Şu ciğer komple gitti bende.

Bizde de durum hemen hemen aynı. Bizim kv ayni şehirde oldugumuz icin 1-2 haftalık kısa ziyaretler (size gore kısa en azından) yapar. Diger cocuklarıyla yakın otururuz ama hep bizde kalir. Cocuklarım var ve mecburen odaları oldugu icin salonda yatirıyorum. Digerlerinin musait odalarıda var oysaki.

Doğal olarak anne ziyaretlerinide bizim evimizde yaparlar. Kac yıllik evliyim kv bizde oldugu zamanlarda daha çaya gelin diyeni bile olmadı. İslerine boyle geliyor çünkü farkındayim. Ve çalısan bir anneyim ona rağmen kv hasta oldugu zamanlarda bile bizde kalır. Dığerleri çalışmıyor oysaki.

Eşimde kardeslerinin annelerine bu tavrından rahatsız ama bir şey söyleyemiyorsun. Sokma akılla olmuyor, kendilerinin düşünmesini bekliyorsun.

Esinle kalabaliğin yorduğunu biraz başbaşa kalmak istedigini arada laf arasında söyle. Rahatsiz olmaya basladığıni farkeder en azından. Ne diyeyim bilemedim. Memleket dönüşü kısa bir tatil ayarlayın bari kafanizı dinlersiniz.

Allah sana sabir vermis gerçekten.. bari su kv 2 ayla sinirli kalsa...

Aşağı yukarı aynı durumları yasıyormuşuz. En azından yalnız değilim buna sevineyim bari.
Aramızdaki tek fark sen çalışıyorsun. Ben çalışmıyorum ama diğerleri de çalışmıyor..
Öyle düşünüyorum vallahi. Hatta eşim gelmese de olur Mümkünse kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorumm. ORMAN bile olur yani o derece kalabalıktan bunaldim.

Hepinize tek tek yetişemiyorum. Cevap yazamadığım arkadaşlarım kusuruma bakmasın. Hepsini itina ile okuyorum.
Buralara höykürmek iyi geldi gerçekten. Iyi ki üye olmuşum buraya

Cidden okurken ben burdan nefes alamadim ya. Valla bu site evlilikten soğutma konusunda 1 numara

Cidden okurken ben burdan nefes alamadim ya. Valla bu site evlilikten soğutma konusunda 1 numara
Her evlilik aynı değil tabi ki, burası bir derdim var yani zaten sıkıntı yaşayanlar yazıyor, o yüzden burayı okuyup evlilikten soğumayın ama aileci erkeklerden uzak durun :) konu sahibi çok sabırlı ben olsam gemiler çoktan yanmıştı, eş ailesiyle beraber yaşamak için mi evleniyoruz illa bir aileyle yaşayacaksak Kendi ailemizle yaşamaya devam edelim. Özel hayatları kalmaz hicbirsey kalmaz ortada.

Kesinlikle bende oyle düşünüyorum. Birilerine hizmet edeceksem kendi anne babama ederdim evde oturup. Es isten gelecek annesiyle birlikte sohbet muhabbet sonra yorgunluktan yatilacak. Nerde kaldi ozel hayat nerde kaldi evlilik.

Rahatlığınız beni rahatsız etti ya. Dertleşmek için açmışsınız konuyu sanırım çözüme dair algınız kapalı.

Karşılıklı olunca itaat oluyor gibi bişi demişsiniz de karşılıklı olan bi şey yok eşinizle aranızda. Daha halden anlamayan derdinizi anlatamadığınız adamdan çocuk yaparken bi kez daha düşünün derim.

Kayınvalideniz sizi sevmiyor ayrıca. Siz de rahat e çünkü saygıda kusur etmiyosunuz belli ki kadın prenses gibi takılıyor. Sevgiyle olsa gider kızında kalırdı böyle kandırttırmayın kendinizi. Yaşınız küçük sanırım bi 10 yıl sonra sesiniz çıkar belki her şey yoluna da girer ama mahvolmuş yıllarınız ve tamamen ağarmış beyaz saçlarınızla beraber. Değer diyosanız devam edin ne diyelim

Haklısınız kesinlikle umarım öylesi bulmasin

Kesinlikle bende oyle düşünüyorum. Birilerine hizmet edeceksem kendi anne babama ederdim evde oturup. Es isten gelecek annesiyle birlikte sohbet muhabbet sonra yorgunluktan yatilacak. Nerde kaldi ozel hayat nerde kaldi evlilik.
Birde konu sahibi gurbette, ailesinden uzaktan ne için , eşinin ailesiyle cümbür cemaat yaşamak için, yanlış hatırlamıyorsam eşiyle yaş farkları da vardı kendi yaşı henüz 24, eşi daha kolay söz geçirebiliyor bu şekilde olunca. Bunların yazıyorum ki ,belki konu sahibi bu kanıksadığı durumu değiştirmek için birşeyleri yapar.

Son düzenleme:
Bu defa hepsi üst üste gelmiş sanırım. Sabretmekten başka çare yok gibi.
Kafaya nasıl takmayacaksın ki. İnsanın elinde değil takmamak.
Ama sana tavsiyem çok fazla düşünme, her şey olacağına varıyor nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…