Ay inşallah gelmezler.brnim regl lar diğer aylardan pek farklı olmamıştı cnm yacnm ben bu akşam crınone jel i vajinaöa skarken ucu kahverengi leke oldu benim kırmızılar gelicek de progesterondan biraz çekiniyo:) yarın sonuncuyu koycam sonra şakır şakır gelir heh birde şunu sorucam yumurta geliştirme tedavisinden sonra kanama miktarı çok oluyomuş sen yaşadınmı böle bişi
O aspirindendir cnm ya ben de bu ay kullandım demekki benimki de öyle olacak gelirse sulu suluBenim öyle oldu bu ay ilk defa corasprınde kullandım kanım vıcık vıcık oldu su gibi akıyor aksam üstünden beri wc den cıkamadım .. Normalde cok ve yogun olurdu bu su gibi ama aşırı cok inşallah bugunden sonra azalır yoksa kan kalmayacak .. Bu arada bişi daha soracagım aşılama için ne kadar önce doktora gıtmek gerek adetın 2. Günü gitmek mi gerek ..
Gelmesin seninki tut içinde tıpa mıpa tak gerekirseO aspirindendir cnm ya ben de bu ay kullandım demekki benimki de öyle olacak gelirse sulu sulu
Gelmesin seninki tut içinde tıpa mıpa tak gerekirse
Kuzenım orda tup bebekle kaldıfarketmez cnm aşılama için kliniğin çok önemi yok tüp bebekte çok önemli gittiğim yerin tüp bebek başarısı çok yükselmiş
Sağol ebru teyzesi....Günaydin kizlar...
LeYLa_21 canim hayirli olsun :)
Veson insallah sizde hayirlisiyla kres icin karar verirsiniz :)
Rabbim kuzularinizi korusun ♥
Al_pi gecmis olsun mu desem gözün aydin mi desem :) Hakem banada kirmizi karti gösterdi, seninle göbek bagimiz bir gibi ilerliyoruz bakalim :)
Ölelim istiyorsun herhalde sen
Canim henüz kirmizilari görmedin, idrar testleri yanlis olabiliyor. Bekle bakalim biraz daha, bir umut iste belki Rabbim gerceklestirir...
İnşallah arkadaşımOoooo kuzu daha varmış icimden bi ses gec dollenme oldu var dio
Amin insallah canim benim ♥günaydınnn cnmmm sanadaaaa hayırlı cumalar allah dularımızı kabul etsinn
günaydınn cnm benim dün kahverengi leke geldi işte cnm normalde cumartesi test günüm son 1 adet crınone jel kaldı bu akşam için onu koymadan test yapıyım diorum zaten gebe değilim bari boşuna bu akşam koymıyımda adetimi engellemesin gelsin kırmızılar hiç ümit yok cnm ya ateşim düştü adet önceki gün ben sabahları soğuk soğuk terlerim 2 sabahtır oluyo kesin olmadı yani biliyorum sırf test yapmak zorunlu aşılamada die bu akşam yapıcam yoksa olmadığımı biliyorumGünaydın herkeslereLylyl ne yaptın cnm test yaptın mı?? DESIGNER27 cnm sen ne durumdasın bir gelişme var mı?
Bu hayirli günde senden hayirli haberler aliriz insallah canim :)Canim idrar testi negatif regl olmadim 2 gun gecti kan testi yapmadim yapicam bugun
İnsallah dualarinizi esirgemeyinBu hayirli günde senden hayirli haberler aliriz insallah canim :)
KIZLAR KASIK AĞRILARIM BAŞLADI HAFİFTEN KAHVERENGİ LEKEDE KIRMIZIYA DÖNÜYORBENİDE LİSTEYE EKLEYİN DERİM BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?