su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

eneee dogru ya almanyadaydın sen bende kafa kalmadı
Önemli degil kuzucum Hamilelik unutkanliga yol aciyor, sende insallah hamilesindir

E-brulim sen yakını aldın mı ? Ne zaman yapıstırcaksın
Canim bugün aliyorum eczaneden. Cuma doktor ultrason icin cagirdi, tahminimce haftaya pazartesi yada sali catlatma ignemi olurum o gün de yapistirmak istiyorum. Sen neye karar verdin? Asilama icin ne dedi esin?

Amin.. Evet ben cektırmedım hsg ve sanırım 7 kere vuruldum .. :) tabi senin durum önemli ne dediler senin için tedavı oldun mu ?
Hoşbulduk canım sağol.. :) 7 kere mi? Benim bişeyim olmadığını söylediler gitmediğim doktor kalmadı bide düşük yaptım şimdi hgs istiyo doktor. Çektircem ama gün yok.. Devlet hastanesinde nezaman boşluk olursa.. Tedavilerimi özelde oluyorum ama hgs günü ne zaman vercekleri meçhul bende çatlatma iğnesi vurdurmak istiyorum. Doktora söylesem verirmiki canım..

ayy ıns ınssss

Walla canım bu ay boş zaten gececek kendımce gecırecegım inşallah allah nasip ederse diger ay konuşacagız doktorla ben istiyorum o hala cok istekli degil ama olacak sanırım ekim 15.i bekliycem o zaman kromozom testımde cıkmıs olacak sanırım hersey guzel olacak yakıyı arefe gunu yapıstırcam bende

Canım yumurtalar buyuyup catlıyorsa ondan vermemiştir düşük yasayınca hsg istemiyor cogu doktorlar aslında .. Yumurtanın boyutu onemli sen soyle bakalım ne dıycek belki o zaman konusur senın durumunu soyler .. Benımde iki kaybım oldu ama hsg cekılmedım .. İnşallahta gerek kalmaz

İnşallah canım.. Ben bu ay yumurta çatlatma testi yaptım pozitif çıktı çatlıyosa iğne yaptırmaya gerek varmı? Çatlıyosa niye olmuyodur canım?

Rabbim gönlüne göre versin arkadasim, insallah bir daha ki ay doktora gitmene gerek kalmaz... Yaki bizimde yüzümüzü güldürecek mi bakalim :)

İnşallah canım.. Ben bu ay yumurta çatlatma testi yaptım pozitif çıktı çatlıyosa iğne yaptırmaya gerek varmı? Çatlıyosa niye olmuyodur canım?
Canim catlattirirsan hangi gün olduguna emin olursun, ona göre de hamile kalma olasiligin artar diye düsünüyorum.

Kizlar hani sicak spermleri öldürüyor ya, bizim bu yaki ters etki eder mi ki?

En azından bir hamilemiz çıktı.o da olmasaydı uğursuz bu topik diye uğramazdım herhalde

Doktoruma söylicem bu ay isticem o önce hgs istiyo temiz çıkarsa yumurtalık büyütücü ilaç ve çatlatma iğnesi veririz diyo

Adetin 3. Günü gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…