Yarın hallederim canım
PROGESTERON SONUCUN GÜZEL CNM KALİTELİ BİR YUMURTLAMA OLMUŞ BU DEĞERE GÖRE DÖLLENME OLDUYSA SAĞLIKLI Bİ GEBELİK GERÇEKLEŞEBİLİRKizlarr yumurta flan gormedik ama progesteron 60 cikti bi yorumunuz varmi 11.gun yumurtladim galiba
Canim kirmizi kart gordum olmadi yaniLylyl cnm kan verdin mi sonuç ne bizleri habersiz Bırakma
Insallah cnm yaaPROGESTERON SONUCUN GÜZEL CNM KALİTELİ BİR YUMURTLAMA OLMUŞ BU DEĞERE GÖRE DÖLLENME OLDUYSA SAĞLIKLI Bİ GEBELİK GERÇEKLEŞEBİLİR
Hadi yaCanim kirmizi kart gordum olmadi yani
ılk evledıgımde cok uzduler benı ondan cnmcnm neden 10 ay adet görmedinki?
ıns ıns gebesındırr amınYok cnm benim test günüm 27Si regl geçene kadar beklemeyi düşünüyorum tabi kırmızılar erken gelmezse
cnm benim ya sen de mi regl oldun bu listeyle inşallah hamile kalırsın cnm
cnmsınBir de bayılan bayılana var
İnşsllah cnm hamileyizdir. Üç kişi kaldık sen ben enyaliosıns ıns gebesındırr amın
ıns yaaaa 3 raka mı ıyıdır derler amaİnşsllah cnm hamileyizdir. Üç kişi kaldık sen ben enyalios
Aynen cnm her ay olduğu gibi hiçbir belirti yok şu göğüsler zaten vıcık vıcık ne dolgun ne de hassasiyet var ben de hep hamile kalırsam göğüsşerimin etkileneceğini düşünüyorum nedense o Yüzden hep onları kontrol ediyorum bir değişiklik yokıns yaaaa 3 raka mı ıyıdır derler amasaka bır yana pek umutsuzum
ya veson ya al bendende okadar kız.. ya bende goguslerımın etkılenecegını dusunuyorm ama tık yok pofff pofffAynen cnm her ay olduğu gibi hiçbir belirti yok şu göğüsler zaten vıcık vıcık ne dolgun ne de hassasiyet var ben de hep hamile kalırsam göğüsşerimin etkileneceğini düşünüyorum nedense o Yüzden hep onları kontrol ediyorum bir değişiklik yok
Kasıklarda batma var mı?ya veson ya al bendende okadar kız.. ya bende goguslerımın etkılenecegını dusunuyorm ama tık yok pofff pofff
o da yok... ara sıra hanı vajınada g noktası dedıgımız yer var ya orada garıp bır hıs oluyo okadar sende varmıKasıklarda batma var mı?
G Noktası da neresi kız???o da yok... ara sıra hanı vajınada g noktası dedıgımız yer var ya orada garıp bır hıs oluyo okadar sende varmı
Geçmek bilmezG Noktası da neresi kız???
Ben de de yok artık önümüzdeki bu hafta bizim için görk bilmez
Ay g noktasını çok merak ettim baktım internette şöyle yazıyor:::o da yok... ara sıra hanı vajınada g noktası dedıgımız yer var ya orada garıp bır hıs oluyo okadar sende varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?