su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Teşekkürler canım..
sizlerle paylaşmak istedim..
heyecanla bekledik hepimiz..
İdrarda negatifi gördüm
hatta hiç umutlu değildim bu ay için.. ama gerçekten kafaya takmamak gerekmiş.. bunu çok iyi anladım..
Dün arkadaşıma bebek görmeye gittim.kucağıma aldım sevdim çok tatlıydı ya...hepimiz için dua ettim zeynep.. Arkadaşımda bana çok dua etti sende benim gibi mutlaka 2.ciyi kucaklayacaksın dedi.İnşallah nasip dedim.Rabbim senin yüzünü güldürdü sıra bizde inşallah.. Bol bol bizlerede dua et bitanem... Çok öpüyorum.. Meleğini sağlıkla kucakla inşallah...

Allahım he"LeYLa_21, post: 42704902, member: 240386"]Dün arkadaşıma bebek görmeye gittim.kucağıma aldım sevdim çok tatlıydı ya...hepimiz için dua ettim zeynep.. Arkadaşımda bana çok dua etti sende benim gibi mutlaka 2.ciyi kucaklayacaksın dedi.İnşallah nasip dedim.Rabbim senin yüzünü güldürdü sıra bizde inşallah.. Bol bol bizlerede dua et bitanem... Çok öpüyorum.. Meleğini sağlıkla kucakla inşallah...[/QUOTE]
Allahim hepimize güzel yavrular nasip etsin bende bu çarşamba yumurtaya baktirip çatlama miss a çatlama ignesi olacağım bakalım ...

Ben Varım 27 si test daha var

Dilerim inşallah sana ve tüm isteyenlere de nasip olur arkadaşım=)

Amin inşallah şekercim, ilk gözağrım olucak.. İçimdeki sevincin adı yok.. O kadar huzur doluyum ki, bu duyguyu dilerim tüm anne olmak isteyen herkes yaşar en güzel haliyle.. Duaların gücüne inanıyorum canım Hz. İbrahimin duasını okuyorum çoktandır.. Sırayla okunuyo topikte herkes için.. İşin ilginci ne biliyo musun... Dua'nın bana geldiği gün, ben hamilelik haberini aldım yani dün.. Rabbimin tecellisi ne kadar hoş.. O'na yalvardım O'ndan istedim, O'da nasip etti çok şükür.. Acısıyla tatlısıyla çok zor 3 sene geçirdim, kayınvalide elti aynı apt'.da oturuyoruz. Bir çok sıkıntım oldu bebeğimin olmayışından dolayı, üstüme çok gelindi.. Şimdi bebeğimi bekliyorum, o annesinin uğuru olucak! Şu an bu satırları yazarken bile ağlıyorum, dün de eşim dayanamadı ağladı.. Biz çok zorlu yollardan geçtik çok şükür Rabbim nasip etti dedi..Yazamıycam daha fazla.. )= Gönülden dua ediyorum hepiniz için..

Duayı bende okumak isterim nasıl bulabilirim acabq

Aynen canımm=) Sevincimi üzüntümü paylaştım burada, yeri geldi çok umutsuzdum.. Her zaman destek oldunuz.. Yüreklendirdiniz.. Çok teşekkür ediyorum hepinize...

Kızlar hamileyimmmmm...
Topigimizin ilkk annesi tekrar hayirli olsun canim benim. Sagkikki sihhatli hayirki evlat olur insallah. Annesini hic uzmez geceleri misil misil uyur gunduzde sevdirir kendini eminim bu mutlugun tarifi yoktur .insallah bizde yasariz bu mutlulugu mutluluk ask mutluluk sevgi saygi mutluluk anne olacagini ogrenmek

gunaydın kızlar zeynep cnm hayırlı olsun darısı basımıza ıns dun asılamamamın 10. gunuydu nasılsa evde test bol dedım test yaptım tabıkı negatıf bakalım adetım 25 ınde testı bırdaha ozamana yaparım

Ooooo. 10. Günden test yapmaya başladıysan 25 ine biraz zor dayanırsın sen

hahahaha ya bayrama tatıle gıdeyım ıstıyorum napayım vesaonum yaaa ne kaldı surda 25ıne
En Güzeli cnm tatile git Kafanı dağıt.ben de hiçbir belirti yok maalesef.ateş de bugün düşüşe geçti umarım yarın yeniden yükselişe geçer.henüz regl belirtileri de başlamadı gerçi hadi Hayırlısı bakalım regl etken mi gelecek ne???? Ben de en geç 26 sında bekliyorum

bende en gec 26 sında beklıyorum adetı.. adet belırtısı de yok sadece benı oldurecek kadar bır bel agrısı <asılama oldugumdan berı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…