- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
YAPMAK GEREKLİ OLMASA HİÇ TESTE BİLE GİTMEZDİM
Amin canim allah hayirlisini versin hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eylesin rabbimize siginmaktan baska yolumuz yok herseyin en iyisini o bilir.icini ferah tut hersey iyi olacakYAPMAK GEREKLİ OLMASA HİÇ TESTE BİLE GİTMEZDİMÇOK ZORLU SÜREÇMİŞ KIZLAR ALLAH KİMSEYİ DÜŞMANIMI EVLAT HASRETİYLE İMTİHAN ETMESİN HERŞEYİN ÜZERİNDE SANKİ
AMİNNN CNMM AMİNN TEK DUAM O ZATENAmin canim allah hayirlisini versin hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eylesin rabbimize siginmaktan baska yolumuz yok herseyin en iyisini o bilir.icini ferah tut hersey iyi olacak
Amin canim insallah bebeğimizi kucagimiza alinca hepsini unutacagiz.Allahin izni ile....YAPMAK GEREKLİ OLMASA HİÇ TESTE BİLE GİTMEZDİMÇOK ZORLU SÜREÇMİŞ KIZLAR ALLAH KİMSEYİ DÜŞMANIMI EVLAT HASRETİYLE İMTİHAN ETMESİN HERŞEYİN ÜZERİNDE SANKİ
CNM DUYGUSALDIM BUGUN GÖRÜNCE YAZIYI DAYANAMADIMGökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de "O "yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da "O" işitmedi. Kim Rabbim dedi de "O" buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!
CNM DUYGUSALDIM BUGUN GÖRÜNCE YAZIYI DAYANAMADIM
Hayirli cumalar canim. Rabbim duamizi kabul etsin insalalhGökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de "O "yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da "O" işitmedi. Kim Rabbim dedi de "O" buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!
Amin canım inşallah. .Hayirli cumalar canim. Rabbim duamizi kabul etsin insalalh
SAĞOL CNMM BENİMMAğlama arkadaşım 2 gündür inan ben de garibim..
Garip gönüllerin acısını Rabbim duyar..
Duamdasın..
Yok arkadaşım yaptırmadım ben. .KIZLARR SİZ HİÇ AMH TESTİ YAPTIRDINIZMI?
regl olmakta bırsey cnm uzulme ben 10 ay adet gormedıgımı bılırım sımdı 4 gozle bekler oldum.. hayırlısı ıns onumuzdekı ay bebıs gelırKIZLAR BENİM KIRMIZILAR ŞAKIR ŞAKIR VALLA BENİDE YAZIN LİSTEYE ANAM AKŞAMA HİÇ BOŞA TEST YAPMIYIMVeson dediği gibi progesteron kullanırken bile regl olacaksan oluyosun hiçbirşey engel olamıyo:):)::):):)
bu ayki planımı sizlere sunuyorum
allah kısmet ederse planım bu sonraki ayda çok skılmış olacağım için muhtemelen bişi yapmayıp sadece vitamin kullanırım
- hafta içi olmasada haftasonu teheccüd namazları bol salavat bol tesbih en önemli şeyde bu zaten
- eşim proxeed plus,evicap,zeytinyağında bekletilmiş incir,keçiboynuzu tozu, ve men arginmax
- testislere soğuk duş,ve ozon yağı ile masaj vede damar sağlığı için daflon500 kullanacak
- bende women arginmax zeytinyağında bekletilmiş incir kullanacağım
- ovulasyon testi ve ateş takibi
- ovulasyon öncesi ve sonrası preeseed jel kullanımı
- yumurtlamdan sonra yine fitil olarak progesteron kullanacağım
ocağa kadar denemeye devam sonuç hüsran olursa tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyoruz eşimle gerçi ondanda garanti rabbim ol demeden olmaz ama işte insan elinden geleni yapmak istiyo
cnm neden 10 ay adet görmedinki?regl olmakta bırsey cnm uzulme ben 10 ay adet gormedıgımı bılırım sımdı 4 gozle bekler oldum.. hayırlısı ıns onumuzdekı ay bebıs gelır
Yok cnm benim test günüm 27Si regl geçene kadar beklemeyi düşünüyorum tabi kırmızılar erken gelmezseveson tatlım test yapıcam dıyordun ne yaptın yaptın mı?
cnm benim ya sen de mi regl oldun bu listeyle inşallah hamile kalırsın cnmKIZLAR BENİM KIRMIZILAR ŞAKIR ŞAKIR VALLA BENİDE YAZIN LİSTEYE ANAM AKŞAMA HİÇ BOŞA TEST YAPMIYIMVeson dediği gibi progesteron kullanırken bile regl olacaksan oluyosun hiçbirşey engel olamıyo:):)::):):)
bu ayki planımı sizlere sunuyorum
allah kısmet ederse planım bu sonraki ayda çok skılmış olacağım için muhtemelen bişi yapmayıp sadece vitamin kullanırım
- hafta içi olmasada haftasonu teheccüd namazları bol salavat bol tesbih en önemli şeyde bu zaten
- eşim proxeed plus,evicap,zeytinyağında bekletilmiş incir,keçiboynuzu tozu, ve men arginmax
- testislere soğuk duş,ve ozon yağı ile masaj vede damar sağlığı için daflon500 kullanacak
- bende women arginmax zeytinyağında bekletilmiş incir kullanacağım
- ovulasyon testi ve ateş takibi
- ovulasyon öncesi ve sonrası preeseed jel kullanımı
- yumurtlamdan sonra yine fitil olarak progesteron kullanacağım
ocağa kadar denemeye devam sonuç hüsran olursa tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyoruz eşimle gerçi ondanda garanti rabbim ol demeden olmaz ama işte insan elinden geleni yapmak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?