı belli etmem için ne yazmam gerekiyordu buraya?Hicte rahatsizmis gibi durmuyorsun. Gayette memnun hatta. Ne diyeyim, kabile hayatinda mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?