su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Yok cnim 8saat filan yazmiyordu.2gunden fazla tutmayin yaziyordu.senin aldigin 8saatlikse bencede iki tane kullan cnim. Valla sanki bend eoek rahat degilim o konuda ama zaten bizim calismada olmadı yaki varken . Sen tedaviye basladinmi cnm yeniden

Sen topigimizin ugurusun canim sensiz topige topik demem

Ben zaten bu ayi gozden cikardim cnim ted.gitmedigim icin

Ovulasyon testi mi cnm ? Belki daha yumurtlamamışsındır
Bugün 14.cü gün....geçen ay 13.gün çatlatma iğnesi olmuştum.şimdi klomenin etkisi devam eder demiştinya sen... Bişey anlamadım ben...şuana kadar yumurta oluşması lazım dimi?birde bu ovulasyon testi yumurtanın oluştuğunu mu anlatıyor yoksa çatladığınımı? Cevaplarsan sevinirim canım

Amin canım benim...takıldım şakasına bitanem benim..özür dileyecek bir durum yok.senin kalbin meleklerin kalbi gibi temiz biliyorum.. Seni sevdiğimden şakasına takıldım ebrucum.. Nikini yanlış etiketlemişim sonradan farkettim.öpüyorum seni gülüm.

Aranizdan birini asla kirmak istemem Sag ol bitanem, o senin güzel görüsün Bende seni seviyorum

Cnm Dr sadece ilaç ertesi ayda etkisini gösterir .dedi.ama illa bir önceki Ayla tıpatıp aynı olacak diye birşey yok.yani 13 de Çatladı diye bu ayda 13 de çatlayacak anlamına gelmiyor.daha erken de olabilir aynı gün de geç de.ovulasyon testim silik çıktı diyorsun ya Çoktan Çatladı yada henüz çatlamadı demektir.mesela test koyılaşmaya başladı ya yakında yumurtan çatlayacak anlamına gelir.koyuluk Eşit çıktığımda Çatladı çatlayacak çalışmaları sıklaştır demektir.hemen ertesi gün yeniden silikleşmeye başladıysa bil ki o gün ovulasyon günündür

Aranizdan birini asla kirmak istemem Sag ol bitanem, o senin güzel görüsün Bende seni seviyorum
Bilmukabele canım..Bende seni çok seviyorum gülüm..
Anladım canım... Verdiğin bilgiler için teşekkürler vesoncum....
OVULASYON TESTLERİ ÜZERİNE YÜKSEK LİSANS YAPTIMM KIZLARHERTÜRLÜ SORUYU SORUN VALLAHİ OVULASYON TESTİNDE YUMURTALIK KİSTİ TEŞHİSİBİLE YAPIYORUM ANAMMM:):):):):
Bilseydim sanada sorardım canım..bu testlerde yanıltıyo insanı ya...herşeye rağmen bu akşam çalışma yapacam...tabi çocuk uyursa...eşimde grip olmuş.. Aksilik üstüne aksilik...Hayırlısı bakalım.. Adet takvimi indirdim telefonu ma...bugün çalışmaya başla diyor...

Fal bakar gibi olmuş :)))
heheaynen:) 100 taneden fazla test harcadımm heralde ben cnm aslında bu testlere hiç gerek yok boşuna alıyoz işte:)
mesela ben 26 günde bir adet olurum 14 gün çıkar 12.gün benim yumurtlama günümdür ne zaman test yapsam eğer hormonlarımda bi bozulma yoksa 11.günü idrarda ovulasyon testlerinde pozitifi görürüm.polikistik over yada herhangi bi sebeple yumurta kisti hormon bozukluğu varsa bu testler yanıltıcıdır kızlar sakın güvenmeyin benim bir ara 6,5 cm yumurtalık kistim vardı hergün ovulasyon günü gibi pozitif çıkıyodu testler:)

DESIGNER27 canım benim siklusum adet takvimime göre ortalama 31 gün ve bugün regl'in 6. günündeyim :)

Bu arada adet döngüsü kaç gün oynayınca düzensiz adetten bahsediliyor?

OVULASYON TESTLERİ ÜZERİNE YÜKSEK LİSANS YAPTIMM KIZLARHERTÜRLÜ SORUYU SORUN VALLAHİ OVULASYON TESTİNDE YUMURTALIK KİSTİ TEŞHİSİBİLE YAPIYORUM ANAMMM:):):):):
Prof oldun . Ben hic kullanmadim ovulasyon testi cunkuuuu ben pco luyum yumurtamin sagi solu belli olmaz kafasina buyruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…