günaydınnn canlarımm bana bi tarif edin nolur şu yakı olayını nasıl yapçaz hangisinden alcaz tam nereye yapıştırcaz kaç gün kalcak :)
ANLADIM CNMM YARIN ALICAM HEMEN BİR YAKI :) NE ZAMAN DOKTORA GİDİCEKSİN CNM SENİN İKİZ OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK BİLİYOSUN DİMİ:):):):):)Adet bittikten sonra yumurtlama gününde yapıştır canım..
Benim pko olduğu için yumurtlama zamanını hesap edemiyodum..
Çatlatma iğnesi vurulduğum günün gecesi yapıştırdım..
3 gün durdu, başlarda çok yakıyor ama bebeğin için dayanıyosun..
Bi' ara ben dayanamıycam çıkarıcam filan demiştim,
eşim "bebeğimiz için değer aşkım" dedi, bu cümleden sonra
daha lafını etmedim.. Yakı belimde 3 gün boyunca kaldı.. =)
Ask olsun canim olur mu hic öyle sey :)Bu arada ben hamile oldum diye
yeni topiniğinize almıycak mısınız)=
ANLADIM CNMM YARIN ALICAM HEMEN BİR YAKI :) NE ZAMAN DOKTORA GİDİCEKSİN CNM SENİN İKİZ OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK BİLİYOSUN DİMİ:):):):):)
Ask olsun canim olur mu hic öyle sey :)
SAĞLIKLA KUCAĞINA AL CNMM İNŞALLAH.SEN ŞİMDİ HAMİLESİN BİZEDE ÇOK DUA ET NOLUR OLURMU? HZ.İBRAHİMİN DUASINI OKUDUĞUNUZU SÖYLEMEİŞSİN O TOPİĞE BEN DAHA ÖNCE GİRMEK İSTEMDİM AMA KİŞİ SAYISI DOLMUŞTU ACABA BİZDE KENDİ ARAMIZDA Kİ TOPİKTE Mİ YAPSAK KIZLAR NE DERSİNİZ?Doktorumla konuştuk, bayramdan sonra çağırdı canım..
Gel keseyi görelim dedi, değerim içinde iyi dedi.
Yüksek bir ihtimal ikiz olabilir, Rabbimin takdiri..
Yalnız gece rüyamda tek bebeğim doğuyo
ben de diyorum ki neden iki tane değil??
İnsan oğlu diyorum işte 1 taneyi bulamıyordum.. -----> (Bunu rüyada aklımdan geçiriyorum)
Rabbim affet diyorum, yeter ki bebeğim olsun..
Insallah gülüm, Rabbim sana nasip ettigi gibi bizlere de nasip etsin... Hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim :)Olmaz zaten canım tabloda olmam ama, hep yanınızda olurum..
Belirtilerde destek olurum test günlerinizde, ve pozitif sonucu aldığınız zaman
birlikte seviniriz...=))
(Amin İNŞALLAH!)
SAĞLIKLA KUCAĞINA AL CNMM İNŞALLAH.SEN ŞİMDİ HAMİLESİN BİZEDE ÇOK DUA ET NOLUR OLURMU? HZ.İBRAHİMİN DUASINI OKUDUĞUNUZU SÖYLEMEİŞSİN O TOPİĞE BEN DAHA ÖNCE GİRMEK İSTEMDİM AMA KİŞİ SAYISI DOLMUŞTU ACABA BİZDE KENDİ ARAMIZDA Kİ TOPİKTE Mİ YAPSAK KIZLAR NE DERSİNİZ?
Insallah gülüm, Rabbim sana nasip ettigi gibi bizlere de nasip etsin... Hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim :)
Nasılsın cnm ben de de belirti yok ne hamilelik ne regl bir sivilden var sadece ateşim zigzag çizip duruyor bir gün ümitleniyorum diğer gün olmadı diyorum göğüsler vıcık vıcık dpo 13 teyim test ayın 27 siıns cnm da bende hıcbır belırtı yok
Amaaaaan ne düşünüyorsun spermleri öldürür mü diye.nasrettin hoca Hesabı ya tutarsa diye yapacağız işte.zaten olmuyor zaten olmuyor.dediğin gibi hamile kalanlar çok en kötü bir ayımızı yakıya feda ederiz başka ne kaybımız olacak 1,5 senedir deniyoruz 1,5 senede 1 ay nekiDayanirim canim yeterki bebegim gelsin.zayen su durumda hic fayda etmedi bana cunku bi kere bike tik tik olmadibence ben gidince alayim bida yapıştırıp yanayim .acaba sicak sicak spermleri oldururmu diyede aklima geliyor ama hamile kalanda cok
Sivilce dışında bir belirti yok o da bir tane numune.bekliyoruz bakalımCanım sivilceyi kafana takma bende de çıktı 2 tane..
Hatta burada yazıyordum sabah iki sivilceyle uyandım
kesin adet olucam ben diye..
İnşallah olumlu sonuç alırsın..
Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin. .
Herşeyin Hayırlısı olsun cnm ama. Benim içimden de Çoğul gebelik geçiyorDoktorumla konuştuk, bayramdan sonra çağırdı canım..
Gel keseyi görelim dedi, değerim içinde iyi dedi.
Yüksek bir ihtimal ikiz olabilir, Rabbimin takdiri..
Yalnız gece rüyamda tek bebeğim doğuyo
ben de diyorum ki neden iki tane değil??
İnsan oğlu diyorum işte 1 taneyi bulamıyordum.. -----> (Bunu rüyada aklımdan geçiriyorum)
Rabbim affet diyorum, yeter ki bebeğim olsun..
Bendede hıc bır belırtı yok cnm ya gebelık olduguna ınanmıyorum o yuzdenNasılsın cnm ben de de belirti yok ne hamilelik ne regl bir sivilden var sadece ateşim zigzag çizip duruyor bir gün ümitleniyorum diğer gün olmadı diyorum göğüsler vıcık vıcık dpo 13 teyim test ayın 27 si
Amin canım inşallah...İnşallah pozitif olur cnm boşver ovulasyon testini falan bu ay kafana göre takıl ama Çalışmalara başla.zaten istemiyorsun Anladığım kadarıyla olursa sana da süpriz olur.inşallaj da olur
İnşallah pozitif olur...ıns cnm da bende hıcbır belırtı yok
Bugün adetin 14.günü.. Hala karar veremedim.çalışma yapacaksam bugün başlamam lazım.... Şansımı denesemmi acaba...offfff çok kararsızım... Sabah bir ovulasyon testi yapayım...Hayırlısı bakalım...
@Al_pi geçmiş olsun canım.mutlaka doktora git.ihmal etme canım...
@ebrucum sende yakı yapmışsın.İnşallah bebiş olur sonucu...
Veson ve zebekine inşallah pozitifi görürüz sizde kızlar...
Hepinizi öpüyorum tüm kızlar...
Bitanem cok özür dilerimE-brulim sanada hayırlı olsun yazdım ama es geçmişsin... Beni çok ihmal ediyorsun haberin olsun canım....
Ins cnm.. goguslerde hassasıyet oldugu an hamıleyım dıcemAmin canım inşallah...
İnşallah pozitif olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?