Öpüyorum seni topigin ilk annesi diğer arkadaslara da ugurlu gelirsin inşallah darisi diğer arkadaşlara tebrik ediyorum tatlım tekrardan
Tebrikler canım...Kızlar hamileyimmmmm...
Teşekkürler canım..Tebrikler canım...
ZeynebiiiiiiiimmmmKızlar hamileyimmmmm...
Zeynebiiiiiiiimmmm
Nasıl sevindim sana anlatamam. Rabbime şükürler olsun hasretini dindiriyor. Meleğin yoldainşallah sağ salim kucağına alırsın meleğini Rabbim sağlıklı, hayırlı, imanlı evlat nasip etsin... Topiğimizin ilk annesi bizlere de umut oldun uğur getir inşallah...
Döktüğün bütün göz yaşların mutluluktan olsun canımEbrulim en yakın zamanda sizlere de nasip olsun inşallah.. Nasıl ağladım mutluluktan da ağlanırmış onu anladım.. Allah razı olsun, sizlerin her zaman duacınızım.. 3 senenin sonunda sayısız negatif sonuç aldım, bunda da negatifi görürüm diye geçiriyodum içimden.. İnanamıyodum.. ta ki dün akşam sonucu alana kadar...Hala da şok etkisindeyim, bebeğim benimleymiş..
Ay tebrik ederim cnmKızlar hamileyimmmmm...
Cnm anlat biraz ne zaman negatiftir idrarda bugün iğnenin kaçıncı günü test kaç çıktı hiç belirti yaşadın mı? Anlat detaylarıEbrulim en yakın zamanda sizlere de nasip olsun inşallah.. Nasıl ağladım mutluluktan da ağlanırmış onu anladım.. Allah razı olsun, sizlerin her zaman duacınızım.. 3 senenin sonunda sayısız negatif sonuç aldım, bunda da negatifi görürüm diye geçiriyodum içimden.. İnanamıyodum.. ta ki dün akşam sonucu alana kadar...Hala da şok etkisindeyim, bebeğim benimleymiş..
Ay tebrik ederim cnmsonunda güzel bir haber aldık darıdı bizlere inşallah
_Verda_ canım doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı, mutlu, uzuuun ömürler versin. Bu sene en güzel hediyeni Rabbim verdi sana. İnşallah hep birlikte nice seneleriniz olsun
Değerin kaç ikiz olabilir mi?Veson Belirti olarak şiddetli bel ağrıları yaşadım, ekstra kasık ağrılarımda oldu.. Göğüslerde hassasiyet, ayrıca dün sabah gözlerim karardı, elim ayağım titredi çok kötü oldum.. Eşim geldi yanıma, nasıl ağlıyorum bir an ağlamak geldi içimden.. Hıçkıra hıçkıra ağladım, eşim diyor zeynep ne oluyor iyi misin kalk doktora gidelim.. Ben de yok dedim uzandım biraz.. Meğerse gülmemin mutlu olmamın habercisiymiş o ağlamam ...
Bu sonucu bekliyordum zatenKızlar hamileyimmmmm...
Şu an için erken canm doktorumu aradım değer için çok iyi dedi.. Bayramdan sonra çağırdı, keseyi görmek için. .Değerin kaç ikiz olabilir mi?
Sağolasın canım darısı başına inş..Bu sonucu bekliyordum zatentebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..
Ben Varım 27 si test daha varSağolasın canım darısı başına inş..
Adeti gelmeyen kim kaldı?
Rabbim hepinize nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?