Şu ciğer komple gitti bende.

O kadar haklısın ki.. Verdiğim değerin karşılığını alıyorum elbette ama nasıl söylesem ki.. Benim cinnetlerim icimde olduğu için delirmedim mi zaten..

Cinnet benim icimde saklı..
Bir de benim yerime yürüsene şöyle ritimli ritimli..

Canım benim Rabbim insanlarla sınavında kolaylık selamet en önemliside yanında olan bulunan insanlara akıl fikir vicdan anlayıs versin diyorum. Kalabalıkta olmak ama kalabalıklar içinde tek olmak yalnız olmak kendinle bas basa kalamamak insanların destek degil köstek olmaları nedir bilirim Rabbim zorunu işini kolaylastırsın burda isin çogu özellikle esinin ailesi ile ilgili durumda enişteyede iş düşüyor
Dilerim tez zamanda hayırlı saglıklı bi evladinda olur yuvan kalbin evliliğin hepppp mutlu olsun canım benimm

O kalabalık niye senin evinde oluyor peki, biraz hakkaniyetli olsunlar madem kalabalık seviyorlar herkeste eşit kalsın kayinvaliden illa kalması gerekiyorsa. Ben üzüldüm senin adına başka konuda da yazmıştım ama sen durumu kanıksamışsın, psikolojine dikkat et, eşin seni zerre düşünmüyor bana kalırsa o kalabalıkta sağlam kafada kalman pek mümkün değil.

Canım beyazlar çıkmaz mı çıkmak ne kelime... ama haddıme düsmez ama bu iş herkesin kenarda durup hersey senin sorumlulugun altında oldukca bu evliliğinedr yansıyacak zamanla.. onun için bu kalabalıkların yukunu birazda çevren eltın vs yuklenmesi lazım gerek bunu dile getırmen sart herkes yukunu sana atmış kenara çekilmis herkesin tasın altına elini koyması sart hatta farz olmus.

Yilin 6 ayini kayinvalideyle gecirmek hic kolay degil. Bir de gorumce ve eltin de sende toplaniyormus. Evde surekli bir kalabalik.. Hic mi dusunmuyorlar sana da yuk oluyoruz falan diye dile getiriyorlar mi hic ? Bence bu sartlar altinda iyi bile dayaniyorsun.

Valla onlar bayağı rahatlar. Zaten kayınvalidem diğer eltimi hiç sevmez.
Bunlar da fırsattan istifade nasıl olsa herkes orada kafasıyla dolusurlar buraya..

Canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…