Şu ciğer komple gitti bende.

Yapu olrak kaygilisin diger konularda bisey diy3meyecem ama bebek yapmak istiyorsan sterese sokma kendini bu senin elinde evinde kim kaliyorsa kalsin kapini kitle esinle askini yasa. O kadat ev ustunde ev de kalan aileler nasl 7 8 tane cocuk yapiyor bunlari dusun kafani rahattlat

Hicbir zaman böyle konuşamadım. Eşime dahi. Çünkü eşim baya hassas aile mevzularında.Kendim konuşup kendim duyacağımı biliyorum. Ufaktan bir denemedim degil. Ama eşimin tepkisi o ufacıkta bile dağlar kadar oldu.
Ailesini tutup beni atsaydı tavırlarım elbetteki net olacaktı..
Ne bileyim ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal..

Niye eşin ve ailesiyle ilgili herşeyi kabul ediyorsun? Kimse bu kadar kalabalık bir hayatı istemez, kayinvaliedeniz tek sizin yanınızda rahat etme bencilliğinden vazgeçmez siz bu kafadayken. Eşinizi de güzel kılıf bulmuşsunuz ailesine aşırı bağlı, yok öyle bir dünya, siz ne oluyorsunuz bu durumda, isminizin hakkını verip geçirin bir cinnet..

Hayır hayır. Abim babam 2 yılda 2 kere geldiler evime.
Ben kayinvalidemler için 2 yıldır böyle demek istemiştim.
Valla o duruma çözüm önerim yok kayniniz gorumceniz kv biz biraz anlayışlı olsa bunlar olmaz ama siz şimdi bi laf soyleseniz dünyanın en kötüsü olursunuz

çalışıyor musunuz?
çalışıyorsanız elinizi sürmeyin hiçbirşeye
çalışmıyorsanız nispeten yapın
bir akşam eltiye başka akşam görümceye gezi çıkarın yemekli ağırlasınlar yapın bir şekilde

Ne kadarlık evlisiniz? Yillar içinde şuan yaptıklarınızdan, göz yumduklarınızdan çok pişmanlık duyacağınıza eminim. Siz eşinizin ailesiyle sürekli bir arada yaşamak için mi evlendiniz? Madem bu kadar kalabalık yaşayacaktınız, kendi ailenizle yaşardınız.

Sana bol bol sabir diliyorum o zaman guzel kardesim. Ancak uye adin ile sabrin ters olmus. Bir cinnete bakar derler buralarda...

6 ay ... 6 ay boyle dip dibe yasamak... Evlenmek degil de bir aileye evlat edinilmis gibi bir sey.Darlandim vallahi. Cikip yuruyecegim.

Gerçekten her seyi böyle hemen kabul ediyor musunuz bir şey demeden.Cidden evlilik bu mu eşe ve ailesine itaat etmek? Evlilikten korktuğum bir konu daha eklendi valla

Ya arkadas ben burada esinize kiziyorum. Yahu arkadas manevi olarak destek olun be kardesim. Tamam anandir babandir. Esine bir destek ol yahu.

6 ay kalmasına niye izin veriyorsunuz onu anlamadım ben. Konudaki en büyük sorun o gibi geldi bana. Diğerleri geçici hatta ona bağlı şeyler.

Çok normal ..Ailenizin içinde bulunduğu durum düşünülmesi ve destek olunması gereken bir durum.
Sadece, siz bebek için planlar yapmanız gerekirken, başkalarını düşünmeniz, idare etmeniz üzücü ..

Onlara göre kalabalık her zaman iyidir yalnızlık Allah'a mahsustur. Valla kılıf bulmadım da. Onlar kendilerine güzel kılıflar uydurmuş. Ailelerinde gelenek gibi bir şey.
Tesellim eşimin bana ev işlerinde yardımcı olması ilgilenmesi. Onlara beni ezdirmemesi.
Yani her iki tarafada tavrı eşit derecede. Yoksa cinnetin eşiğindeyim orasi ayrı tabii

Sürekli gördüğüm insanlar olduğu için inanın onlara da gitmek içimden gelmiyor biliyor musun

6 ay çok çok uzun bir zaman. Hele ki yakında bir elti ve görümce varken. Tamam rahat ediyor falanda insan der ki biraz o tarafada geçeyim ki bu insanlarda rahat etsin. Ev yol geçen hanına dönüyor heralde bu 6 ay boyunca. Allah kolaylık versin size. Abiniz babanız şuan geçici bir durum ama kvdeniz onlar sizdeyken bari diğer tarafa geçeyim ben orada kalayım kızım demeliydi.
Bence ortada adaletsiz bir durum var. Kimse size ileride eşinizin annesiyle her yıl 6 ay birlikte zaman geçirdiniz diye üstün hizmet madalyası falan takmayacak biliyorsunuz dimi???
Nickinizle uyuşmayan bir sabrınız var tebrikler

Kabile hayatını ben bunlarda gördüm. Mesela bizim ailede böyle şeyler yoktur her şey dozundadır. Diyorum ya annem babam bile 2 yılda 2 kere yanıma geldiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…