Topiğimiz bebek sesleriyle dolsun inşallah :) sendende hayırlı haberler bekliyoruz gülüm :)Kızlar yakılar bebek getirsin sizlere inşallah
Bayram sonrası yeni bir topiğe ben de Varım şimdiden ismi için beyin Fırtınası yapalım bayramdan sonra fikir alışverişi yapar karar veririz
Canım kötü şeyler düşünme, inşallah bir şey yoktur. Dediğin gibi geçmeyecek olursa doktora görünürsün. Böyle kanamalar olabiliyor...İnşallah öyledir ya .. Nette okudum cok kötü şeylerde yazıyor cok kanamam olursa yola cıkmadan ugrarım doktorun yanına.. Hep bişi cıkıyor yahu yola giderken ..
Canım yakı vesile, sen elinden geleni yapıyorsun gerisi takdir-i ilahi... Evlilik yıldönümüze hediye gelecek inşallah :)Ilk yapistirip yakmaya baslayinca kizardi cnm.ilk gece biraz huzursuz ediyor.ara ara sokup atasim geldi ama dayandim :) canim cikardik yakinin izleri cikmisti belimi cekmisti baya ama yaki varken iliski olmadievimizde degilizzz. Bu ay biyle giderde benim hayırlısı. Ins sana fayda eder eder cnim. Ne zmn yapistircan
Umarım kötü birşey değildir gelişmeleri haber ver6. Günüm zaten her zaman 5-6 gün sürüyo ama dün bitince bugun bekleyemedik malum yarın yola cıkacagız .. Korktum reglinin ilk günleri gibi kanamam var .. Panik oldum sabah arayacagım doktoru boyle olursa..
Cnm henüz hamilelik belirtim yok regl belirtisi de pek yok bir tane çenede sivilce çıktı sadece sinir bozucu şey olamayan ümidim iyice sönüyor göğüsler desen vıcık vıcık.regl öncesi migren ağrım henüz tutmadı:) regl gelse de sevineceğim tek şey bu olacak sanırım:)Topiğimiz bebek sesleriyle dolsun inşallah :) sendende hayırlı haberler bekliyoruz gülüm :)
Canım kötü şeyler düşünme, inşallah bir şey yoktur. Dediğin gibi geçmeyecek olursa doktora görünürsün. Böyle kanamalar olabiliyor...
Canım yakı vesile, sen elinden geleni yapıyorsun gerisi takdir-i ilahi... Evlilik yıldönümüze hediye gelecek inşallah :)
Çatlatma iğnemi vurulduğum gün yapıştırmayı düşündüm yakıyı.
Hayırlısı olsun, ne olacağı hiç belli olmaz. Hemen ümitsizliğe kapılmayalım canım.Cnm henüz hamilelik belirtim yok regl belirtisi de pek yok bir tane çenede sivilce çıktı sadece sinir bozucu şey olamayan ümidim iyice sönüyor göğüsler desen vıcık vıcık.regl öncesi migren ağrım henüz tutmadı:) regl gelse de sevineceğim tek şey bu olacak sanırım:)
Aynen canim bunlar vesile.rabbim ne derse ol olur hayirlisi olsunda. Acikcasi umudum yok bu aydan nedense tedavisiz bebek sahibi olamam gibi geliyor . Hayırlısi olsun insallah hepimiz icin .bence catkatma ignesindem sonra yapistirman daha iyi olur cnim.ben ted olsaydim bende öyle dusunmustum ama bu ay ted yok.bir daha ki aya kalirsa isim o zman bende oyle yapacagimTopiğimiz bebek sesleriyle dolsun inşallah :) sendende hayırlı haberler bekliyoruz gülüm :)
Canım kötü şeyler düşünme, inşallah bir şey yoktur. Dediğin gibi geçmeyecek olursa doktora görünürsün. Böyle kanamalar olabiliyor...
Canım yakı vesile, sen elinden geleni yapıyorsun gerisi takdir-i ilahi... Evlilik yıldönümüze hediye gelecek inşallah :)
Çatlatma iğnemi vurulduğum gün yapıştırmayı düşündüm yakıyı.
İnşallah pozitif olur cnm boşver ovulasyon testini falan bu ay kafana göre takıl ama Çalışmalara başla.zaten istemiyorsun Anladığım kadarıyla olursa sana da süpriz olur.inşallaj da olurBugün adetin 14.günü.. Hala karar veremedim.çalışma yapacaksam bugün başlamam lazım.... Şansımı denesemmi acaba...offfff çok kararsızım... Sabah bir ovulasyon testi yapayım...Hayırlısı bakalım...
Al_pi geçmiş olsun canım.mutlaka doktora git.ihmal etme canım...
E ebrucum sende yakı yapmışsın.İnşallah bebiş olur sonucu...
Veson ve zebekine inşallah pozitifi görürüz sizde kızlar...
Hepinizi öpüyorum tüm kızlar...
Canim yakiyi adetten sonra yumurtlama günlerinde kuyruk sokumunun üst tarafina yapistiriyorsun ve 3 gün boyunca kaliyor. Kizlar üstünde aslan resmi olanlardan alacaklardi :)günaydınnn canlarımm bana bi tarif edin nolur şu yakı olayını nasıl yapçaz hangisinden alcaz tam nereye yapıştırcaz kaç gün kalcak :)
AynenAllah bilir canım.. Benimde catlıyor ama olmuyor demekki zamanı gelmemiş
ıns cnm da bende hıcbır belırtı yokBugün adetin 14.günü.. Hala karar veremedim.çalışma yapacaksam bugün başlamam lazım.... Şansımı denesemmi acaba...offfff çok kararsızım... Sabah bir ovulasyon testi yapayım...Hayırlısı bakalım...
Al_pi geçmiş olsun canım.mutlaka doktora git.ihmal etme canım...
E ebrucum sende yakı yapmışsın.İnşallah bebiş olur sonucu...
Veson ve zebekine inşallah pozitifi görürüz sizde kızlar...
Hepinizi öpüyorum tüm kızlar...
Hahahaha aynen dedigin gibi aslan resimli yakidanGünaydin kizlar
Canim yakiyi adetten sonra yumurtlama günlerinde kuyruk sokumunun üst tarafina yapistiriyorsun ve 3 gün boyunca kaliyor. Kizlar üstünde aslan resmi olanlardan alacaklardi :)
Amaaan aslan kaplan ayni kapiya cikiyorHahahaha aynen dedigin gibi aslan resimli yakidanama meger o pantermis . Ya ben bide yumurtlama zamani yapistirsammiki canim sence
Cnm ben iki gun tuttum belimde 3.gun sabahi etkisi geçmisti belinde kocaman bi bantla dolasmaya gerek yok diye düşündümHahahaha aynen dedigin gibi aslan resimli yakidanama meger o pantermis . Ya ben bide yumurtlama zamani yapistirsammiki canim sence
Dayanirim canim yeterki bebegim gelsin.zayen su durumda hic fayda etmedi bana cunku bi kere bike tik tik olmadiAmaaan aslan kaplan ayni kapiya cikiyor
Canim kaybedecek bir seyimiz yok, eger acisina dayanabiliyorsan yumurtlama zamaninda da yapistir...
Canim paketinin üstünde etkisinin kac saat sürdügü yaziyor mu? Benim aldiklarimda 8 saat isi veriyor yaziyor, olmazsa her gün yeni takarim diye düsündüm?Cnm ben iki gun tuttum belimde 3.gun sabahi etkisi geçmisti belinde kocaman bi bantla dolasmaya gerek yok diye düşündümayrıca bunla süper agda yapilir heee
Iste o sicak spermleri öldürür düsüncesi benimde sürekli aklimdaDayanirim canim yeterki bebegim gelsin.zayen su durumda hic fayda etmedi bana cunku bi kere bike tik tik olmadibence ben gidince alayim bida yapıştırıp yanayim .acaba sicak sicak spermleri oldururmu diyede aklima geliyor ama hamile kalanda cok
Enyalios uyusana yahu sen iki canlisin
Canım sivilceyi kafana takma bende de çıktı 2 tane..Cnm henüz hamilelik belirtim yok regl belirtisi de pek yok bir tane çenede sivilce çıktı sadece sinir bozucu şey olamayan ümidim iyice sönüyor göğüsler desen vıcık vıcık.regl öncesi migren ağrım henüz tutmadı:) regl gelse de sevineceğim tek şey bu olacak sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?