- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Eşime ev otele döndü dedim şakayla karışık ne demek otel insanlar kendi evlerine kalmaya geliyor yabancılar mi gelenler dediEvinizi otel bellemişler herhalde. Kabul etmezdim şahsen bu kadarını.
Vermeyin çok yüz, sonra böyle laflar etmeye yüz buluyorlar.Eşime ev otele döndü dedim şakayla karışık ne demek otel insanlar kendi evlerine kalmaya geliyor yabancılar mi gelenler dedi
Kendi evleri miEşime ev otele döndü dedim şakayla karışık ne demek otel insanlar kendi evlerine kalmaya geliyor yabancılar mi gelenler dedi
Aşağı yukarı aynı durumları yasıyormuşuz. En azından yalnız değilim buna sevineyim bari.Bizde de durum hemen hemen aynı. Bizim kv ayni şehirde oldugumuz icin 1-2 haftalık kısa ziyaretler (size gore kısa en azından) yapar. Diger cocuklarıyla yakın otururuz ama hep bizde kalir. Cocuklarım var ve mecburen odaları oldugu icin salonda yatirıyorum. Digerlerinin musait odalarıda var oysaki.
Doğal olarak anne ziyaretlerinide bizim evimizde yaparlar. Kac yıllik evliyim kv bizde oldugu zamanlarda daha çaya gelin diyeni bile olmadı. İslerine boyle geliyor çünkü farkındayim. Ve çalısan bir anneyim ona rağmen kv hasta oldugu zamanlarda bile bizde kalır. Dığerleri çalışmıyor oysaki.
Eşimde kardeslerinin annelerine bu tavrından rahatsız ama bir şey söyleyemiyorsun. Sokma akılla olmuyor, kendilerinin düşünmesini bekliyorsun.
Esinle kalabaliğin yorduğunu biraz başbaşa kalmak istedigini arada laf arasında söyle. Rahatsiz olmaya basladığıni farkeder en azından. Ne diyeyim bilemedim. Memleket dönüşü kısa bir tatil ayarlayın bari kafanizı dinlersiniz.
Su kendi evleri muhabbetinden nefret ederim. Annem de olsa ev ben esim ve oglum disinda kimsenin evi degil. Cok hassasim o konuda.Eşime ev otele döndü dedim şakayla karışık ne demek otel insanlar kendi evlerine kalmaya geliyor yabancılar mi gelenler dedi
Onun gelmediği zamanlarda da biz ziyarete gidiyoruz memlekete. Kısır bir döngü var ama hayir olsun.Allah sana sabir vermis gerçekten.. bari su kv 2 ayla sinirli kalsa...
Cidden okurken ben burdan nefes alamadim ya. Valla bu site evlilikten soğutma konusunda 1 numaraBunca strese ve kalabalığa rağmen çocuk istediğinizden emin misiniz? Adam sizin evi halka açık hale getirip burası onlarında evi kafasında yaşıyor, ben başımı alıp ailemin yanına giderdim biran düşünmeden.
Bence buralara degilde esine hoykur cok gencsin daha canina , hayatina yazik.Hepinize tek tek yetişemiyorum. Cevap yazamadığım arkadaşlarım kusuruma bakmasın. Hepsini itina ile okuyorum.
Buralara höykürmek iyi geldi gerçekten. Iyi ki üye olmuşum buraya
Her evlilik aynı değil tabi ki, burası bir derdim var yani zaten sıkıntı yaşayanlar yazıyor, o yüzden burayı okuyup evlilikten soğumayın ama aileci erkeklerden uzak durun :) konu sahibi çok sabırlı ben olsam gemiler çoktan yanmıştı, eş ailesiyle beraber yaşamak için mi evleniyoruz illa bir aileyle yaşayacaksak Kendi ailemizle yaşamaya devam edelim. Özel hayatları kalmaz hicbirsey kalmaz ortada.Cidden okurken ben burdan nefes alamadim ya. Valla bu site evlilikten soğutma konusunda 1 numara
Kesinlikle bende oyle düşünüyorum. Birilerine hizmet edeceksem kendi anne babama ederdim evde oturup. Es isten gelecek annesiyle birlikte sohbet muhabbet sonra yorgunluktan yatilacak. Nerde kaldi ozel hayat nerde kaldi evlilik.Her evlilik aynı değil tabi ki, burası bir derdim var yani zaten sıkıntı yaşayanlar yazıyor, o yüzden burayı okuyup evlilikten soğumayın ama aileci erkeklerden uzak durun :) konu sahibi çok sabırlı ben olsam gemiler çoktan yanmıştı, eş ailesiyle beraber yaşamak için mi evleniyoruz illa bir aileyle yaşayacaksak Kendi ailemizle yaşamaya devam edelim. Özel hayatları kalmaz hicbirsey kalmaz ortada.
Haklısınız kesinlikle umarım öylesi bulmasinHer evlilik aynı değil tabi ki, burası bir derdim var yani zaten sıkıntı yaşayanlar yazıyor, o yüzden burayı okuyup evlilikten soğumayın ama aileci erkeklerden uzak durun :) konu sahibi çok sabırlı ben olsam gemiler çoktan yanmıştı, eş ailesiyle beraber yaşamak için mi evleniyoruz illa bir aileyle yaşayacaksak Kendi ailemizle yaşamaya devam edelim. Özel hayatları kalmaz hicbirsey kalmaz ortada.
Birde konu sahibi gurbette, ailesinden uzaktan ne için , eşinin ailesiyle cümbür cemaat yaşamak için, yanlış hatırlamıyorsam eşiyle yaş farkları da vardı kendi yaşı henüz 24, eşi daha kolay söz geçirebiliyor bu şekilde olunca. Bunların yazıyorum ki ,belki konu sahibi bu kanıksadığı durumu değiştirmek için birşeyleri yapar.Kesinlikle bende oyle düşünüyorum. Birilerine hizmet edeceksem kendi anne babama ederdim evde oturup. Es isten gelecek annesiyle birlikte sohbet muhabbet sonra yorgunluktan yatilacak. Nerde kaldi ozel hayat nerde kaldi evlilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?