Şu saat oldu, ama sinirden uyuyamıyorum.

Şimdi siz kayınvalidenizle yaşadığınız için farklı bir açıdan bakıyorsunuz tabii bu emrivaki durumlarına. Ben defalarca farklı kombinasyonlarını yaşadım zaten bu durumun. Yeni gelin değilim ki. Ben onun kim olduğunu biliyorum artık o da benim kim olduğumu. Ama ısrarla bir otorite kurulmaya çalışılıyor. Buna izin vermeyecek kadar özgür ruhlu olmak suçsa suçluyum.

Evet, hayattayım. Demek ki baya dirençli bir insanım Ah öncesi de var bu durumların. Siz sadece iki cümle olarak bakıyorsunuz. Bir de geliyorum demek başka, yarın müsait misin demek bambaşka.
E geliyorum diyince musait degilim ya da musaitim demek icin soylemiyor mu zaten?

Hadi torununu sevmeye geliyorum diyelim de onun da bir adabı var. Bu insan da görmüş geçirmiş her şeyin farkında biri sonuçta. Ama gelin görün ki yaşananlar bunun çok dışında.

yükselen bile olsa kovalar böyleyiz işte. kazık yiye yiye, üzüle üzüle kendime döndüm artık, insanlardan soğudum, çok uzaklaştım. hepsini çıkardım hayatımdan. birkaç yakın eski dostum var yetiyor bana. ama onlarla bile sürekli mesajlaşmaktan konuşmaktan sıkılıyorum. bunda yaşın da etkisi olabilir tabii. yalnız alışverişi ben de çok severim ayrıca. kimse peşime takılmasın isterim, rahatça gezip istediğimi alabilmeliyim :) insan kendi kendiyle de mutlu olabilmeli. mutluluk kimseye bağlı olmamalı bence :)

E geliyorum diyince musait degilim ya da musaitim demek icin soylemiyor mu zaten?
Yo gayet de geliyorum demek o. Siz birine gideceğiniz zaman “Yarın sana geliyorum” mu diyorsunuz, yoksa “Yarın uygunsan sana gelmek istiyorum”mu diyorsunuz.

Hadi torununu sevmeye geliyorum diyelim de onun da bir adabı var. Bu insan da görmüş geçirmiş her şeyin farkında biri sonuçta. Ama gelin görün ki yaşananlar bunun çok dışında.
Gelsin de bunun icin onceden haber vermek cok zor degil.2-3 gun onceden de bellidir o doktor isi. Haber versin siz de evinizi temizlersiniz,ikramlari hazirlarsiniz,ustunuze basiniza cekiduzen verirsiniz. Hepsi bu. Kimse gelmesin demiyor ama izin istemek gerekir

Heh, olayın özeti de tam olarak bu işte.

Aslında konunun bütününe bakınca haklısınız ama mesaj sizi haksız duruma düşürmüş maalesef. Eşlerin bile sorunlarını mesajla çözmeye çalışmasını doğru bulmuyorum ben. Mesajı okurken karşıdaki insanın mimiklerini, yüz ifadesini göremediğimiz için nasıl bir hisle yazdığını anlayamıyoruz. Neyse olan olmuş artık. İnşallah size patlamaz bu olay. YokoOno

Yarin ugrayacagim diyen arkadasini bile geri ceviremez insan.
Kaldi ki esinizin annesi bu onu geri cevirmek tutup bu sekilde bir msj atmak hic hos bir hareket degil
Yarın uğrayacağım diyen insanlarla da arkadaş olamıyorum zaten ben. Ama mesaj konusunda haklısınız. Aramalıydım bence.

Yo gayet de geliyorum demek o. Siz birine gideceğiniz zaman “Yarın sana geliyorum” mu diyorsunuz, yoksa “Yarın uygunsan sana gelmek istiyorum”mu diyorsunuz.
Tabii ki uygunsan diyorum ama konu ben degilim ki, sonucta size bir cevap hakki doguyor gelme ya da gel demek icin? Kapiya dayanmamis yani. Ben de sizin gibi incelik bekler ve yaparim ama bazen duruma ve kisiye uyum saglamak gerekebiliyor

Kv ayrı şehirlerde oturuyoruz geçen gün oturduğum şehirde diğer oğlunu hasta ziyaretine geldi bir kere görüştük eşim biz çağırdı yok gelicem filanca gün dönücek dedi neyse birdahaki görüşmemizde hiç beklemediğim bir anda gelip sizde kalıcam beraber dönelim eve dedi öyleki o gun sabah erkenden çıkmıştım yatağını bile toplamadan ev desen hallac pamuğu olur anne dedim eve geldik darma dagin ilk iş banyo tuvaleti temizledim eve girer girmez ertesi gün evi temizledim yani sorun olmadi dağınık pis dese bile ki haklı iki çocukla birde hamile halimle çok yapamdigimi belirttim.ki bu konuda kv bir gün öncesi haber vermiş ayrıca çok kvlere hak vermem ama bakıyorum ki biz gelinlerde az deiliz yani

Evet, tezcanlı davrandım işte. Saatin uygun olmasını bekleyip aramalıydım. Benim hatam o. Bana patlamaz da en fazla kin hanesine yeni bir bonus eklerim. Öyle olmasa daha iyiydi tabii. İnsanları üzmek istemem. Zamanında beni üzmek istemiş olsalar bile.

Yanlis anlamayinda sabahın 5 inden beri sitedesiniz :) çocuğunuz duruyor mu bu aralarda. Bence konu öyle ya da böyle olmuş ayni fikir ya da karsitlar yazmış, ev dandini diyorsunuz ya cocugunuz dururken bence evinizi toplayin. Kvdeniz belki mesaji usten okudu görmedim diye gelecek:))

Tabii ki uygunsan diyorum ama konu ben degilim ki, sonucta size bir cevap hakki doguyor gelme ya da gel demek icin? Kapiya dayanmamis yani. Ben de sizin gibi incelik bekler ve yaparim ama bazen duruma ve kisiye uyum saglamak gerekebiliyor
Bundan önce aynı gün arıyordu ve öğlen saba geliyorum diyordu. Onu bu aşamaya evirdim güçbela. Özellikle akşam saatlerini seçiyor ve bir gün önceden söylüyor ki bana hayır diyecek bir ortam doğmasın. Daha da fenası whatsappta çevirim içi olmamı bekliyor ki yüzde yüz cevap vereyim. Her şeyin planlı olması da beni ayrıca sıkıyor açıkcası. Bu mesele aslında göründüğünden daha derin bir mesele. Klasik bir kayınvalidem bana gelsin gelmesin mevzusu değil bu. Kaldı ki altını çiziyorum gelmesin demiyorum ben.

Yarın uğrayacağım diyen insanlarla da arkadaş olamıyorum zaten ben. Ama mesaj konusunda haklısınız. Aramalıydım bence.
Buchingham Sarayi galiba eviniz vize almak gerekiyor :)
Pardon siz zaten kv yi sevmiyormussunuz zaten.
Kadin ne yapsa batiyordur size.
Gecenin 4 unde şu konuyu actiginiza gore haber verme, gelme gitmeden daha öte probleminiz var.

Çok dikkatlisiniz. Bir sürü kişiye laf yetistirine kadar bir çok şeyi halletmiş olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…