- 22 Ocak 2020
- 76
- 53
- 3
- 41
- Konu Sahibi ilginleylis
-
Kız kaç kilo verdin bi tartilsana. Ben dayanamadım 3 gün. maşallah berekatüllah. Kaç gün daha devam edeceksin bende yarın başlayayım bari senle harika gidiyorsun
[/QUOTE az gidiyor bende tartılınca moralim bozuluyor ama tartılırım ben 21 gün yapmak istiyorum insallah beraber ilerleyebilirizcok sevinirim
Evet malesef kilom fazla olmasına rağmen diyetisyenle bile haftada 200 -300 gr verebildim zor veriyorum ama bakalim insallah bu sefer olacak insallah ever sadece su iciyorumDemek ki vücudunun tutucu yapısı varmış kilo zor veriyor ama nereye kadar direnecek elbet bir gün verecekbende 2-3 gün yaptım günlük 1 kilo verdim sonra dayanamadım Yarın seninle beraber inşallah başlayacağım Sadece su içiyorsun herhalde değil mi
Herkesin vücut yapısı farklı tabi. Ben kolay verebiliyorum ama yemekten vazgeçemiyorum.Evet malesef kilom fazla olmasına rağmen diyetisyenle bile haftada 200 -300 gr verebildim zor veriyorum ama bakalim insallah bu sefer olacak insallah ever sadece su iciyorum
Inşallah basaracazHerkesin vücut yapısı farklı tabi. Ben kolay verebiliyorum ama yemekten vazgeçemiyorum.
21 günlük maratona başladım bugün belki hayatımda başka yapmam. Sadece su içeceğim. Niyetim bu ama nereye kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum. İnşaAllah tamamına erdirebilirim
Canım ben dün başlayamadım bugün başladım 12 saat oldu ama şimdi bir avuç kadar ceviz yedim tekrar mı başlayayım mı zararı olmaz devam mı edeyimMerhaba bugun 11. Gunu tamamlamak uzereyimhafiflemek ve incelmek nasil guzel anlatamam birde su lavman olayı olmasa onada alıştık ☺☺
Bildiğiniz lavman mı yapıyorsunuz eczaneden alıp sağlıklı mı bu peki sizce bağırsak için zararlı değil mi lavman yapmak sık sıkMerhaba bugün su diyetimin 4 gününü tamamlamak uzereyim insallah. Biraz halsizlik var oda normal halsizlik olunca bi yarım saat dinlenince geçiyor ani hareketler olduğundahafif bi bas dönmesi lavman yaptim bugün herşey iyi bakalim sonuçta iyi olursa
Ama tekrar başla bisey yermi yok cısss yarın bismillah de inşallahCanım ben dün başlayamadım bugün başladım 12 saat oldu ama şimdi bir avuç kadar ceviz yedim tekrar mı başlayayım mı zararı olmaz devam mı edeyim
Lavman set aldım ben içine şu doldurup yapiyorum ama bu diyetim önemli kısmı bu yoksa içindeki pislikleri nasil dışarı atacaksın zararları kısmında 10 günde 2 kere yapıldı sadece ama bilemedim.tabiBildiğiniz lavman mı yapıyorsunuz eczaneden alıp sağlıklı mı bu peki sizce bağırsak için zararlı değil mi lavman yapmak sık sık
Kardeşim ya ben şu 3 günü nasıl atlatabilirim çocuklar var yiyecek bol canım çekiyor deli gibi yiyorum bi yardımcı olsan tiyo falan var mı çünkü sen bu konuyu başarmışsınAma tekrar başla bisey yermi yok cısss yarın bismillah de inşallah
Valla azim,sabir irade bende çocuk koca hepsine türlü türlü hazırlıyorum eve misafir alıyorum ben gidiyorum ama vermem gereken kilolar var diyorum bunca zaman yedin ictin yeter diyorum hiçte canim istemiyor artık azıcık sıksan zaten alisirsin cnm ha gayretKardeşim ya ben şu 3 günü nasıl atlatabilirim çocuklar var yiyecek bol canım çekiyor deli gibi yiyorum bi yardımcı olsan tiyo falan var mı çünkü sen bu konuyu başarmışsın
Merhaba sadece 1 gün kahvaltı yapıp gün içinde bisey yemeden sade şu içerek başlamış oluyorsun sonraki gunlerdede gün içinde sadece su iciyorsun 4 günde bir lavman yapman şart içindeki birikenleri temizliyorsun ha kusarak atarim diyorsan o baska bu kadarNasıl oluyor şu diyeti laam sartmi? Detaylı anlatım hele yarın başlayayım bende
Hiç yemeden kas kaybetmemek mümkün değil. Bağışıklık sistemi de dayanamaz çok yıpratıcı ama insan ölmüyor işte :) Sakın denemeyin. Beslenme eğitimimi İtalya da aldım üstüne araştırmalar vs. Sadece günlerce su içmek vücudu yavaş yavaş öldürmekten başka birşey değil. Lütfen iradenizi dengeli beslenme için kullanın. Lütfen.Nasıl oluyor şu diyeti laam sartmi? Detaylı anlatım hele yarın başlayayım bende
O kadar doktor prof yalancı desenize. İnternette 'otofaji' kelimesini arattıriniz. Dünyanın nabzıni bi yoklayin. Bir daha bilgi sahibi olmadığınız konuda kesin hüküm verip insanları yanlış yonlerdirmeyin.Hiç yemeden kas kaybetmemek mümkün değil. Bağışıklık sistemi de dayanamaz çok yıpratıcı ama insan ölmüyor işte :) Sakın denemeyin. Beslenme eğitimimi İtalya da aldım üstüne araştırmalar vs. Sadece günlerce su içmek vücudu yavaş yavaş öldürmekten başka birşey değil. Lütfen iradenizi dengeli beslenme için kullanın. Lütfen.
Evet hepsi satılmış ciddi ciddi insanlara günlerce sadece su içerek sağlıklı olabileceklerini söylüyorlar ve işin üzücü tarafı inanı da var.O kadar doktor prof yalancı desenize. İnternette 'otofaji' kelimesini arattıriniz. Dünyanın nabzıni bi yoklayin. Bir daha bilgi sahibi olmadığınız konuda kesin hüküm verip insanları yanlış yonlerdirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?