Ovulasyon testi mi cnm ? Belki daha yumurtlamamışsındırVeson cum ya sabah test yaptım tek çizgi çıktı.bu ay yumurtlamadım mı acaba?kafama takıldı şimdi....
Ben de de hassasiyet yok çok morelimi bozuyorlar sinir Şeyler vıcık vıcıkIns cnm.. goguslerde hassasıyet oldugu an hamıleyım dıcem
Yok cnim 8saat filan yazmiyordu.2gunden fazla tutmayin yaziyordu.senin aldigin 8saatlikse bencede iki tane kullan cnim. Valla sanki bend eoek rahat degilim o konuda ama zaten bizim calismada olmadı yaki varken . Sen tedaviye basladinmi cnm yenidenCanim paketinin üstünde etkisinin kac saat sürdügü yaziyor mu? Benim aldiklarimda 8 saat isi veriyor yaziyor, olmazsa her gün yeni takarim diye düsündüm?
Hey Allahim ya agda diyor
Iste o sicak spermleri öldürür düsüncesi benimde sürekli aklimdaYaki yapistirmaya karar verdim ama icim rahat mi orasi muamma
Sen topigimizin ugurusun canimHamilelik haberimi alınca erkek kardeşim geldi beni görmeye canım..
Oturduk biraz sohbet muhabbet, gözümden uyku akıyo zaten..
Bir insan günde 3 seferden fazla uyuyup uyanabilir mi?
Akşam hemen uykum geliyo da kardeşim ben de diye, uyayamadım..
Gündüz kafamı koyduğum yerde gidiyorum zaten canım..
Bu arada ben hamile oldum diye
yeni topiniğinize almıycak mısınız)=
Kizlar goguslere bel baglamayinBen de de hassasiyet yok çok morelimi bozuyorlar sinir Şeyler vıcık vıcık
Ben zaten bu ayi gozden cikardim cnim ted.gitmedigim icinAmaaaaan ne düşünüyorsun spermleri öldürür mü diye.nasrettin hoca Hesabı ya tutarsa diye yapacağız işte.zaten olmuyor zaten olmuyor.dediğin gibi hamile kalanlar çok en kötü bir ayımızı yakıya feda ederiz başka ne kaybımız olacak 1,5 senedir deniyoruz 1,5 senede 1 ay neki
sımdı adet sancıları basladı cnm.. daha adet olmadım ama.. benım bıkacgun onceden baslar boyleBen de de hassasiyet yok çok morelimi bozuyorlar sinir Şeyler vıcık vıcık
Bugün 14.cü gün....geçen ay 13.gün çatlatma iğnesi olmuştum.şimdi klomenin etkisi devam eder demiştinya sen... Bişey anlamadım ben...şuana kadar yumurta oluşması lazım dimi?birde bu ovulasyon testi yumurtanın oluştuğunu mu anlatıyor yoksa çatladığınımı? Cevaplarsan sevinirim canımOvulasyon testi mi cnm ? Belki daha yumurtlamamışsındır
Amin canım benim...takıldım şakasına bitanem benim..özür dileyecek bir durum yok.senin kalbin meleklerin kalbi gibi temiz biliyorum.. Seni sevdiğimden şakasına takıldım ebrucum.. Nikini yanlış etiketlemişim sonradan farkettim.öpüyorum seni gülüm.Bitanem cok özür dilerimSabah uyku sersemi gördüm halbuki mesajini, hatta yanlis etiketledigin icin gülmüstüm ama sonra dalginligima gelmis unutmusum. Yoksa hic cevap vermemezlik yaparmiyim. Cok sag ol gülüm Allah razi olsun. Bu ay hepimizin yüzü güler insallah ♥
Aranizdan birini asla kirmak istememAmin canım benim...takıldım şakasına bitanem benim..özür dileyecek bir durum yok.senin kalbin meleklerin kalbi gibi temiz biliyorum.. Seni sevdiğimden şakasına takıldım ebrucum.. Nikini yanlış etiketlemişim sonradan farkettim.öpüyorum seni gülüm.
Cnm Dr sadece ilaç ertesi ayda etkisini gösterir .dedi.ama illa bir önceki Ayla tıpatıp aynı olacak diye birşey yok.yani 13 de Çatladı diye bu ayda 13 de çatlayacak anlamına gelmiyor.daha erken de olabilir aynı gün de geç de.ovulasyon testim silik çıktı diyorsun ya Çoktan Çatladı yada henüz çatlamadı demektir.mesela test koyılaşmaya başladı ya yakında yumurtan çatlayacak anlamına gelir.koyuluk Eşit çıktığımda Çatladı çatlayacak çalışmaları sıklaştır demektir.hemen ertesi gün yeniden silikleşmeye başladıysa bil ki o gün ovulasyon günündürBugün 14.cü gün....geçen ay 13.gün çatlatma iğnesi olmuştum.şimdi klomenin etkisi devam eder demiştinya sen... Bişey anlamadım ben...şuana kadar yumurta oluşması lazım dimi?birde bu ovulasyon testi yumurtanın oluştuğunu mu anlatıyor yoksa çatladığınımı? Cevaplarsan sevinirim canım
Bilmukabele canım..Bende seni çok seviyorum gülüm..Aranizdan birini asla kirmak istememSag ol bitanem, o senin güzel görüsün Bende seni seviyorum
Anladım canım... Verdiğin bilgiler için teşekkürler vesoncum....Cnm Dr sadece ilaç ertesi ayda etkisini gösterir .dedi.ama illa bir önceki Ayla tıpatıp aynı olacak diye birşey yok.yani 13 de Çatladı diye bu ayda 13 de çatlayacak anlamına gelmiyor.daha erken de olabilir aynı gün de geç de.ovulasyon testim silik çıktı diyorsun ya Çoktan Çatladı yada henüz çatlamadı demektir.mesela test koyılaşmaya başladı ya yakında yumurtan çatlayacak anlamına gelir.koyuluk Eşit çıktığımda Çatladı çatlayacak çalışmaları sıklaştır demektir.hemen ertesi gün yeniden silikleşmeye başladıysa bil ki o gün ovulasyon günündür
Bilseydim sanada sorardım canım..bu testlerde yanıltıyo insanı ya...herşeye rağmen bu akşam çalışma yapacam...tabi çocuk uyursa...eşimde grip olmuş.. Aksilik üstüne aksilik...Hayırlısı bakalım.. Adet takvimi indirdim telefonu ma...bugün çalışmaya başla diyor...OVULASYON TESTLERİ ÜZERİNE YÜKSEK LİSANS YAPTIMM KIZLARHERTÜRLÜ SORUYU SORUN VALLAHİ OVULASYON TESTİNDE YUMURTALIK KİSTİ TEŞHİSİBİLE YAPIYORUM ANAMMM:):):):):
Fal bakar gibi olmuş :)))şimdi cnmcım bugün reglinin kaçıncı günü ve senin siklus un kaç gün sürüyor?
heheaynen:) 100 taneden fazla test harcadımm heralde ben cnm aslında bu testlere hiç gerek yok boşuna alıyoz işte:)Fal bakar gibi olmuş :)))
peki cnm ortalama 31 olabilir ama aydan aya nekadar oynamalar olabiliyor?DESIGNER27 canım benim siklusum adet takvimime göre ortalama 31 gün ve bugün regl'in 6. günündeyim :)
Bu arada adet döngüsü kaç gün oynayınca düzensiz adetten bahsediliyor?
OVULASYON TESTLERİ ÜZERİNE YÜKSEK LİSANS YAPTIMM KIZLARHERTÜRLÜ SORUYU SORUN VALLAHİ OVULASYON TESTİNDE YUMURTALIK KİSTİ TEŞHİSİBİLE YAPIYORUM ANAMMM:):):):):
Cnm 31 günde bir adet gören biri 10-21. Günler Arasını değerlendirmeliDESIGNER27 canım benim siklusum adet takvimime göre ortalama 31 gün ve bugün regl'in 6. günündeyim :)
Bu arada adet döngüsü kaç gün oynayınca düzensiz adetten bahsediliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?