Önemli degil kuzucumeneee dogru ya almanyadaydın senbende kafa kalmadı
Canim bugün aliyorum eczaneden. Cuma doktor ultrason icin cagirdi, tahminimce haftaya pazartesi yada sali catlatma ignemi olurum o gün de yapistirmak istiyorum. Sen neye karar verdin? Asilama icin ne dedi esin?E-brulim sen yakını aldın mı ? Ne zaman yapıstırcaksın
Hoşbulduk canım sağol.. :) 7 kere mi? Benim bişeyim olmadığını söylediler gitmediğim doktor kalmadı bide düşük yaptım şimdi hgs istiyo doktor. Çektircem ama gün yok.. Devlet hastanesinde nezaman boşluk olursa.. Tedavilerimi özelde oluyorum ama hgs günü ne zaman vercekleri meçhul bende çatlatma iğnesi vurdurmak istiyorum. Doktora söylesem verirmiki canım..Amin.. Evet ben cektırmedım hsg ve sanırım 7 kere vuruldum .. :) tabi senin durum önemli ne dediler senin için tedavı oldun mu ?
ayy ıns ınssssÖnemli degil kuzucumHamilelik unutkanliga yol aciyor, sende insallah hamilesindir
Canim bugün aliyorum eczaneden. Cuma doktor ultrason icin cagirdi, tahminimce haftaya pazartesi yada sali catlatma ignemi olurum o gün de yapistirmak istiyorum. Sen neye karar verdin? Asilama icin ne dedi esin?
Walla canım bu ay boş zaten gececek kendımce gecırecegımÖnemli degil kuzucumHamilelik unutkanliga yol aciyor, sende insallah hamilesindir
Canim bugün aliyorum eczaneden. Cuma doktor ultrason icin cagirdi, tahminimce haftaya pazartesi yada sali catlatma ignemi olurum o gün de yapistirmak istiyorum. Sen neye karar verdin? Asilama icin ne dedi esin?
Canım yumurtalar buyuyup catlıyorsa ondan vermemiştir düşük yasayınca hsg istemiyor cogu doktorlar aslında .. Yumurtanın boyutu onemli sen soyle bakalım ne dıycek belki o zaman konusur senın durumunu soyler .. Benımde iki kaybım oldu ama hsg cekılmedım .. İnşallahta gerek kalmazHoşbulduk canım sağol.. :) 7 kere mi? Benim bişeyim olmadığını söylediler gitmediğim doktor kalmadı bide düşük yaptım şimdi hgs istiyo doktor. Çektircem ama gün yok.. Devlet hastanesinde nezaman boşluk olursa.. Tedavilerimi özelde oluyorum ama hgs günü ne zaman vercekleri meçhul bende çatlatma iğnesi vurdurmak istiyorum. Doktora söylesem verirmiki canım..
Adetten 3 gün sonra yapıstırıp 3. Gunde belimizde kalacak bu ay böyle bir karar aldık topikce .. Belki vesile olur dedık sende yap canım zararı yok sonuctaBebegimE-brulim yakımı yapıştırıyolar? Nereye belemi yaptığınız ne varsa banada söylermisiniz :)
İnşallah canım.. Ben bu ay yumurta çatlatma testi yaptım pozitif çıktı çatlıyosa iğne yaptırmaya gerek varmı? Çatlıyosa niye olmuyodur canım?Canım yumurtalar buyuyup catlıyorsa ondan vermemiştir düşük yasayınca hsg istemiyor cogu doktorlar aslında .. Yumurtanın boyutu onemli sen soyle bakalım ne dıycek belki o zaman konusur senın durumunu soyler .. Benımde iki kaybım oldu ama hsg cekılmedım .. İnşallahta gerek kalmaz
Tamam canım sıcak iyi gelirmiş öyle derler ben ekimde yaparım artık..Adetten 3 gün sonra yapıstırıp 3. Gunde belimizde kalacak bu ay böyle bir karar aldık topikce .. Belki vesile olur dedık sende yap canım zararı yok sonucta
Allah bilir canım.. Benimde catlıyor ama olmuyor demekki zamanı gelmemişİnşallah canım.. Ben bu ay yumurta çatlatma testi yaptım pozitif çıktı çatlıyosa iğne yaptırmaya gerek varmı? Çatlıyosa niye olmuyodur canım?
Rabbim gönlüne göre versin arkadasim, insallah bir daha ki ay doktora gitmene gerek kalmaz... Yaki bizimde yüzümüzü güldürecek mi bakalim :)Walla canım bu ay boş zaten gececek kendımce gecırecegıminşallah allah nasip ederse diger ay konuşacagız doktorla ben istiyorum o hala cok istekli degil ama olacak sanırım ekim 15.i bekliycem o zaman kromozom testımde cıkmıs olacak sanırım hersey guzel olacak yakıyı arefe gunu yapıstırcam bende
Canim catlattirirsan hangi gün olduguna emin olursun, ona göre de hamile kalma olasiligin artar diye düsünüyorum.İnşallah canım.. Ben bu ay yumurta çatlatma testi yaptım pozitif çıktı çatlıyosa iğne yaptırmaya gerek varmı? Çatlıyosa niye olmuyodur canım?
Ay hiç sorma arada bir ümitleniyorum belki vardır diye ama belirti falan yok getçekten .hamile kalırsam ben de çok şaşırırım :)ayyy vesonn vallahı bı gebe kalsam yemınle en cok ben sasırcam
topik unutuyor ben hatırlatıyorum hep:))anam topık hep benı unutuyor o kadar umutsuz vakayım
Hamile kalanlar nasıl kalmış yaKizlar hani sicak spermleri öldürüyor ya, bizim bu yaki ters etki eder mi ki?
Bilmem kafam karistiHamile kalanlar nasıl kalmış ya
En azından bir hamilemiz çıktı.o da olmasaydı uğursuz bu topik diye uğramazdım herhaldeGünaydın kızlar buraya kış gelmiş uyandım hava kapalı sanki sabah olmamış gibi :)Veson canım inşallah güzel haberi senden zebekine dan da alırız .. Tabi baska bekleyen gizli gizli takıp edenler varsa onlardanda alırız :) liste cok komik inşallah diger aylarda bizler içinde hayırlısı olur ve o liste dolar
Dr kontrolünde elbettwSelam kızlar öncelikle Allahım hepimize istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Hgs çekilmeden çatlatma iğnesi vurdurabilirmiyiz?
Adetin 3. Günü gitmelisinHoşbulduk canım sağol.. :) 7 kere mi? Benim bişeyim olmadığını söylediler gitmediğim doktor kalmadı bide düşük yaptım şimdi hgs istiyo doktor. Çektircem ama gün yok.. Devlet hastanesinde nezaman boşluk olursa.. Tedavilerimi özelde oluyorum ama hgs günü ne zaman vercekleri meçhul bende çatlatma iğnesi vurdurmak istiyorum. Doktora söylesem verirmiki canım..
INS KUZUM HAYIRLISIYLA INSAy hiç sorma arada bir ümitleniyorum belki vardır diye ama belirti falan yok getçekten .hamile kalırsam ben de çok şaşırırım :)
topik unutuyor ben hatırlatıyorum hep:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?