- 22 Ocak 2020
- 76
- 53
- 3
- 41
- Konu Sahibi ilginleylis
-
Merhaba Ilk gün kahvaltı yapıp sonrasında bisey yemiyorsunuz ikinci gün sabahtan su orucu ile başlıyorsunuz. Bağırsak temizliği 4 günde bir lavman şeklinde diye biliyorum ama bende daha once denemedim internetten arastirdiklarim oyle dedi bugün 2 günüm ve dün çok rahat geçti sanirim suyu biraz fazla içtim biraz ödem oldu ama geçer heraldeMerhaba ben de başlamak istiyorum birkaç yere yazdım hatta. 10 günlük yapmak istiyorum ve ya daha fazla. 86 kiloyum. Siz nasıl başladınız öncesinde bağırsak temizliği VS yaptınız mı günde ne kadar su içiyorsunuz
Anladım canım. Yarın başlamayı planlıyorum bende inşallah. Eğer devam ediyorsanız katılmam isterimMerhaba Ilk gün kahvaltı yapıp sonrasında bisey yemiyorsunuz ikinci gün sabahtan su orucu ile başlıyorsunuz. Bağırsak temizliği 4 günde bir lavman şeklinde diye biliyorum ama bende daha once denemedim internetten arastirdiklarim oyle dedi bugün 2 günüm ve dün çok rahat geçti sanirim suyu biraz fazla içtim biraz ödem oldu ama geçer heralde
Çok sevinirim devam ediyorum birlikte ilerleyelim daha iyi olurAnladım canım. Yarın başlamayı planlıyorum bende inşallah. Eğer devam ediyorsanız katılmam isterim
Yarın sizinleyim inşallah başlıyorum bendeÇok sevinirim devam ediyorum birlikte ilerleyelim daha iyi olur
Yarın sizinleyim inşallah başlıyorum bende ❤
İnanın her şey kader. Şu aralar yaşadığım onca dert sıkıntı vardı ki.. Kendimi kaybetmiştim. Kendimden nefret eder oldum aynalara bakamaz. Halen daha öyleyim. Bugün ailecek dışarı çıktık bana cehennem azabı gibi geldi. Sanki herkes bana yargılayıcı bakışlarla bakıyor. Çocuğumun peşinden koşamıyorum nefesim yetmiyor. Daha niceleri. Umuyorum ki eğer en azından 10 gün yapabilirsem kendimi inanılmaz motive edicem. Sizinle karşılaşmak çok iyi geldi. Şimdiden hakkınızı helal edininsallah basaricaz
Aynen öyle herşey kader kısmet... sizindemi doğum kiloları benim öyle 60 kilo hamile hamile kalip 94 kilo ile ciktim çok hareketli kızım nefes alamıyordum biraz soyle biraz böyle gidiyor bakalim birlikte basaracaz insallah estafurullah helal.olsunİnanın her şey kader. Şu aralar yaşadığım onca dert sıkıntı vardı ki.. Kendimi kaybetmiştim. Kendimden nefret eder oldum aynalara bakamaz. Halen daha öyleyim. Bugün ailecek dışarı çıktık bana cehennem azabı gibi geldi. Sanki herkes bana yargılayıcı bakışlarla bakıyor. Çocuğumun peşinden koşamıyorum nefesim yetmiyor. Daha niceleri. Umuyorum ki eğer en azından 10 gün yapabilirsem kendimi inanılmaz motive edicem. Sizinle karşılaşmak çok iyi geldi. Şimdiden hakkınızı helal edin ❤
Ya ben de hamileyken kilo aldım baya ama hamilelik kilolarımı kısa sürede vermiştim. 80 ile hamile kalmıştım zaten hep benimle olan kilom maalesef. 75e kadar düşmüştüm ama tekrar 86ya çıktım. Kilo aldıkça yedim yedikçe de aldım. Kısır döngü gibi oldu resmenAynen öyle herşey kader kısmet... sizindemi doğum kiloları benim öyle 60 kilo hamile hamile kalip 94 kilo ile ciktim çok hareketli kızım nefes alamıyordum biraz soyle biraz böyle gidiyor bakalim birlikte basaracaz insallah estafurullah helal.olsun
Ben internette yaptığım araştırmalara göre hem kilo hemde şifa için yapiyorum doğumdan sonra şeker kaldı bende ve kötü hücrelerin yokolması için cilde bike faydası oluyormuş tabi kilo en büyük etken olacak insallahYa ben de hamileyken kilo aldım baya ama hamilelik kilolarımı kısa sürede vermiştim. 80 ile hamile kalmıştım zaten hep benimle olan kilom maalesef. 75e kadar düşmüştüm ama tekrar 86ya çıktım. Kilo aldıkça yedim yedikçe de aldım. Kısır döngü gibi oldu resmen
Günaydın canım başladım inşallah bende. Benim de doğumdan sonra kistlerim oluştu şimdi afedersin regl olamıyorum. Umarım faydasını görürüz ben bu 3 gün katı hiçbir şey yemeueceğim sadece su soda kahve ile vücudumu alıştıracağım sonra kısmetse tam anlamıyla şifa orucuna başlayacağımBen internette yaptığım araştırmalara göre hem kilo hemde şifa için yapiyorum doğumdan sonra şeker kaldı bende ve kötü hücrelerin yokolması için cilde bike faydası oluyormuş tabi kilo en büyük etken olacak insallah
Günaydın cnm nasil istersen kendini nasil kolay alıştırırsan öyle hem şifa hem kilo hadi bismillah benim 3 günümGünaydın canım başladım inşallah bende. Benim de doğumdan sonra kistlerim oluştu şimdi afedersin regl olamıyorum. Umarım faydasını görürüz ben bu 3 gün katı hiçbir şey yemeueceğim sadece su soda kahve ile vücudumu alıştıracağım sonra kısmetse tam anlamıyla şifa orucuna başlayacağım
Merhaba nasil gidiyor insallah iyisindirYa ben de hamileyken kilo aldım baya ama hamilelik kilolarımı kısa sürede vermiştim. 80 ile hamile kalmıştım zaten hep benimle olan kilom maalesef. 75e kadar düşmüştüm ama tekrar 86ya çıktım. Kilo aldıkça yedim yedikçe de aldım. Kısır döngü gibi oldu resmen
Çok şükür aynı düzen ilerliyorum bu haftayı alışma olarak geçireceğim güzel gidiyor baya nefsime hakim olmayı öğrendim. Birkaç kilo vermiştim ama bugün regl olduğum için tartılmadım. Sende iyisin inşallah nasıl gidiyorMerhaba nasil gidiyor insallah iyisindir
Benim 6. Günüm çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yok hatta bugün enerji patlaması yaşıyorum insallah böyle devam ederÇok şükür aynı düzen ilerliyorum bu haftayı alışma olarak geçireceğim güzel gidiyor baya nefsime hakim olmayı öğrendim. Birkaç kilo vermiştim ama bugün regl olduğum için tartılmadım. Sende iyisin inşallah nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?