su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

@vesoncum senden ümitliyim sag sol farketmezde bişiler olacak bu ay sanki
Ay inşallah cnm da bu batmalar hep oluyor bir tek dün çok feci oldu Allah var ümitlendim ama bugün o batmalarda gitti ateş de düştü Ümit'te gitti......
benim de solumda süpriz bir Yum mu var dersin

Oy kuzumm sağolasın..
Pozitif olmayabilir kendimi kötüsüne
hazırlamam lazım..
15 yumurtayı ilk defa kendimde duydum..
Rabbim nasip etsin..
Başka çaremiz yok O'ndan başka. . .
Amin cnim insallah.

:)) insallah oyledir cunki dr um ozellikle sag tarafta bi yum var dedi sol taraftakini ben gosterdim. Oda gorebilmek icin baya ugrasti karnima kasiklarima bastira bastira zar zor gorebildi we cok inatci bu kendini sakliyo olcum alamiyorum.ne kadar gelistigini gorebilseydik ii olurdu dedi :) bu arada ben hastane calisani oldugumdan dolayi bu kadar kontrol altindayim dier dr bu kadar incelemez bencee surpriz bi yumurtacik sende de varrr:))

Evet cnim öyle demek istedim ama iste emin degilim benide hep karnimdan yaptı usg yi ortaya koyuyor saga baktim az kaydiriyordu sola baktim diyoduda orta kaleden baska yerede gitmiyodu aman sag sol farketmez olsunda tek

Bir de Cmm sen çatlamadan önce hissetmişsin Anladığım kadarı ile benim iğnenin 10. Günü anlamadım yani hadi seninkiler Çatladı çatlayacak seni dürtüyorlar.bana ne oluyor

Ay inşallah cnm da bu batmalar hep oluyor bir tek dün çok feci oldu Allah var ümitlendim ama bugün o batmalarda gitti ateş de düştü Ümit'te gitti......

benim de solumda süpriz bir Yum mu var dersin
Vesoncugum dua tooigindeki lavin varya oda o batmadan şüphelenmis pozitif biliyorsundur darisi sana insallah

Kızlar birsey soracagım aşılama yaptıranlar fıyatı ne kadar ? Bir yanım aşılama yaptırmaktan yana dıger aya eşimi ikna edersem tabi ..

ben asılama yapılan gunu saymıyorum cunkı aksamustu 4,30 da yapıldı.. ayın onunda asılandım.. ıns tutmustur arkadasım yaaa

Kızlar birsey soracagım aşılama yaptıranlar fıyatı ne kadar ? Bir yanım aşılama yaptırmaktan yana dıger aya eşimi ikna edersem tabi ..
cnm uc yıllık evlıysen ve hıc cocugun yoksa rapor cıkarttırıyorsun devlet hastanelerınde... ben 240 tl odedım sadece

Vesoncugum dua tooigindeki lavin varya oda o batmadan şüphelenmis pozitif biliyorsundur darisi sana insallah
Evet biliyorum hamile OLDUĞUNU P PembePaltolu cnm sen kaçıncı gün nerende hissettin batmaları kaç gün sürdü yumlar nerdeydi ne hissettin aydınlat beni bir cnm ya bu arada seni tebrik edemedim Allah tamamına ulaştırsın inşallah darısı bizlere

Aminnn insallah canim. Suan sende umut var darisi once sana

ben asılama yapılan gunu saymıyorum cunkı aksamustu 4,30 da yapıldı.. ayın onunda asılandım.. ıns tutmustur arkadasım yaaa
Ben de ondan bahsetmedim cnm iğneden bahsettim arada bir gün var sanırım ben 7 Eylül'de saat 16:30 gibi vuruldum inşallah tutmuştur cnm ya test günlerimiz de ardarda

cnm uc yıllık evlıysen ve hıc cocugun yoksa rapor cıkarttırıyorsun devlet hastanelerınde... ben 240 tl odedım sadece
Aaa iyiymiş bu .. özel saglık sigortamız var ama burda gecen hastane yok sansıma .. Anamm 2600 cok ya ikinciyi üçüncüyü nasıl yaptırıyorsunuz .. Allah yardımcımız olsun

Maddi manevi cok zor bir surec. ALLAH HERKESE EN KİSA ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAHH. .... MADDI BOYUTU DUsUNUNCEDE ÜZÜLÜYOR INSAN

Zaten aşılama tüp bebek yaptırıpta biyokimyasal gebelik yasayanlara ayrı üzülüyorum ya .. Tam tuttu derken düşüyor .. Çok masraflı maddi manevi yorucu süreç ..

Ben de ondan bahsetmedim cnm iğneden bahsettim arada bir gün var sanırım ben 7 Eylül'de saat 16:30 gibi vuruldum inşallah tutmuştur cnm ya test günlerimiz de ardarda
ıgnemıde 8ınde gece 11 ınde vurdum cnm... lakın ıgneden 36 saat sonra catlıyor ya yumurta o gunu baz alıyorum o nedenle

Aaa iyiymiş bu .. özel saglık sigortamız var ama burda gecen hastane yok sansıma .. Anamm 2600 cok ya ikinciyi üçüncüyü nasıl yaptırıyorsunuz .. Allah yardımcımız olsun
2. de 3. de 240 tl olarak odenecek cnm degısmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…