su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bütün topiğin umudu Veson ve _Verda_ inşallah sizden güzel haber alacagız .. Ben aşılama için eşimi ikna cabalarındayım
İnşallah arkadaşım sağolasın..
Bakalım regl tarihim bayrama geliyor..

İnşallah olmam...

İnşsllah cnm hamileyizdir. Üç kişi kaldık sen ben enyalios
Bidee ben varımm insallah :) bugun dr konturolumde hersey cok guzel catlama duvar kalinlasma cok cok ii artik dua etcez dedi doktorum :) insallah ilk ve son denemem olur :)

Bidee ben varımm insallah :) bugun dr konturolumde hersey cok guzel catlama duvar kalinlasma cok cok ii artik dua etcez dedi doktorum :) insallah ilk ve son denemem olur :)
Cnm sen ne zaman iğne oldun bat ne zaman ve testi ne zaman yapacaksın bilgilerini gönder cnm inşallah ilk ve son olur :))

Ben biraz geriden geldim yetistim konuya :)
İgnemi 16 yaptirdim bat 30 test te insallah 2 sinde :)

Allah kolaylık versin.. Bu kadar şeyi okuyunca tırsdım valla...

Slm kizlar ben memleketteyimmm belime bardak cektirdim yakimida yapirturdim simdi ince ince yaniyorum

Ohh memleket gibisi yok pink love yakıyı erken mi yapıstırdın .. Ben regl bitip 3gün gecınce yapıstıracagım..
Cnim benim cok debgezi oldu reglim.2gun surdu 2gunde leke gedi sildikce bende sabah abdest aldim .yapistirdik cnm kismet yaa bakalim. Yakiyor baya kasindiriyor .kv bardak cekti bide belimi cekcektide et yok tutamdi belimi cok heyecanliyim

Cnim benim cok debgezi oldu reglim.2gun surdu 2gunde leke gedi sildikce bende sabah abdest aldim .yapistirdik cnm kismet yaa bakalim. Yakiyor baya kasindiriyor .kv bardak cekti bide belimi cekcektide et yok tutamdi belimi cok heyecanliyim
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah .. Ben arefe günü yapıstıracagım kısmet olursa .. Bendede cekilecek et yok yırtık kondomu unutma

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah .. Ben arefe günü yapıstıracagım kısmet olursa .. Bendede cekilecek et yok yırtık kondomu unutma
Unutmam canim. Insallahhh hayırlı olur. Baya yakiyo cnim cok rahatsiz etti ama dayanicam sonu guzel olur insallah arefe günü mubarek gun hayirlara vesile olsun insallah

Canim sen ne icun kullaniyosun bel soguklugu icin mi
Canım yakıyı bir kaç kişiden duyduk daha cabuk gebe kalınıyor dıye bizde vesile olsun inşallah diye bu ay yakı kullanmaya karar verdık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…