- 19 Mart 2016
- 1.631
- 2.560
- 133
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Zaten evlilik demek pişmanlık demek1. Evliliğimi yapmak
2. Evliliğimi yapmak + çocuk
Geriye dönebilseydim şimdiki aklımla, az çok demez bi işe girer mal mülk sahibi olmaya çaışırdım
Bariz hayatınızın hatasını yapmışsınız ama bu konuda yalnız değilsinizEn büyük hatta belki de tek pişmanlığım yüksek lisansta Erasmus kazanmisken Hollanda'daya gitmek yerine evlenmek oldu. Keşke gidip dönüp öyle evlenseydim. Yüksek lisans tezde kaldı. Lisansta Erasmus zaten yaptım ya deyip kocayı zor bulmuş gibi gittim evlendim. Tecrübe olarak da eğitim herşeyden önce gelmeli. Diyerek bitireyim
Kendimi bulmadan dengimi bulmaya çalışmak ve potansiyelimi cookk geç fark etmekSelam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için önemli
1. Hayata dair mi bilemem ama eğer şu an yaşadigim zorluklari yasamak istemiyorsa kimse, ya evlenmeyin ya da anne kuzusu erkek tercih etmeyin. Bir de asla aile apartmanina gelin gelmeyin. Bir de sakin aşiri dusunceli ve naif olmaya calismayin. Her zaman, en basindan beri ne istediginizi soyleyebilin.Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için önemli
Mutlu olanda vardır yaa. Ben beceremiyorum galiba.Zaten evlilik demek pişmanlık demek
Yok be ne mutluluğu çoğu katlanıyor sadeceMutlu olanda vardır yaa. Ben beceremiyorum galiba.
Keşke bende katlanabilsemYok be ne mutluluğu çoğu katlanıyor sadece
Tövbe de dertsiz başına dert almaKeşke bende katlanabilsem
Lutfen pisman olmayin o an doğru olan oydu siz de onu yaptınız öyle dusununSanırım bir şeyi asla erteleme ya da görmezden gelme olacak. Ben babamı bir yıl olacak kaybettim. Şeker hastasıydı ve hastalığı çok geç fark edildi. En son işte babamda şekerden dolayı ayağında yara çıkmıştı. Doktora gitmesi için taksi çağırmıştım. Keşke çağırmasaydım. O kadar pişmanım ki eğer hastaneye gitmesi için ikna etmeseydim o merdivenlerde yığılıp kalıp, kalp krizi geçirmeyecekti. Son feryadını hiç unutmuyorum. Kardeşimin adını söylemişti. Onu çok özlüyorum. Tek duam tek dileğim öldüğüm zaman ahirette babama kavuşabilmek. Beni mutlu eden şey ise ilk kar yağdığı zaman video çekmişti. O videoda adımı söylüyor. Arada açıp izliyorum dinliyorum. Çok özledim onu. Canım babam.
O hatadan kurtuldunuz mu peki?Ben hayatta yapılabilecek çoğu hatayı yapmış biriyim bu konuda adeta bilirkişiyim o nedenle uzman olarak cevap veririm ki yanlış eş seçimi hepsinden büyük bir hata
Yok kız başımda zaten ama katlanmak zor geliyoTövbe de dertsiz başına dert alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?