Ay inşallah cnm da bu batmalar hep oluyor bir tek dün çok feci oldu Allah var ümitlendim ama bugün o batmalarda gitti ateş de düştü Ümit'te gitti......@vesoncum senden ümitliyim sag sol farketmezde bişiler olacak bu ay sanki
benim de solumda süpriz bir Yum mu var dersinYok dr sagi solu yok :)) ben gosterdim burda ki batmalar daha siddetli hocam dedim. O zaman dahada inceledi burdada bi yumurta var ama cok geride onune bagirsagin gelmis ölçümü alamiyorum dedi :) bugun iğne sonrasi 36 saatim doluyo :)) yarinda catlamismi die kontrolum var
Amin cnim insallah.Oy kuzumm sağolasın..
Pozitif olmayabilir kendimi kötüsüne
hazırlamam lazım..
15 yumurtayı ilk defa kendimde duydum..
Rabbim nasip etsin..
Başka çaremiz yok O'ndan başka. . .
Evet cnim öyle demek istedim ama iste emin degilimAnladım cnm Dr sağ derken benim solumdan bahsediyor yani bunu demek istedin.ama benimki öyle değil dr ultrasyonda bakarken sağ tarafıma baktı yumlar sağda falan demedi yani ben dedim onu çünkü dr o tarafa bakıyordu hep ultrasonla ama sola koydu makineyi orda Yum yoktu.
Bir de Cmm sen çatlamadan önce hissetmişsin Anladığım kadarı ile benim iğnenin 10. Günü anlamadım yani hadi seninkiler Çatladı çatlayacak seni dürtüyorlar.bana ne oluyor:)) insallah oyledir cunki dr um ozellikle sag tarafta bi yum var dedi sol taraftakini ben gosterdim. Oda gorebilmek icin baya ugrasti karnima kasiklarima bastira bastira zar zor gorebildi we cok inatci bu kendini sakliyo olcum alamiyorum.ne kadar gelistigini gorebilseydik ii olurdu dedi :) bu arada ben hastane calisani oldugumdan dolayi bu kadar kontrol altindayim dier dr bu kadar incelemez bencee surpriz bi yumurtacik sende de varrr:))
Aynen cnmEvet cnim öyle demek istedim ama iste emin degilimbenide hep karnimdan yaptı usg yi ortaya koyuyor saga baktim az kaydiriyordu sola baktim diyoduda orta kaleden baska yerede gitmiyodu aman sag sol farketmez olsunda tek
Vesoncugum dua tooigindeki lavin varya oda o batmadan şüphelenmis pozitif biliyorsundurAy inşallah cnm da bu batmalar hep oluyor bir tek dün çok feci oldu Allah var ümitlendim ama bugün o batmalarda gitti ateş de düştü Ümit'te gitti......
benim de solumda süpriz bir Yum mu var dersin
ben asılama yapılan gunu saymıyorum cunkı aksamustu 4,30 da yapıldı.. ayın onunda asılandım.. ıns tutmustur arkadasım yaaaCnm ben de dün sol kasıkta sürekli batma oldu.hatta bir keresinde aniden yattığım yerden Kalktım sol kasığıma Bıçak soktular sanki çok feci canım yandı.benim yumurtalar sağda idi ben de sola ne oluyor şimdi diye kendi kendime söylendim ama bugün pek batma falan kalmadı.sadece ovulasyondan bu yana ara ara akıntım oluyor.yani bende de bariz bir belirti yok iğne 11. Gün dpo8 deyim seninle günlerimiz aynı belki aynı gün test yaparız kısmet olursa
cnm ben ilaçlarla beraber 2600 tl ödedim aşılamayaKızlar birsey soracagım aşılama yaptıranlar fıyatı ne kadar ? Bir yanım aşılama yaptırmaktan yana dıger aya eşimi ikna edersem tabi ..
cnm uc yıllık evlıysen ve hıc cocugun yoksa rapor cıkarttırıyorsun devlet hastanelerınde... ben 240 tl odedım sadeceKızlar birsey soracagım aşılama yaptıranlar fıyatı ne kadar ? Bir yanım aşılama yaptırmaktan yana dıger aya eşimi ikna edersem tabi ..
Evet biliyorum hamile OLDUĞUNU P PembePaltolu cnm sen kaçıncı gün nerende hissettin batmaları kaç gün sürdü yumlar nerdeydi ne hissettin aydınlat beni bir cnm ya bu arada seni tebrik edemedim Allah tamamına ulaştırsın inşallah darısı bizlereVesoncugum dua tooigindeki lavin varya oda o batmadan şüphelenmis pozitif biliyorsundurdarisi sana insallah
Aminnn insallah canim. Suan sende umut var darisi once sanaEvet biliyorum hamile OLDUĞUNU P PembePaltolu cnm sen kaçıncı gün nerende hissettin batmaları kaç gün sürdü yumlar nerdeydi ne hissettin aydınlat beni bir cnm ya bu arada seni tebrik edemedim Allah tamamına ulaştırsın inşallah darısı bizlere
Ben de ondan bahsetmedim cnm iğneden bahsettim arada bir gün var sanırım ben 7 Eylül'de saat 16:30 gibi vuruldum inşallah tutmuştur cnm ya test günlerimiz de ardardaben asılama yapılan gunu saymıyorum cunkı aksamustu 4,30 da yapıldı.. ayın onunda asılandım.. ıns tutmustur arkadasım yaaa
Aaa iyiymiş bu .. özel saglık sigortamız var ama burda gecen hastane yok sansıma .. Anamm 2600 cok ya ikinciyi üçüncüyü nasıl yaptırıyorsunuz .. Allah yardımcımız olsuncnm uc yıllık evlıysen ve hıc cocugun yoksa rapor cıkarttırıyorsun devlet hastanelerınde... ben 240 tl odedım sadece
Nerdeyse tüp bebek fiyati cnim. Ama senin klinik turkiyenin en iyilerinden.bizim klinikte 1000 tl idicnm ben ilaçlarla beraber 2600 tl ödedim aşılamaya
ıgnemıde 8ınde gece 11 ınde vurdum cnm... lakın ıgneden 36 saat sonra catlıyor ya yumurta o gunu baz alıyorum o nedenleBen de ondan bahsetmedim cnm iğneden bahsettim arada bir gün var sanırım ben 7 Eylül'de saat 16:30 gibi vuruldum inşallah tutmuştur cnm ya test günlerimiz de ardarda
2. de 3. de 240 tl olarak odenecek cnm degısmıyorAaa iyiymiş bu .. özel saglık sigortamız var ama burda gecen hastane yok sansıma .. Anamm 2600 cok ya ikinciyi üçüncüyü nasıl yaptırıyorsunuz .. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?