- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
O kadar haklısın ki.. Verdiğim değerin karşılığını alıyorum elbette ama nasıl söylesem ki.. Benim cinnetlerim icimde olduğu için delirmedim mi zaten..6 ay çok çok uzun bir zaman. Hele ki yakında bir elti ve görümce varken. Tamam rahat ediyor falanda insan der ki biraz o tarafada geçeyim ki bu insanlarda rahat etsin. Ev yol geçen hanına dönüyor heralde bu 6 ay boyunca. Allah kolaylık versin size. Abiniz babanız şuan geçici bir durum ama kvdeniz onlar sizdeyken bari diğer tarafa geçeyim ben orada kalayım kızım demeliydi.
Bence ortada adaletsiz bir durum var. Kimse size ileride eşinizin annesiyle her yıl 6 ay birlikte zaman geçirdiniz diye üstün hizmet madalyası falan takmayacak biliyorsunuz dimi???
Nickinizle uyuşmayan bir sabrınız var tebrikler
Mesela 1 ayda 2 3 gün gönülleri kirilmasin gidip kalıyor. Bu da sayılır mı ?6 ay kalmasına niye izin veriyorsunuz onu anlamadım ben. Konudaki en büyük sorun o gibi geldi bana. Diğerleri geçici hatta ona bağlı şeyler.
Cinnet benim icimde saklı..Sana bol bol sabir diliyorum o zaman guzel kardesim. Ancak uye adin ile sabrin ters olmus. Bir cinnete bakar derler buralarda...
6 ay ... 6 ay boyle dip dibe yasamak... Evlenmek degil de bir aileye evlat edinilmis gibi bir sey.Darlandim vallahi. Cikip yuruyecegim.
Her sey karsilikli olursa itaat oluyor tabi.. Bende böyledir belki ama herkes için evlilikte böyle şeyler oluyor diyemem.Gerçekten her seyi böyle hemen kabul ediyor musunuz bir şey demeden.Cidden evlilik bu mu eşe ve ailesine itaat etmek? Evlilikten korktuğum bir konu daha eklendi valla
İlâhi yaCanım bır anlık cinnetle hepsini birden kov gitsinler çok ciddiyim
Canım benim Rabbim insanlarla sınavında kolaylık selamet en önemliside yanında olan bulunan insanlara akıl fikir vicdan anlayıs versin diyorum. Kalabalıkta olmak ama kalabalıklar içinde tek olmak yalnız olmak kendinle bas basa kalamamak insanların destek degil köstek olmaları nedir bilirim Rabbim zorunu işini kolaylastırsın burda isin çogu özellikle esinin ailesi ile ilgili durumda enişteyede iş düşüyorCinnetin eşiklerinden herkese merhabalar diliyorum güzel kadınlar.
İçimi dışımı buraya döküp sizlerden güzel motiveler bekliyorum. Çünkü insan tek başına dağ olamıyor bazen.
Arkadaşlar 1 aydır kayınvalidem bende kalıyor. Belki bir çoğunuz yorumlarda rastlaşmışsınızdır. Her sene 5 6 ayını benim yanımda geçirir. Geçirsin eyvallah yalnız eşantiyonları da var. Görümcem,eltim de bana yakın oturuyorlar. Kayınvalidem en çok benim yanımda rahat ettiği için bende kalır.
Sonra görümcem,eltim her zaman yanına ziyarete gelirler ona da eyvallah.
Yalnız şu ara aşırı stres altındayım. Yine konularımdan bilirsiniz bebek için bir hayli uğraşıyorum. Ama bu stresle her geçen zaman dahada zorlaşıyor gibi.
Kayınvalidemin ardından hooop süprayyyz kaynım da buradaki işlerini halletmeye geldi.
Bitmedi biter mi babam ve abim de geldiler şehir dışından yalnız gelme durumları baya karışık.
Abim ani bir kararla evlilik yoluna girdi. Ve hanim kızımız icin bir anda buraya yerleşme kararı aldı.Hadi ona da eyvallah lakin ne babamda ne de abimde şuan buraya yerlesecek veya aniden düğün yapacak birikim yok.Afalladılar tabi bizimkiler.
Canım anam taa oralardan sızlaniyor. İki evlâdım gurbete gitti. Kızıma zar zor alışmışken tek oğlum da gidiyor ben buralarda nasıl durayım. Çocuklarımdan başka kimim var falan. Ana yüreği tabi.
Kendi sorunlarıma kafa yorarken bir de bunlar üst üste geldi. Vallahi sıyırmanın eşiğindeyim.
Dahası var anlatırım ama şuan bile yazacak zor vakit buldum. Yoksa sağa sola püskürecektim.
Ev deseniz dallas. Herkesin ayrı derdi var.
Bunların üstüne gelen giden de eksik olmuyor.
Ya 1 gecede insanın saçında beyaz çıkar mı çıkıyormuş vallahi bugün saydım. 4 tane beyaz saç bana el sallıyordu. Ona da ayrı şok oldum tabi.
Şu ara her şeye kafamı takmış durumdayım. Yani kafam o kadar dolu ki toparlayıp da kendimi anlatacak doğru düzgün cümleler bulamıyorum.
Umarım anlatabilmişimdir.
Uzun uzadıya yazılacak çok şey var da...
Neyse arkadaşlar şunu diyeceğim ben bu kafaya her şeyi takma halinden nasıl kurtulacağım ya. Bir anda ruh halim aniden değişiyor.
Şu kalabalıklarda kendime ayıracak vaktim bile yok düşünün..
O kalabalık niye senin evinde oluyor peki, biraz hakkaniyetli olsunlar madem kalabalık seviyorlar herkeste eşit kalsın kayinvaliden illa kalması gerekiyorsa. Ben üzüldüm senin adına başka konuda da yazmıştım ama sen durumu kanıksamışsın, psikolojine dikkat et, eşin seni zerre düşünmüyor bana kalırsa o kalabalıkta sağlam kafada kalman pek mümkün değil.Onlara göre kalabalık her zaman iyidir yalnızlık Allah'a mahsustur. Valla kılıf bulmadım da. Onlar kendilerine güzel kılıflar uydurmuş. Ailelerinde gelenek gibi bir şey.
Tesellim eşimin bana ev işlerinde yardımcı olması ilgilenmesi. Onlara beni ezdirmemesi.
Yani her iki tarafada tavrı eşit derecede. Yoksa cinnetin eşiğindeyim orasi ayrı tabii
Yakındır yakın ben sende o ışığı görüyorum. Benim cinnetten önceki halimi gördüm sendeİlâhi ya
Bir anlık cinnetle ülkeyi terketmek var içimde ama bakalım. Belki bir gün...
Canım beyazlar çıkmaz mı çıkmak ne kelime... ama haddıme düsmez ama bu iş herkesin kenarda durup hersey senin sorumlulugun altında oldukca bu evliliğinedr yansıyacak zamanla.. onun için bu kalabalıkların yukunu birazda çevren eltın vs yuklenmesi lazım gerek bunu dile getırmen sart herkes yukunu sana atmış kenara çekilmis herkesin tasın altına elini koyması sart hatta farz olmus.Cinnetin eşiklerinden herkese merhabalar diliyorum güzel kadınlar.
İçimi dışımı buraya döküp sizlerden güzel motiveler bekliyorum. Çünkü insan tek başına dağ olamıyor bazen.
Arkadaşlar 1 aydır kayınvalidem bende kalıyor. Belki bir çoğunuz yorumlarda rastlaşmışsınızdır. Her sene 5 6 ayını benim yanımda geçirir. Geçirsin eyvallah yalnız eşantiyonları da var. Görümcem,eltim de bana yakın oturuyorlar. Kayınvalidem en çok benim yanımda rahat ettiği için bende kalır.
Sonra görümcem,eltim her zaman yanına ziyarete gelirler ona da eyvallah.
Yalnız şu ara aşırı stres altındayım. Yine konularımdan bilirsiniz bebek için bir hayli uğraşıyorum. Ama bu stresle her geçen zaman dahada zorlaşıyor gibi.
Kayınvalidemin ardından hooop süprayyyz kaynım da buradaki işlerini halletmeye geldi.
Bitmedi biter mi babam ve abim de geldiler şehir dışından yalnız gelme durumları baya karışık.
Abim ani bir kararla evlilik yoluna girdi. Ve hanim kızımız icin bir anda buraya yerleşme kararı aldı.Hadi ona da eyvallah lakin ne babamda ne de abimde şuan buraya yerlesecek veya aniden düğün yapacak birikim yok.Afalladılar tabi bizimkiler.
Canım anam taa oralardan sızlaniyor. İki evlâdım gurbete gitti. Kızıma zar zor alışmışken tek oğlum da gidiyor ben buralarda nasıl durayım. Çocuklarımdan başka kimim var falan. Ana yüreği tabi.
Kendi sorunlarıma kafa yorarken bir de bunlar üst üste geldi. Vallahi sıyırmanın eşiğindeyim.
Dahası var anlatırım ama şuan bile yazacak zor vakit buldum. Yoksa sağa sola püskürecektim.
Ev deseniz dallas. Herkesin ayrı derdi var.
Bunların üstüne gelen giden de eksik olmuyor.
Ya 1 gecede insanın saçında beyaz çıkar mı çıkıyormuş vallahi bugün saydım. 4 tane beyaz saç bana el sallıyordu. Ona da ayrı şok oldum tabi.
Şu ara her şeye kafamı takmış durumdayım. Yani kafam o kadar dolu ki toparlayıp da kendimi anlatacak doğru düzgün cümleler bulamıyorum.
Umarım anlatabilmişimdir.
Uzun uzadıya yazılacak çok şey var da...
Neyse arkadaşlar şunu diyeceğim ben bu kafaya her şeyi takma halinden nasıl kurtulacağım ya. Bir anda ruh halim aniden değişiyor.
Şu kalabalıklarda kendime ayıracak vaktim bile yok düşünün..
inadına gideceksinizSürekli gördüğüm insanlar olduğu için inanın onlara da gitmek içimden gelmiyor biliyor musun
İçimi mi okudun be kadınYakındır yakın ben sende o ışığı görüyorum. Benim cinnetten önceki halimi gördüm sende
O kurnaz görümcenle tilki eltin de bir hafta misafır etsinler senın kv yiİçimi mi okudun be kadın
Valla onlar bayağı rahatlar. Zaten kayınvalidem diğer eltimi hiç sevmez.Canım beyazlar çıkmaz mı çıkmak ne kelime... ama haddıme düsmez ama bu iş herkesin kenarda durup hersey senin sorumlulugun altında oldukca bu evliliğinedr yansıyacak zamanla.. onun için bu kalabalıkların yukunu birazda çevren eltın vs yuklenmesi lazım gerek bunu dile getırmen sart herkes yukunu sana atmış kenara çekilmis herkesin tasın altına elini koyması sart hatta farz olmus.
CanımsınCanım benim Rabbim insanlarla sınavında kolaylık selamet en önemliside yanında olan bulunan insanlara akıl fikir vicdan anlayıs versin diyorum. Kalabalıkta olmak ama kalabalıklar içinde tek olmak yalnız olmak kendinle bas basa kalamamak insanların destek degil köstek olmaları nedir bilirim Rabbim zorunu işini kolaylastırsın burda isin çogu özellikle esinin ailesi ile ilgili durumda enişteyede iş düşüyor
Dilerim tez zamanda hayırlı saglıklı bi evladinda olur yuvan kalbin evliliğin hepppp mutlu olsun canım benimm
Darlanmak da kelime mi donu kilotu kafama geçirip beni siz delirttiniz demek geliyor içimden bazenValla evde kalabalık insan varken ben de aşırı darlaniyorum en büyük sorun bu bence. Biraz kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var gibi görünüyor. Eşinizle konuşun evi boşaltsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?