su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

bende en gec 26 sında beklıyorum adetı.. adet belırtısı de yok sadece benı oldurecek kadar bır bel agrısı <asılama oldugumdan berı..

Teşekkür ederim, canım benim de çatlatma iğnesinden beri bel ağrım var..
Halen de devam ediyor, doktor haftaya çağırdı normal mi diye sormak istiyorum..
Dilerim herkes hamile kalır peş peşe..

Canım benim de iğneden sonra ki 6 günüm bende de adet sancısına benzeyen bel ve kasık ağrılarım oluyo ınsallah normal dir ve hayırlı haberlerin belirtisidir ::)

Canım benim de iğneden sonra ki 6 günüm bende de adet sancısına benzeyen bel ve kasık ağrılarım oluyo ınsallah normal dir ve hayırlı haberlerin belirtisidir ::)
İnşallah arkadaşım iğneden sonra 15 veya 16 sında kan testinde öğrenebilirsin,
hamile olup olmadığını..
Dilerim Rabbim sizlere de nasip eder. .

catlatma ıgnesınde bel agırısı cok normal sonrasını bende bılmıyorum

Minik mucizelerimiz

A N N E adayi
Catlatma ignesiBATTest tarihi Sonuc
_Verda_ 5. Eylül23. Eylül14. Eylül
minnta 31. Agustos12. Eylül14. Eylül
E-brulim 31. Agustos21. Eylül15. Eylül
@deeploneliness31. Agustos16. Eylül18. Eylül
Veson 7. Eylül26. Eylül27. Eylül?
Al_pi 2. Eylül21. Eylül16. Eylül
@elmaselmas?15. Eylül15. Eylül
@53352. Eylül17. Eylül?
zebekine 8. Eylül25. Eylül27. Eylül?
LeYLa_21 21. Agustos9. Eylül9. Eylül
DESIGNER27 2. Eylül19. Eylül19. Eylül
[TR]
UGUR GETIRSIN INSALLAH [/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Günaydın kızlar buraya kış gelmiş uyandım hava kapalı sanki sabah olmamış gibi :) Veson canım inşallah güzel haberi senden zebekine dan da alırız .. Tabi baska bekleyen gizli gizli takıp edenler varsa onlardanda alırız :) liste cok komik inşallah diger aylarda bizler içinde hayırlısı olur ve o liste dolar

ıns cnm Rabbım hepımıze nasıp etsın.. amın

Selam kızlar öncelikle Allahım hepimize istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Hgs çekilmeden çatlatma iğnesi vurdurabilirmiyiz?

Insallah önümüzde ki ay listemizde bir sürü bebek olur :)

Ben yarın annecıgıme kavusacagım inşallah şu tatil idari olmayaydıresmi olaydı iyiydi :)
Gözün aydin canim :)

Selam kızlar öncelikle Allahım hepimize istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Hgs çekilmeden çatlatma iğnesi vurdurabilirmiyiz?
Amin canim. Hosgeldin :)

Amin.. Evet ben cektırmedım hsg ve sanırım 7 kere vuruldum .. :) tabi senin durum önemli ne dediler senin için tedavı oldun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…