SU DİYETİ GÜNLÜĞÜM 👀

ilginleylis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
76
53
3
41
Merhaba efendim bundan bir önceki deneyimim isveç diyeti oldu... 5 kilo ile 11 günde bıraktım çünkü artık kilo vermem durdu aslında son 2 gün kalmıştı ama devam edemedim. Şimdi bu diyete sabırsızlanıyorum, internette araştırma yaptim burdan sag olsun arkadaşlardan destek ve yardım Aldım bugün ilk günüm hergün tartılmak istemiyorum, başarabilirsem ilk önce 1 gün başarabilirsem 3 gun basarabilirsem 7 gun devamında 10 gun ile bitirmek istiyorum. herkes çok kilo verirken bakalim Ben ne kadar vericem çok beklentim yok vücudumu tanıyorum bu arada 78 kilo ile basliyorum hadi bakalim bismillah

Merhaba ben de başlamak istiyorum birkaç yere yazdım hatta. 10 günlük yapmak istiyorum ve ya daha fazla. 86 kiloyum. Siz nasıl başladınız öncesinde bağırsak temizliği VS yaptınız mı günde ne kadar su içiyorsunuz

Merhaba Ilk gün kahvaltı yapıp sonrasında bisey yemiyorsunuz ikinci gün sabahtan su orucu ile başlıyorsunuz. Bağırsak temizliği 4 günde bir lavman şeklinde diye biliyorum ama bende daha once denemedim internetten arastirdiklarim oyle dedi bugün 2 günüm ve dün çok rahat geçti sanirim suyu biraz fazla içtim biraz ödem oldu ama geçer heralde

Anladım canım. Yarın başlamayı planlıyorum bende inşallah. Eğer devam ediyorsanız katılmam isterim

insallah basaricaz
İnanın her şey kader. Şu aralar yaşadığım onca dert sıkıntı vardı ki.. Kendimi kaybetmiştim. Kendimden nefret eder oldum aynalara bakamaz. Halen daha öyleyim. Bugün ailecek dışarı çıktık bana cehennem azabı gibi geldi. Sanki herkes bana yargılayıcı bakışlarla bakıyor. Çocuğumun peşinden koşamıyorum nefesim yetmiyor. Daha niceleri. Umuyorum ki eğer en azından 10 gün yapabilirsem kendimi inanılmaz motive edicem. Sizinle karşılaşmak çok iyi geldi. Şimdiden hakkınızı helal edin

Aynen öyle herşey kader kısmet... sizindemi doğum kiloları benim öyle 60 kilo hamile hamile kalip 94 kilo ile ciktim çok hareketli kızım nefes alamıyordum biraz soyle biraz böyle gidiyor bakalim birlikte basaracaz insallah estafurullah helal.olsun

Ya ben de hamileyken kilo aldım baya ama hamilelik kilolarımı kısa sürede vermiştim. 80 ile hamile kalmıştım zaten hep benimle olan kilom maalesef. 75e kadar düşmüştüm ama tekrar 86ya çıktım. Kilo aldıkça yedim yedikçe de aldım. Kısır döngü gibi oldu resmen

Ben internette yaptığım araştırmalara göre hem kilo hemde şifa için yapiyorum doğumdan sonra şeker kaldı bende ve kötü hücrelerin yokolması için cilde bike faydası oluyormuş tabi kilo en büyük etken olacak insallah

Günaydın canım başladım inşallah bende. Benim de doğumdan sonra kistlerim oluştu şimdi afedersin regl olamıyorum. Umarım faydasını görürüz ben bu 3 gün katı hiçbir şey yemeueceğim sadece su soda kahve ile vücudumu alıştıracağım sonra kısmetse tam anlamıyla şifa orucuna başlayacağım

Günaydın cnm nasil istersen kendini nasil kolay alıştırırsan öyle hem şifa hem kilo hadi bismillah benim 3 günüm

Gunaydin su diyetinde bugün 3. Günün sabahı hic korktuğum gibi degil çok kolay geçiyor elhamdülillah bakalim sonuçlar nasil olacak sadece 2 günde bile göbeğim yüzüm omuzlarım küçüldü insallah birde şifa da bulurum. 1. güne nazaran dün daha az su içtim daha rahat daha hafif geçiyor günler, uyku problem olur zannediyordum valla mışıl mışıl uyudum. Günlük rutin ev işleri ve kızımın koşuşturmacası ve günlük 10.000 adim şimdilik hic fena sayılmaz

Merhaba bugün su diyetimin 4 gününü tamamlamak uzereyim insallah. Biraz halsizlik var oda normal halsizlik olunca bi yarım saat dinlenince geçiyor ani hareketler olduğunda hafif bi bas dönmesi lavman yaptim bugün herşey iyi bakalim sonuçta iyi olursa

Merhaba nasil gidiyor insallah iyisindir

Benim 6. Günüm çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yok hatta bugün enerji patlaması yaşıyorum insallah böyle devam eder

Merhabalar bugün insallah 6 günü bitirmek üzereyim. Günlük tartılmadım ve fırsat bulamadigim için hergün yazamıyorum.. dün zaten çok halsiz düşmüştüm baya zor geçti ☹☹ama bugün o enerji patlaması dedikleri ile tanıştım resmen patladı gitti çok güzel bir gündü insallah bundan sonrakilerde öyle ilerler bunun yaninda bugun cok gaz vardi sanki gaz gibi birseydi karnim sisti ve sertlik oldu aksam oldu biraz hafifledi ama tam gecmedi kaç gün yapacağıma daha karar vermedim böyle giderse 20 güne tamamlamak isterim bakalim

Iyi aksamlar bugün 7 günüm bitmek üzere ben çok iyiyim çok şükür elhamdülillah super bir enerji üzerimde durasıl gelmiyor ve gece saat 4 ten 5 e kadar evde yürürmüş gibi yaptim (masallah diyelim) o derece ama biraz ödem.olustu ellerim pambık oldu olsun geçer bariz incelmeler var çok mutluyum kendimi böyle görmeyeli baya olmuştu mutluyum evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…