Çok üzüldüm yazdıklarınızı okurken

Kendi travmalarımla yüzleşecek gücüm olsa inanın daha neler anlatırdım ama güçlü değilim.Belki benden bir parça daha kendinizi şanslı hissedersiniz diye biraz bahsedeyim.. Kardeşim 2017 de intihar etti. Diyemem ki%100 annem yüzünden ama en en en büyük faktör o. Çocukluğumuzu gençliğimizi hayatımızı çaldı!! Kardeşim artık dayanamadı. Bende yanında değildim önce üniveriste sonra memurluk tek başına mücadele edemedi

Kardeşim intihar mektubunda hepimizle vedalaştı. Karnımda henüz doğmamış bebeğimle bile. Ama anneme tek bir satır tek bir kelime bile yazmamış. O zaman facebook daha popülerdi profil fotoğrafına ikimizi koymuş, arka plana da babamla fotoğrafını koymuş. Yıllardır açar açar bakar annem. Öyle büyük bir acı yaşadık ki ister istemez ona acıyorum çünkü acınası bir halde. Tek evladı ben kaldığım için tüm enerjisini bana yöneltti

iyice deliriyorum bir bilseniz. Elimde olmayan şeylerle mücadele etmeyi kestim. Onu asla değiştiremem. Allah'tan tek bir dileğim var, belki ne kadar kötü bir insansın diye düşünenler olabilir tek istediğim elden ayaktan düşmeden versin canını.. Ben annesine cani gönülden bakacak bir evlat değilim malesef. Onu yüz üstü de bırakmayacağım için acılarıma yenileri eklenecek sadece ve bundan çok korkuyorum..