Şu ciğer komple gitti bende.

Atlatabildin mi peki?
Dedim ya bir cinnet anında eşimin yedi sülalesinden kurtuldum Benım evım de yatır gibiydi eskiden. Gelen gitmiyordu, kv , eltiler , kv nın akrabaları. Hatta kv misafırlerini kendi evınde değil benım evımde ağırlar bırde yatıya kaldırırdı. Ben bir patlama yaşadım artık huzura erdim . İnsanlara hayır demedikçe sömürüleceksin, bir yerde dur demen lazim yoksa bu böyle sürer gider.

Peki sonrasında ne oldu? Eşinle aranız nasıl? En azından düzelme var mı yani merak ettim

Evet düzeldi. Çünkü kendimi saatlerce anlattım. Ona normal gelen şeyin benim kültürümde normal olmadığını, benim böyle bir aile yaşantısını asla kabul etmeyeceğimi söyledim. Bizim memlekette 3 katlı evimiz var. 1 katında anneannem 1 katında annem babam 1 katında ablam yaşıyor ve kimse kimsenin evine habersiz girmiyor. Bireysel yaşıyor herkes. Böyle yetiştirildim ben de.. şu an evimde kaynımı görümcemi aylarca görmek istemem. konforumdan ödün veremem, üzgünüm. yıllardır başka bir şehirde yalnız yaşamışken hem de.. o da kendi yuvasında huzursuz olmamak için kabul etti. zaten tüm sülalesi de benim bu tavrımdan sonra böyle bir şeye teşebbüs edemez. gözlerinde kötü gelin olayım hiç umrumda değil, olmadım da gerçi.. sadece kaynım benimle konuşmuyor. o da umrumda değil.

Sen evini kaynana elti görümce abi vs. bırak ve kaç o evden. Başka türlü Huzur bulamayacaksın gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…