su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Öpüyorum seni topigin ilk annesi diğer arkadaslara da ugurlu gelirsin inşallah darisi diğer arkadaşlara tebrik ediyorum tatlım tekrardan

Sağol canım.. Hep yanımdaydın teşekkür ederim..
Eşim dayanamadı bugün kan testi verdik sonuç pozitif kızlar...
Çok mutluyum, halimi anlatacak cümle yok ki şu an . . .

Tebrikler canım...
Teşekkürler canım..
sizlerle paylaşmak istedim..
heyecanla bekledik hepimiz..
İdrarda negatifi gördüm
hatta hiç umutlu değildim bu ay için.. ama gerçekten kafaya takmamak gerekmiş.. bunu çok iyi anladım..

Kızlar hamileyimmmmm...
Zeynebiiiiiiiimmmm
Nasıl sevindim sana anlatamam. Rabbime şükürler olsun hasretini dindiriyor. Meleğin yolda inşallah sağ salim kucağına alırsın meleğini Rabbim sağlıklı, hayırlı, imanlı evlat nasip etsin... Topiğimizin ilk annesi bizlere de umut oldun uğur getir inşallah...

Ebrulim en yakın zamanda sizlere de nasip olsun inşallah.. Nasıl ağladım mutluluktan da ağlanırmış onu anladım.. Allah razı olsun, sizlerin her zaman duacınızım.. 3 senenin sonunda sayısız negatif sonuç aldım, bunda da negatifi görürüm diye geçiriyodum içimden.. İnanamıyodum.. ta ki dün akşam sonucu alana kadar... Hala da şok etkisindeyim, bebeğim benimleymiş..

Döktüğün bütün göz yaşların mutluluktan olsun canım Bebeğin hep seninle olsun inşallah annesi eşinle birlikte bu güzel dönemin tadını çıkartın

Cnm anlat biraz ne zaman negatiftir idrarda bugün iğnenin kaçıncı günü test kaç çıktı hiç belirti yaşadın mı? Anlat detayları

Ay tebrik ederim cnm sonunda güzel bir haber aldıkdarıdı bizlere inşallah

Teşekkür ederim arkadaşım, inşallah..
14. günü yaptım negatifdi tek çizgi 5 dakika bile durmadım başında
attım hemen çöpe, üzüldüm tabi..
Neyse sonraki günlerde de baktım, 2. çizgi beliriyo ama hayal gibi..
Toz pembe inanamadım tabi, test bozuk yanlış bu da negatifdir gibi düşündüm.. Doktorumu aradım, regl tarihiniz geçsin öyle test yapın lütfen dedi.. Bayrama geliyodu, eşim sabredemedi.. Özel bir hastanede kan verdik dün öğlen saatlerinde,akşam sonuç çıktı p o z i t i f Böyle arkadaşım..

_Verda_ canım doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı, mutlu, uzuuun ömürler versin. Bu sene en güzel hediyeni Rabbim verdi sana. İnşallah hep birlikte nice seneleriniz olsun

Oy oy sağol hayatım sende hep benden umutluydun, dilerim en yakın zamanda bu güzel haberi sende alırsın..

Veson Belirti olarak şiddetli bel ağrıları yaşadım, ekstra kasık ağrılarımda oldu.. Göğüslerde hassasiyet, ayrıca dün sabah gözlerim karardı, elim ayağım titredi çok kötü oldum.. Eşim geldi yanıma, nasıl ağlıyorum bir an ağlamak geldi içimden.. Hıçkıra hıçkıra ağladım, eşim diyor zeynep ne oluyor iyi misin kalk doktora gidelim.. Ben de yok dedim uzandım biraz.. Meğerse gülmemin mutlu olmamın habercisiymiş o ağlamam ...

Değerin kaç ikiz olabilir mi?

Değerin kaç ikiz olabilir mi?
Şu an için erken canm doktorumu aradım değer için çok iyi dedi.. Bayramdan sonra çağırdı, keseyi görmek için. .

Bu sonucu bekliyordum zaten tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..
Sağolasın canım darısı başına inş..
Adeti gelmeyen kim kaldı?
Rabbim hepinize nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…