su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Ay inşallah gelmezler.brnim regl lar diğer aylardan pek farklı olmamıştı cnm ya

Benim öyle oldu bu ay ilk defa corasprınde kullandım kanım vıcık vıcık oldu su gibi akıyor aksam üstünden beri wc den cıkamadım .. Normalde cok ve yogun olurdu bu su gibi ama aşırı cok inşallah bugunden sonra azalır yoksa kan kalmayacak .. Bu arada bişi daha soracagım aşılama için ne kadar önce doktora gıtmek gerek adetın 2. Günü gitmek mi gerek ..

O aspirindendir cnm ya ben de bu ay kullandım demekki benimki de öyle olacak gelirse sulu sulu

Eşim hiç sıcak bakmıyo aşılamaya ama ben daha fazla ay kaybetmek istemiyorum denemek istiyorum bir an önce .. Hiç aklımda yoktu bugun bırden geldi aklıma cunku ben iki kere iğne kullandım ikisindede tuttu asılamada tutma olasılıgı %90 gibi bişey..

Sağol ebru teyzesi....

Günaydın herkeslere Lylyl ne yaptın cnm test yaptın mı?? DESIGNER27 cnm sen ne durumdasın bir gelişme var mı?
günaydınn cnm benim dün kahverengi leke geldi işte cnm normalde cumartesi test günüm son 1 adet crınone jel kaldı bu akşam için onu koymadan test yapıyım diorum zaten gebe değilim bari boşuna bu akşam koymıyımda adetimi engellemesin gelsin kırmızılar hiç ümit yok cnm ya ateşim düştü adet önceki gün ben sabahları soğuk soğuk terlerim 2 sabahtır oluyo kesin olmadı yani biliyorum sırf test yapmak zorunlu aşılamada die bu akşam yapıcam yoksa olmadığımı biliyorum sen napıosun varmı gelişme

Cnm inşallah çift çizgiyi görürsün ben de hiçbir belirti yok ateş desen zigzag çizip duruyor.karar veremedi o da.göğüsler desen vıcık vıcık.dpo9 dayım Hayırlısı bakalım

Canim idrar testi negatif regl olmadim 2 gun gecti kan testi yapmadim yapicam bugun

KIZLAR KASIK AĞRILARIM BAŞLADI HAFİFTEN KAHVERENGİ LEKEDE KIRMIZIYA DÖNÜYOR BENİDE LİSTEYE EKLEYİN DERİM BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…