kızlarrr bari sizden hamile haberi alalım ya:)İnşallah arkadaşım sağolasın..
Bakalım regl tarihim bayrama geliyor..
İnşallah olmam...
kızlarrr bari sizden hamile haberi alalım ya:)
ay nasıl acıklayayım bılemedımG Noktası da neresi kız???
Ben de de yok artık önümüzdeki bu hafta bizim için görk bilmez
evet evettt ta kendısı... fenaaaaAy g noktasını çok merak ettim baktım internette şöyle yazıyor:::
Çok ilginç yani bir şey daha öğrendim g Noktası ama hala tam olarak neresi pek anlamadım
Bidee ben varımm insallah :) bugun dr konturolumde hersey cok guzel catlama duvar kalinlasma cok cok ii artik dua etcez dedi doktorum :) insallah ilk ve son denemem olur :)İnşsllah cnm hamileyizdir. Üç kişi kaldık sen ben enyalios
Cnm sen ne zaman iğne oldun bat ne zaman ve testi ne zaman yapacaksın bilgilerini gönder cnm inşallah ilk ve son olur :))Bidee ben varımm insallah :) bugun dr konturolumde hersey cok guzel catlama duvar kalinlasma cok cok ii artik dua etcez dedi doktorum :) insallah ilk ve son denemem olur :)
Allah kolaylık versin.. Bu kadar şeyi okuyunca tırsdım valla...KIZLAR BENİM KIRMIZILAR ŞAKIR ŞAKIR VALLA BENİDE YAZIN LİSTEYE ANAM AKŞAMA HİÇ BOŞA TEST YAPMIYIMVeson dediği gibi progesteron kullanırken bile regl olacaksan oluyosun hiçbirşey engel olamıyo:):)::):):)
bu ayki planımı sizlere sunuyorum
allah kısmet ederse planım bu sonraki ayda çok skılmış olacağım için muhtemelen bişi yapmayıp sadece vitamin kullanırım
- hafta içi olmasada haftasonu teheccüd namazları bol salavat bol tesbih en önemli şeyde bu zaten
- eşim proxeed plus,evicap,zeytinyağında bekletilmiş incir,keçiboynuzu tozu, ve men arginmax
- testislere soğuk duş,ve ozon yağı ile masaj vede damar sağlığı için daflon500 kullanacak
- bende women arginmax zeytinyağında bekletilmiş incir kullanacağım
- ovulasyon testi ve ateş takibi
- ovulasyon öncesi ve sonrası preeseed jel kullanımı
- yumurtlamdan sonra yine fitil olarak progesteron kullanacağım
ocağa kadar denemeye devam sonuç hüsran olursa tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyoruz eşimle gerçi ondanda garanti rabbim ol demeden olmaz ama işte insan elinden geleni yapmak istiyo
Canim yakini ne zamn kullaniyosun kac gun kullaniyosunSlm kizlar ben memleketteyimmmbelime bardak cektirdim yakimida yapirturdim simdi ince ince yaniyorum
Cnim benim cok debgezi oldu reglim.2gun surduOhh memleket gibisi yokpink love yakıyı erken mi yapıstırdın .. Ben regl bitip 3gün gecınce yapıstıracagım..
Adet sonunu tercihbettim cnm cunku benim yumurtlama duzensiz pco luyum.ne zmaan yunurtlarim belki olmuyor obyizden adet sonunu uygun gördümCanim yakini ne zamn kullaniyosun kac gun kullaniyosun
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah .. Ben arefe günü yapıstıracagım kısmet olursa .. Bendede cekilecek et yokCnim benim cok debgezi oldu reglim.2gun surdu2gunde leke gedi sildikce bende sabah abdest aldim .yapistirdik cnm kismet yaa bakalim. Yakiyor baya kasindiriyor .kv bardak cekti bide belimi cekcektide et yok tutamdi belimi cok heyecanliyim
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah .. Ben arefe günü yapıstıracagım kısmet olursa .. Bendede cekilecek et yokyırtık kondomu unutma
3 gün canim .suan cok yakiyor yaa valla zor duruyorum. Ates basiyor bobrek dalak ne varsa haslama olmusturKizlar kac gun kalacak yaki belinizde
Canım yakıyı bir kaç kişiden duyduk daha cabuk gebe kalınıyor dıye bizde vesile olsun inşallah diye bu ay yakı kullanmaya karar verdık ..Canim sen ne icun kullaniyosun bel soguklugu icin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?