Şu saat oldu, ama sinirden uyuyamıyorum.

Ezberlenmiş sahneler hiç cevap vermez ama eşine söyler muhtelemen benim kayınvalide böyle yapıyodu bana cevap vermeyip oğluna sonra sülaleye yakınıyodu, hiç ses etme bence
Eşime söyleyebilir. Ben zaten eşimle konuştuktan sonra attım bu mesajı. Eşim de benzer şeyler yazmamı tavsiye etmişti. Ben sadece bahanelere sığınmadan direkt söyledim durumu.

Ders vermek niyetinde olan sizsiniz yahu nezaketi siz soktunuz araya
Biraz sakin olun bu kadar asabiyet bünyeye zarar
Ben size nezaket dersi vermedim yahu. Kayınvalidem işin dediğimi niye üzerinize alınıyorsunuz? Gayet de sakinim. Siz meseleyi fazla sahipleniyorsunuz asıl. Biraz rahat olun.

Keşke buraya yazı yazarak harcadığın zamanı ve enerjiyi evi toplamak için harcasaydın ve bir kekle çay yapsaydın. Kadını da kırmamış olurdun.
Buraya yazarken enerji harcamış hissetmiyorum ki ben şu an. Bir nevi terapi. Ayrıca kadını kırmak kırmamak değil sadece mesele. Bir şeyleri anlaması. Sizden de bir şeyleri anlamanızı rica ediyorum

Ya sevgi filan zaten işin gırgırı. Sevilmeye mecbur olmadığımız gibi sevmek zorunda da değiliz. “Çatkapı” olayından nefret ederim bu arada, başkasına yapmam kendime de yaptırtmam. Ama seninki çatkapı yapmıyor? Haber vermiş öyle değil mi? Ilımlı konuşmalarımın nedeni budur..

Ben size nezaket dersi vermedim yahu. Kayınvalidem işin dediğimi niye üzerinize alınıyorsunuz? Gayet de sakinim. Siz meseleyi fazla sahipleniyorsunuz asıl. Biraz rahat olun.
Sadece sizi destekleyecek yorumlar almak istediginizi bastan belirtseydiniz ona göre eleştirilerimizi birçoğumuz yazmazdık emin olun sahiplenme dediginiz sey buysa
Ben gayet rahatımda siz malesef fazla gerginsiniz sonucta baslıgınızdan cıktıgım an konunuz benim icin biter :)
Selametle

Şöyle bir düşünsene kv de burada kk takip ediyor ve bu konuyu okuyor ne düşünürsün merak ettim???

ay yok artık sanki first ladysiniz de devlet başkanlarının hanımını falan kabul ediceksiniz.hiç mi oturmaya gitmediniz hayatınızda? hiç mi çat kapı misafirlik diye bir şey duymadınız? hiç mi yarın sana gelicem müsaitsen diyeniniz olmadı? kadını oğlunun evine randevuyla getirtiyorsunuz ya Allah sizin gibi gelin vermesin kimseye.Ay şok oldum yazık kadıncağıza.Size de diyecek tek lafım yok Allah ıslah etsin bir de gidip çok önemli devlet meseleleriniz için ajanda falan alın.

Görüyorum ki buradaki kadınlar geliyorum bile denmeden gelinmesine o kadar alışmışlar ki benim kayınvalidemin “Yarın sana geliyorum “ demesi onlar için nimetten sayılır olmuş. Bu gibi tepkileri gördükçe konuyu buraya yazacak kadar büyütmeme gerek yokmuş diye düşünüyorum. Benden daha dertli insanlar var ve benim derdim onlara devede kulak gibi geliyor. Hatta bazılarında öfke uyandırıyor ve sebepsiz saldırıya geçiyorlar. Burda sizi tenzih ediyorum. Siz gayet kibarsınız.

Annem çocuğa bakmak için geliyor çünkü. Ne ilgisi var dediğiniz şeyle? Nasıl bu kanıyla vardınız o daha enteresan bence. Sakin olun biraz yahu. Hepimiz bu yollardan geçiyoruz bir şekilde.
Sabah 5 ten beri sitedesiniz,sizin derdiniz baska.
Annenize bile isi yoksa gelmesin demeye getiriyorsunuz.
bi mudurum vardi evıne davet eder,1 gun kala iptal ettim ben o programı derdi kadın:)
Azcık görgu görenek öğrenin derim..

Anlamadığınız bir nokta var. Bana kimse müsait olduğumu sormuyor. Huhu yarın sendeyim diyorlar bana. Hatta daha önceden 1 saate sendeyim demişliği de var kendisinin. O günlerden bu günlere geldik bir şekilde. Ama ben saygı görmek istiyorum. Hayatıma saygı duyulsun istiyorum. Bazı Kasım’lara günüm lüks bir şey gibi gelmesi beni üzmüyor değil. Keşke hayatları için daha fazlasını isteyip kendi hayatlarının först leydisi olabilselerdi bu kadınlar.

Konu açtım ve cevap verenlere elimden geldiğince yanıt vermeye çalışıyorum. Bunu bile garipseyen ve maksatlı bulanlar var. Ne diyeyim ki.

Şöyle bir düşünsene kv de burada kk takip ediyor ve bu konuyu okuyor ne düşünürsün merak ettim???
Buyur burdan yak. Burası insanı Erdener abi yapar onu anladım ahah. Hanımefendi herkes sizin gibi düşünse buraya kimse yazamadım ve siz de burda bu anlamsız cümleyi kuramazdınız. İlginç değil mi

Neden tepki gösterilmiş anlamıyorum.
Bende hiç hoşlanmam kimse haber vermeden gelmesin.
Söyledim de kalabalık ve misafir zaten çok sevmiyorum haber verilmeden uğranmasından da hoşlanmıyorum diye konu içinde.
Gayette normal çoluğum çocuğum var evim dağınık görsün istemem çünkü illa bir laf söylenir söylemese içinde kurar. Belki dolabım boş ikramlığım yok bilemem ki ona göre haber verse hazırlık yaparım.
Anne olayı çok başka kimse kusura bakmasın valla annen oran dağınık şuran şöyle demez alışveriş durumunuzu bilir vs. Veya bırakıp çıkıp alırsınız.
Kv ile annelerin kıyaslanması bile çok anlamsız geliyor istisnai durumlar hariç.
O nedenle iyi yapmışsınız umarım anlar da uygular.

Kadın haber vermis gelcem demis,bugun musaıt değilim gelme dıye msj atılıyor.
Şlk basta dense tmm,ama bi gel bi gelme denmez 7 kat el olsa bile,acil bisey cıkmadıkca.

Heh, bu da KK’nın en ünlü ve klişe saldırı repliklerinden biridir. “Sadece sizi destekleyecek yorumlar almak istediğinizi baştan belirtseydiniz, biz de boşuna zaman harcamazdık. “ Halbuki zavallı kadıncağız sayfalarca cevap vermiştir her türde yanlı ya da karşıt düşünceye. Yine de tek bir cümleyle harcamak isterler onca yazılanı çizileni. Zavallı kadıncağız ben oluyorum bu arada.

Heh yine bir başka klişe. “Konunuz benim için başlıktan çıkınca biter. “ E güzel kardeşim konunun senin için bitmesi ya da başlaması benim için ne ifade ediyor olabilir ki zaten. Hayır sanki konudan çıkınca muhteşem güzellikte ve mükemmellikteki kendi kusursuz hayatınıza geçiş yapıyorsunuz . Hepimizin türlü türlü dertleri var.

Kadın haber vermis gelcem demis,bugun musaıt değilim gelme dıye msj atılıyor.
Şlk basta dense tmm,ama bi gel bi gelme denmez 7 kat el olsa bile,acil bisey cıkmadıkca.

Anlık boşluğuna gelmiş telefonda reddetmemiş olabilir.
Çocuğu var ve 1 gün öncesinde haber vermesi birşey ifade etmez ki birşeyler mi hazırlıcaksın temizlik mi yapıcaksın.
Kaldıki randevular en az 3 gün önce alınıyor söylesin aldığı gün ona göre çocuğuyla planlamasını ona göre yapar.
Eşi de onaylıyorsa davranışını belliki rahatsız olunulan bir durum ortaklaşa kararları yani.

Ben sizi çok iyi anlıyorum biraz saygı bekliyorsunuz, benimde böyleydi köyden gelirlerdi kapıyı çalıp acmayınca nerdesin kapıda bekliyorum derlerdi. Arayın haber verin derdim yok kimse tınlamazdı. En son bikaç defa yoktum gelip geri döndüler, haber verseydiniz dönmezdiniz dedim. Sonra eşimi arayıp haber vermeye başladılar, eşimde ben evde değilimki aliki arayın direkt, diye diye gelmeden bikaç saat önce haber veriyorlar bana. Ben açıkça söylüyorum valla gelince kapıda kalırsınız haberiniz olsun diye. Ama sende sıkma canını bi gün önceden haber vermiş, iki laf edersiniz cay içersiniz. Zaten haftada bir oluyormuş, arada bazende evde yokum falan diyin süreyi uzatın.

Hayır bir de meselenin evveliyatı var. O da göz önüne alınınca durum hepten ofsayt zaten. 5 yıldır yaşanan bir mesele bu. Birden bire hortlamıyor ki. Kötü yorumlara cevap yazmak garip bir şekilde deşarj ediyor insanı. O yüzden şikayetçi değilim. Gelin gelin, sağlı sollu gelin ahah. Size de teşekkür ederim empati kurabildiğiniz için.

Hay ağzınıza sağlık. Resmen olayı bizim evden bildirdiniz gibi bir şey oldu. Araştırmacı gazetecilik

Ne tatlı yazmışsınız yahu. Naif bir insansınız belli. İçimden size güzel dileklerde bulunmak geldi. Dilerim kayınvalidenizle aranız daha da düzelir. Eşinizle muhabbetiniz hep böyle hoş olur. Beni anladığını için de ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…