su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

günaydınnn canlarımm bana bi tarif edin nolur şu yakı olayını nasıl yapçaz hangisinden alcaz tam nereye yapıştırcaz kaç gün kalcak :)

Adet bittikten sonra yumurtlama gününde yapıştır canım..
Benim pko olduğu için yumurtlama zamanını hesap edemiyodum..
Çatlatma iğnesi vurulduğum günün gecesi yapıştırdım..
3 gün durdu, başlarda çok yakıyor ama bebeğin için dayanıyosun..
Bi' ara ben dayanamıycam çıkarıcam filan demiştim,
eşim "bebeğimiz için değer aşkım" dedi, bu cümleden sonra
daha lafını etmedim.. Yakı belimde 3 gün boyunca kaldı.. =)

ANLADIM CNMM YARIN ALICAM HEMEN BİR YAKI :) NE ZAMAN DOKTORA GİDİCEKSİN CNM SENİN İKİZ OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK BİLİYOSUN DİMİ:):):):):)

ANLADIM CNMM YARIN ALICAM HEMEN BİR YAKI :) NE ZAMAN DOKTORA GİDİCEKSİN CNM SENİN İKİZ OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK BİLİYOSUN DİMİ:):):):):)
Doktorumla konuştuk, bayramdan sonra çağırdı canım..
Gel keseyi görelim dedi, değerim içinde iyi dedi.
Yüksek bir ihtimal ikiz olabilir, Rabbimin takdiri..
Yalnız gece rüyamda tek bebeğim doğuyo
ben de diyorum ki neden iki tane değil??
İnsan oğlu diyorum işte 1 taneyi bulamıyordum.. -----> (Bunu rüyada aklımdan geçiriyorum)
Rabbim affet diyorum, yeter ki bebeğim olsun..

Ask olsun canim olur mu hic öyle sey :)
Olmaz zaten canım tabloda olmam ama, hep yanınızda olurum..
Belirtilerde destek olurum test günlerinizde, ve pozitif sonucu aldığınız zaman
birlikte seviniriz... =))
(Amin İNŞALLAH!)

SAĞLIKLA KUCAĞINA AL CNMM İNŞALLAH.SEN ŞİMDİ HAMİLESİN BİZEDE ÇOK DUA ET NOLUR OLURMU? HZ.İBRAHİMİN DUASINI OKUDUĞUNUZU SÖYLEMEİŞSİN O TOPİĞE BEN DAHA ÖNCE GİRMEK İSTEMDİM AMA KİŞİ SAYISI DOLMUŞTU ACABA BİZDE KENDİ ARAMIZDA Kİ TOPİKTE Mİ YAPSAK KIZLAR NE DERSİNİZ?

Olmaz zaten canım tabloda olmam ama, hep yanınızda olurum..
Belirtilerde destek olurum test günlerinizde, ve pozitif sonucu aldığınız zaman
birlikte seviniriz... =))
(Amin İNŞALLAH!)
Insallah gülüm, Rabbim sana nasip ettigi gibi bizlere de nasip etsin... Hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim :)

Hep dua ediyorum kızlar sizin için..
Evet günlük okunuyo hatta ben hamile haberimi aldığım gün
bana okunuyordu..
Liste yarın bitiyor canım
bayramdan sonra yine başlıycak
listeyle P PembePaltolu ilgileniyor.
Katılmana sevinirim, herşey dua üstüne kurulu çünkü..

Insallah gülüm, Rabbim sana nasip ettigi gibi bizlere de nasip etsin... Hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim :)

Amin inşallah ebrulim,
O bebek buraya gelecek!

Amaaaaan ne düşünüyorsun spermleri öldürür mü diye.nasrettin hoca Hesabı ya tutarsa diye yapacağız işte.zaten olmuyor zaten olmuyor.dediğin gibi hamile kalanlar çok en kötü bir ayımızı yakıya feda ederiz başka ne kaybımız olacak 1,5 senedir deniyoruz 1,5 senede 1 ay neki

Canım sivilceyi kafana takma bende de çıktı 2 tane..
Hatta burada yazıyordum sabah iki sivilceyle uyandım
kesin adet olucam ben diye..
İnşallah olumlu sonuç alırsın..
Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin. .
Sivilce dışında bir belirti yok o da bir tane numune.bekliyoruz bakalım

Herşeyin Hayırlısı olsun cnm ama. Benim içimden de Çoğul gebelik geçiyor

Bendede hıc bır belırtı yok cnm ya gebelık olduguna ınanmıyorum o yuzden

Veson cum ya sabah test yaptım tek çizgi çıktı.bu ay yumurtlamadım mı acaba?kafama takıldı şimdi....

E-brulim sanada hayırlı olsun yazdım ama es geçmişsin... Beni çok ihmal ediyorsun haberin olsun canım....
Bitanem cok özür dilerim Sabah uyku sersemi gördüm halbuki mesajini, hatta yanlis etiketledigin icin gülmüstüm ama sonra dalginligima gelmis unutmusum. Yoksa hic cevap vermemezlik yaparmiyim. Cok sag ol gülüm Allah razi olsun. Bu ay hepimizin yüzü güler insallah ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…