Evet cnm benim 7 sinde iğne oldu 9 da Çatladı Ateş'ten biliyorum bat 26 27 de de test inşallah kırmızılar erken gelmezseıgnemıde 8ınde gece 11 ınde vurdum cnm... lakın ıgneden 36 saat sonra catlıyor ya yumurta o gunu baz alıyorum o nedenle
Benim Igne oncesi de iliski önerdi dr um sperm 72 saat yasiormus ya catlarkende hazirda bulunsunndie galiba sizede onerdiler mi ?ıgnemıde 8ınde gece 11 ınde vurdum cnm... lakın ıgneden 36 saat sonra catlıyor ya yumurta o gunu baz alıyorum o nedenle
Igne sonrasi gittinmi kontrole catlayip catlamadigina baktirdiniz mi ?Evet cnm benim 7 sinde iğne oldu 9 da Çatladı Ateş'ten biliyorum bat 26 27 de de test inşallah kırmızılar erken gelmezse
Benim Dr birşey demedi ama biz burda birbirimize önerdik ben uyguladım mesalaBenim Igne oncesi de iliski önerdi dr um sperm 72 saat yasiormus ya catlarkende hazirda bulunsunndie galiba sizede onerdiler mi ?
Yok ben ateş takibi ile o ovulasyonu mu takip ediyorum hem de hisseder gibi oldu yaklaşık 43 saat sonra Çatladı benimkiIgne sonrasi gittinmi kontrole catlayip catlamadigina baktirdiniz mi ?
Hiç sorma çok bilmek de iyi gelmedi bana :)))Ayy hepimiz jinekolog olmaya adayiz :)) gelsede su bebisler bebisimizle ilgilensek artikinn :))
evet cnm aynen.. gercı onermesede neyseBenim Igne oncesi de iliski önerdi dr um sperm 72 saat yasiormus ya catlarkende hazirda bulunsunndie galiba sizede onerdiler mi ?
ozaman sen benden bırgun oncesınEvet cnm benim 7 sinde iğne oldu 9 da Çatladı Ateş'ten biliyorum bat 26 27 de de test inşallah kırmızılar erken gelmezse
Şuan bende de hiç bir belirti yok cnm yaozaman sen benden bırgun oncesınıns cnm da benım umıdım yok sadece bel agrım var okadar
yok kör cahil olmak da iyi değil tabi ben onu kastetmedim benim bir kızım var onda ne ovulasyon ne ateş takibi geç Döllenme etken yumurtlama yani bunlar hakkında Detaylı bilgim yoktu hamile olduğumu bile çok uzun süre sonra farkettim ama bu kadar uğraşmamıştımşimdi ıcığını cıcığını biliyorum ama 1,5 sene oldu ikinci yok.bilmek bende stres yaptı sanırım bir sorun yok Dr stresten diyorOyle deme bilmekte ii ya bilincleniyoruz.dr gittigimizde cogu dr ezbere konusuyor mesala ben 4 aylik evliyim dr 2,3 ay daha bekleyelim.6 ayı gecirelim en azindan dedi (benim bu ikinci ewliligim ilk evliligimdede sıkıntılıydi asilamaya karar verdigimiz donemde ayrildim) dedim hocam 4 aydir hic korunmuyorum bu bi kac tibbi destek istiorum klomen kullansam 2 ay da oyle denesem. Hee tamam o zaman oyle yapalim dedi yanii bildigin ben uyguladim tedavimi :)) bilmekte ii dir iii
Şuan bende de hiç bir belirti yok cnm ya
yok kör cahil olmak da iyi değil tabi ben onu kastetmedim benim bir kızım var onda ne ovulasyon ne ateş takibi geç Döllenme etken yumurtlama yani bunlar hakkında Detaylı bilgim yoktu hamile olduğumu bile çok uzun süre sonra farkettim ama bu kadar uğraşmamıştımşimdi ıcığını cıcığını biliyorum ama 1,5 sene oldu ikinci yok.bilmek bende stres yaptı sanırım bir sorun yok Dr stresten diyor[/QUOTE
Bugun bi yerde okudum (benim 7 cocuk sahibi annemde yumurtlama donemini biliyomuymus acaba)die cok guldum.ve su kacamak yapipta hamile kalanlara sasiyorum :))
Bakalım nasip reglim 23.
Geçerse kan testi vericem bakalım..
Biz topik olarak gelecek ay Yırtık kondomla korunacağız kazara hamile kalacağız inşallah
farketmez cnm aşılama için kliniğin çok önemi yok tüp bebekte çok önemli gittiğim yerin tüp bebek başarısı çok yükselmişNerdeyse tüp bebek fiyati cnim. Ama senin klinik turkiyenin en iyilerinden.bizim klinikte 1000 tl idi
ay evet inş bi paket alıp ucunu kesicem herkesede sölicem prezervatifle hamile kaldığımı:) hohoyyyyyyy kızlar vallahi kafayı yedik:)Biz topik olarak gelecek ay Yırtık kondomla korunacağız kazara hamile kalacağız inşallah
Bebekler gelene kadar birkaç tahta eksikay evet inş bi paket alıp ucunu kesicem herkesede sölicem prezervatifle hamile kaldığımı:) hohoyyyyyyy kızlar vallahi kafayı yedik:)
cnm ben bu akşam crınone jel i vajinaöa skarken ucu kahverengi leke oldu benim kırmızılar gelicek de progesterondan biraz çekiniyo:) yarın sonuncuyu koycam sonra şakır şakır gelir heh birde şunu sorucam yumurta geliştirme tedavisinden sonra kanama miktarı çok oluyomuş sen yaşadınmı böle bişiBebekler gelene kadar birkaç tahta eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?