bende en gec 26 sında beklıyorum adetı.. adet belırtısı de yok sadece benı oldurecek kadar bır bel agrısı <asılama oldugumdan berı..
Canım benim de iğneden sonra ki 6 günüm bende de adet sancısına benzeyen bel ve kasık ağrılarım oluyo ınsallah normal dir ve hayırlı haberlerin belirtisidir ::)Teşekkür ederim, canım benim de çatlatma iğnesinden beri bel ağrım var..
Halen de devam ediyor, doktor haftaya çağırdı normal mi diye sormak istiyorum..
Dilerim herkes hamile kalır peş peşe..
İnşallah arkadaşım iğneden sonra 15 veya 16 sında kan testinde öğrenebilirsin,Canım benim de iğneden sonra ki 6 günüm bende de adet sancısına benzeyen bel ve kasık ağrılarım oluyo ınsallah normal dir ve hayırlı haberlerin belirtisidir ::)
ayyy vesonn vallahı bı gebe kalsam yemınle en cok ben sasırcamO da iyidir belki bebektendir
catlatma ıgnesınde bel agırısı cok normal sonrasını bende bılmıyorumTeşekkür ederim, canım benim de çatlatma iğnesinden beri bel ağrım var..
Halen de devam ediyor, doktor haftaya çağırdı normal mi diye sormak istiyorum..
Dilerim herkes hamile kalır peş peşe..
Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc
| |
| 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | |
| 31. Agustos | 12. Eylül | 14. Eylül |
|
| 31. Agustos | 21. Eylül | 15. Eylül |
|
@deeploneliness | 31. Agustos | 16. Eylül | 18. Eylül |
|
| 7. Eylül | 26. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 2. Eylül | 21. Eylül | 16. Eylül |
|
@elmaselmas | ? | 15. Eylül | 15. Eylül |
|
@5335 | 2. Eylül | 17. Eylül | ? |
|
| 8. Eylül | 25. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 21. Agustos | 9. Eylül | 9. Eylül |
|
| 2. Eylül | 19. Eylül | 19. Eylül |
|
gunaydın cnmmm keyıfler ıyı ıste ıs bası yaptık malum resmı tatıl degıl sadece ıdarı tatılGünaydin kizlar keyifler nasil?
Sizde yine tatil olma ihtimali var, bizde o da yokgunaydın cnmmm keyıfler ıyı ıste ıs bası yaptık malum resmı tatıl degıl sadece ıdarı tatılsen nasılsın
oyyy bayramdada mı tatıl yokSizde yine tatil olma ihtimali var, bizde o da yokPazartesi sendromu yasiyorum bende...
ıns cnm Rabbım hepımıze nasıp etsın.. amınGünaydın kızlar buraya kış gelmiş uyandım hava kapalı sanki sabah olmamış gibi :)Veson canım inşallah güzel haberi senden zebekine dan da alırız .. Tabi baska bekleyen gizli gizli takıp edenler varsa onlardanda alırız :) liste cok komik inşallah diger aylarda bizler içinde hayırlısı olur ve o liste dolar
Yok canim ya nerdeeeoyyy bayramdada mı tatıl yok
Insallah önümüzde ki ay listemizde bir sürü bebek olur :)Günaydın kızlar buraya kış gelmiş uyandım hava kapalı sanki sabah olmamış gibi :)Veson canım inşallah güzel haberi senden zebekine dan da alırız .. Tabi baska bekleyen gizli gizli takıp edenler varsa onlardanda alırız :) liste cok komik inşallah diger aylarda bizler içinde hayırlısı olur ve o liste dolar
Gözün aydin canim :)Ben yarın annecıgıme kavusacagım inşallah şu tatil idari olmayaydıresmi olaydı iyiydi :)
Amin canim. Hosgeldin :)Selam kızlar öncelikle Allahım hepimize istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Hgs çekilmeden çatlatma iğnesi vurdurabilirmiyiz?
Amin.. Evet ben cektırmedım hsg ve sanırım 7 kere vuruldum .. :) tabi senin durum önemli ne dediler senin için tedavı oldun mu ?Selam kızlar öncelikle Allahım hepimize istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Hgs çekilmeden çatlatma iğnesi vurdurabilirmiyiz?
eneee dogru ya almanyadaydın senYok canim ya nerdeeeElin almani bayramdan ne anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?