su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Hamile kalanlar nasıl kalmış ya
Şekerler stres yapmayın.
ben de bu ay yakı yaptım..
yengem kaç aydır yap diye ısrar ediyodu.. çatlatma iğnesi vurulduğum ay'a denk geldi=)

Dr 26 sı dedi ama daha erken yapmak istiyorum, 23unde idrar da cıkar mı acaba ? erken gebelık testlerınde??

Hayırlı uğurlu olsun canım..
bu arada yeni ayda yeni bir topik açın isterseniz..

=))
Evet olabilir kızlar isterse ama bence Ekim'e özel bir şey olmasın :)
Kııız sende gidiyorsun aramızdan :)

Yakımı aldııım :)
Hadi hayırlısı olsun inşallah .. Bayramdan sonra vesonunda sonuc belli olsun öyle kalıcı bir topik acarız aylarla degıl yıllarca konuşacagımız bir topik dişimiz cıkıyor tuvalete ne zaman alıştıralım vs vs gibi güzel şeyler paylasırız o topikte inşallahhhhh...

Amin inşallah canım ya ne güzel yazmışsın öyle :) hakkımızda hayırlısı...

Kızlar bişi soracagım fikri olan var mı ? Bugun adetim bitti aslında dün bitti banyo yaptım cok az kan geldi gece bende bugun tekrar banyomu yaptım .. Sonra ilişkiye girdik banyo yaptım cıktım yarım saat sonra kanamam basladı geri hemde kıpkırmızı kan neden olmuş olabilir .. Korktum açıkcası ..

Bi fikrim yok

Belki adetin tam bitmemiştir? :/

Hayirli olsun canim.ben bugun cikarttirdim yakiyi insallah fayda ederr insallahhhh hepimiz
Sağ ol tatlım, inşallah hepimiz faydasını görürüz :) yakıyı yapıştırdığın yerde kızarıklık falan var mı canım?

_Verda_ gülüm sen çatlatma iğnesini vurulduğun gün yapıştırmıştın değil mi?

Cnm adet belki bitmemiştir her ay kaç gün oluyorsun bu ay kaç gün sürdü

Kızlar yakılar bebek getirsin sizlere inşallah
Bayram sonrası yeni bir topiğe ben de Varım şimdiden ismi için beyin Fırtınası yapalım bayramdan sonra fikir alışverişi yapar karar veririz

Cnm adet belki bitmemiştir her ay kaç gün oluyorsun bu ay kaç gün sürdü
İnşallah öyledir ya .. Nette okudum cok kötü şeylerde yazıyor cok kanamam olursa yola cıkmadan ugrarım doktorun yanına.. Hep bişi cıkıyor yahu yola giderken ..

Ilk yapistirip yakmaya baslayinca kizardi cnm.ilk gece biraz huzursuz ediyor.ara ara sokup atasim geldi ama dayandim :) canim cikardik yakinin izleri cikmisti belimi cekmisti baya ama yaki varken iliski olmadi evimizde degilizzz. Bu ay biyle giderde benim hayırlısı. Ins sana fayda eder eder cnim. Ne zmn yapistircan

İnşallah öyledir ya .. Nette okudum cok kötü şeylerde yazıyor cok kanamam olursa yola cıkmadan ugrarım doktorun yanına.. Hep bişi cıkıyor yahu yola giderken ..
Cnm bugün regl kaçtasın kötü Şeyler getirme aklına

Cnm bugün regl kaçtasın kötü Şeyler getirme aklına
6. Günüm zaten her zaman 5-6 gün sürüyo ama dün bitince bugun bekleyemedik malum yarın yola cıkacagız .. Korktum reglinin ilk günleri gibi kanamam var .. Panik oldum sabah arayacagım doktoru boyle olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…