Şu saat oldu, ama sinirden uyuyamıyorum.

Kv ile hiç bir zaman anlaşamadık onu istediği gibi biri olmadim yani ama şu var ki aynı evde yaşıyorsanız orta yolu bulmak zorundasınız sizin ki özgür ruh deil insanlara tahammülünüz yok bence kimse karışmasın kimse görmesin herkesle mesafeli olayım dersindesiniz

Böyle beterin beteri durumlar olunca benim mevzumun göze batması da normal aslında. İnsanlar neler neler yaşıyor. Gelinler az kayınvalideler çok meselesi değil bu. Görgü meselesi bu ve ben kayınvalidemin istese bjnu yapabilecek görgüde olduğunu düşünüyorum. Herkese yapıyor da zaten. Baba da yapmalı. Bana ve hayatıma saygı duymalı.

Valla ben hiç de öyle istemiyorum. Doğru düzgün davransalar gelinlere böyle kaçmayız. Oğlumun evi oğlumun evi derdine düşmeseler. Birz saygı gösterseler. Kaymakalık değil annelik yapsalar böyle olmaz. Ben her gün kahvemi yapıp çağıran ya da yanına giden bir insandım. 1 gün yapmasam lafını ederdi 5 ayda beni bezdirdi. Ben bu kaynanayı neden görmek isteyeyim? Huzurumu kaçırsın diye mi? Dünya kimsenin etrafında dönmüyor maalesef o da bir kere gelmiş dünyaya biz de. Herkes kendi yaşantısından kendi keyif alacak başkasının onu huzura erdirmesini beklemeyecek. Ha yaşlanır ihtiyacı olur eli ayağı tutmaz o zaman evlat bakmazsa o da cezasını bulur. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kaynana moduna girip emrivaki davranmaktan vazgeçtikleri gün mutlu olucak herkes.

Kadın haber veriyor yahu bir hafta önceden mi bildirsin. İnsan haftada bir oğlunun evine gidemez mi? Birçok kişi de iyi yapmışsın diyor. Hepimiz çocuğumuz için deli oluyoruz ileride haftada bir evlerine kabul edilmezsek o zaman anlarız.
Kocis denilen kişiler gökten zembille inmiyorlar. Onların da aileleri var. Çok üzüldüm ya o kv nin yerinde olmak istemezdim.

Gelin kv konusunu sadece bu konu için soylemedim

Arkadaş sizleri anlamıyorum ya. Bu kv çok kötü olsa bile oglunun evi 1 günlük kalıp gidecek ev dağınık olsa ne olur. Aman bu gelin pis diyip size evden mi atacak. Kusura bakalma anne dersin çocuklardan yapamadım bitti. İlla özel yemek yapmaya da gerek yok ne varsa oturup yiyin. Ya ben kv haftada 1 gün mutlaka çağırırım bir pilav salat anne varsa yer kalkar akşama evine gider. Eşim havalara uçar onun gözündeki mutluluk bana da yeter çocuklar babaanne dede diye etrafında döner. Ki calisanim üstüne hamileyim. Cokta sıkıntı değil yani

Yok yanlış anlamadım. Sabahın 3ünden beri bu haldeyim ben. 5te buraya yazdım sadece. Yazdıkça rahatladım, cevaplar aldıkça gevşedim. Burası iyi geldi o gergin ruh halime. Olumsuz yazanlar bile öyle sempatik görünüyor ki şu an. Sanırım çok dolmuşum. Böyle bir konuşup rahatlamaya ihtiyacım varmış. Varsın ev dandini olsun amaan, ben iyi olayım da

ben boyle seylerden nefret ederik madem kabul etin msj atma.ne oyle elin yabancisi gibi msjla yaziyosunuz.bu seferlik gelsin bi dahakine yok dersiniz.ben esimin tarafina ayilip bayilmam ama kv gelmek istese yok demezdim.bizimkiler o kadar cahil ki arama zahmetinde bile bulunmuyor.bi bakiyorum kapi caliyor ve karsimda onlar.6 yildir hala bu huylarini degistiremedim.siz halinize sukredin bence

Canım bunu diyenler ya oğlu olanlar ya da kv ile ayda yılda bir görüşenler. Kimse kimsenin derdini yaşamadan bilemez. Kötü gelin de var tabi yok değil onlar ayrı hani bu görümcem yatağını toplamamamış, bulaşığını yıkamamış vakasındaki. Fakat birisi bir şeyde yakındığında ardını arkasını bilmeden savunmaya geçmek ne kadar doğru? Kadın diyor bir değil iki değil sürekli böyle. Arada bir plan bir şeye herkes musama gösterir.

Yani iyide birgün öncesinden arayıp haber veriyormus daha ne istiyorsunuz ki
Benim kv 7de arar 7.30da gelir
Ve düzenli olarak böyledir sormaz müsaitmisin gelebilirmiyim evdemisin diye
Son dk planı o yaptıkca bende artık az cok o saatlerde aradıgında ya arkadasıma gidiyorum diyorum ya ablama vs
Birgün öncedeni bırak sabahtan arayıp aksam gelicem demesine bile razıyım

Ha o da var tabii. Keşke hayat öyle olsa. İsteidğim zaman görüşsem arkadaşlarımla.

Aynı ben de böyleydim. Bana açık açık ben seni yola getiricem dedi ki hiçbir saygısızlığım yoktu her işine koşardım böyle demesinin sebebi her gün onu evinde tencere kaynatmamam ve yatana kadar orda oturup kalkmamam. Evimde yemek yapmama bile laf etti ki 3 aylık evliydim. Bu evin de işini yapmak zorundasın dedi. Zaten yapıyordum ama o her istediğinde emrine amade olmalıymışım. Daha neler neler... Ben bu kadını hala daha bir görmeyip bi ihtiyacı olunca yardımına koşuyorum. Ama eskisi gibi oturup kalkmıyorum mesafemi koydum. Kızı da oğlu da beni haklı görüyor benim annem böyle biz onu prenses gibi yaşattık her dediğini yaptık o yüzden senden de bekliyor hep yan yana olmak istiyor dediler. Benim alttan almalarına rağmen bana hakaretler etti aileme aynı şekilde ben hala saygı gösteriyorum ona şükretsin.

Sizde de peygamber sabrı varmış Valla. Ben öyle bir durumda kesin cinnet geçirirdim.

Siz de az çekmemişsiniz. Ama bence yumruğunuzu masaya vurmanız gereken zamanlar olmuş. Herkes iyilikten anlamıyor maalesef. Bazen diş göstermek de gerekiyor. Saygınızı eksik etmeyin ama kendinizi de asla ezdirmeyin. Nehir gibi akın gidin.

Sizde de peygamber sabrı varmış Valla. Ben öyle bir durumda kesin cinnet geçirirdim.
Bunun bide aramadıgı zamanlarıda oluyor önden bi arayıp agzını yokluyor gelicem demeden sonra cat gelmiş oluyor
Ne yapacaksın istedigin kadar gir krize anca eşine patlarsın eşinle kötü olursun
Olmadık mı oldukta ama artık eşimde müsait değiliz veya sunu yapcaz bunu yapcaz diyip red edebiliyor
Ördek ailesi gibi her gün içiçe yaşamanın manası yok bu dedigim buarada iki üc günde bir yapıyor
Sizinki gibi belki haftada bir yapsa basım üstüne

Anlamak isteyen gayet iyi anlıyor. Demek ki çok da anlaşılmaz bir şekilde aktarmamışım diyorum sizin gibileri görünce.

Sizinki ölümü gösterip sıtmaya razı etmek olmuş biraz. O kadar beterini görünce o kadarına da razı olmuşsunuz. Ama ona da hakkı yok ki. Ben kimsenin hayatına müdahil olmadığım için bu tür arzuları anlayamıyorum.

Çok alınacak, acitasyonların ardı arkası kesilmeyecek hatta özür bile bekleyebilir yolladınız mı bilmiyorum hadi bismillah

Çok alınacak, acitasyonların ardı arkası kesilmeyecek hatta özür bile bekleyebilir yolladınız mı bilmiyorum hadi bismillah
Yolladım. Gördü ve bir şey demedi. Arayıp bir yoklamayı düşünüyorum ilerleyen saatlerde

Çok dikkatlisiniz. Bir sürü kişiye laf yetistirine kadar bir çok şeyi halletmiş olurdu

Laf sokmak icin demedim ama benmde oğlum yeni doğduğunda 2 yaşında filan hic yapmak istemiyordum sonra yapip cok yoruluyordum , ya allah deyip kalkiyorum artik kotu amacla yazmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…