Dün arkadaşıma bebek görmeye gittim.kucağıma aldım sevdim çok tatlıydı ya...hepimiz için dua ettim zeynep.. Arkadaşımda bana çok dua etti sende benim gibi mutlaka 2.ciyi kucaklayacaksın dedi.İnşallah nasip dedim.Rabbim senin yüzünü güldürdü sıra bizde inşallah.. Bol bol bizlerede dua et bitanem... Çok öpüyorum.. Meleğini sağlıkla kucakla inşallah...Teşekkürler canım..
sizlerle paylaşmak istedim..
heyecanla bekledik hepimiz..
İdrarda negatifi gördüm
hatta hiç umutlu değildim bu ay için.. ama gerçekten kafaya takmamak gerekmiş.. bunu çok iyi anladım..
Allah sağlıcakla kucağına alip büyütmeyi nasip etsin :) tebrikler darısı başımıza ins.Kızlar hamileyimmmmm...
Ben Varım 27 si test daha var
Dün arkadaşıma bebek görmeye gittim.kucağıma aldım sevdim çok tatlıydı ya...hepimiz için dua ettim zeynep.. Arkadaşımda bana çok dua etti sende benim gibi mutlaka 2.ciyi kucaklayacaksın dedi.İnşallah nasip dedim.Rabbim senin yüzünü güldürdü sıra bizde inşallah.. Bol bol bizlerede dua et bitanem... Çok öpüyorum.. Meleğini sağlıkla kucakla inşallah...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-icin-okuyoruz.791103/page-2434#post-42699867Duayı bende okumak isterim nasıl bulabilirim acabq
cnmmmm nasılll sevindim anlatamam bir mutlu haber aldık çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş darısı başımıza bukadar zaman yaşadıklarının mükafatını vermiş rabbim sanaa doğum günü hediyesi gelmiş yavrun:)Kızlar hamileyimmmmm...
cnmmmm nasılll sevindim anlatamam bir mutlu haber aldık çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş darısı başımıza bukadar zaman yaşadıklarının mükafatını vermiş rabbim sanaa doğum günü hediyesi gelmiş yavrun:)
Topigimizin ilkk annesiKızlar hamileyimmmmm...
Ooooo. 10. Günden test yapmaya başladıysan 25 ine biraz zor dayanırsın sengunaydın kızlar zeynep cnm hayırlı olsun darısı basımıza ınsdun asılamamamın 10. gunuydu nasılsa evde test bol dedım test yaptım tabıkı negatıf bakalım adetım 25 ınde testı bırdaha ozamana yaparım
hahahaha ya bayrama tatıle gıdeyım ıstıyorum napayım vesaonum yaaaOoooo. 10. Günden test yapmaya başladıysan 25 ine biraz zor dayanırsın sen
En Güzeli cnm tatile git Kafanı dağıt.ben de hiçbir belirti yok maalesef.ateş de bugün düşüşe geçti umarım yarın yeniden yükselişe geçer.henüz regl belirtileri de başlamadı gerçi hadi Hayırlısı bakalım regl etken mi gelecek ne???? Ben de en geç 26 sında bekliyorumhahahaha ya bayrama tatıle gıdeyım ıstıyorum napayım vesaonum yaaane kaldı surda 25ıne
Bayılan bayılana var bir de sonradan bir arkadaş daha katılmıştı onun da bat 2 Ekim di sanırımgünaydınn yavrularrr:) evettttVeson sadece sen kaldın dimi cnmm inş sendende güzel haberler alırız:)
bende en gec 26 sında beklıyorum adetı.. adet belırtısı de yok sadece benı oldurecek kadar bır bel agrısı <asılama oldugumdan berı..En Güzeli cnm tatile git Kafanı dağıt.ben de hiçbir belirti yok maalesef.ateş de bugün düşüşe geçti umarım yarın yeniden yükselişe geçer.henüz regl belirtileri de başlamadı gerçi hadi Hayırlısı bakalım regl etken mi gelecek ne???? Ben de en geç 26 sında bekliyorum
O da iyidir belki bebektendirbende en gec 26 sında beklıyorum adetı.. adet belırtısı de yok sadece benı oldurecek kadar bır bel agrısı <asılama oldugumdan berı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?