su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

DESIGNER27 canım benim siklusum adet takvimime göre ortalama 31 gün ve bugün regl'in 6. günündeyim :)

Bu arada adet döngüsü kaç gün oynayınca düzensiz adetten bahsediliyor?
Düzensiz adet bir ay 28 günde diğer ay 33 günde bir sonraki ay 25 günde bir oluyorsa misal bu bayan düzensiz adet Görüyor demektir

peki cnm ortalama 31 olabilir ama aydan aya nekadar oynamalar olabiliyor?
Takvimimin resmini çektim canım

Temmuzda düşük nedeniyle 36 gün sürmüştü adet olmam...

Bu durumda adet düzensizliğinden bahsedilir mi ki?

Düzensiz adet bir ay 28 günde diğer ay 33 günde bir sonraki ay 25 günde bir oluyorsa misal bu bayan düzensiz adet Görüyor demektir
Sağ ol canım... O zaman benim ki de düzensiz :/

Cnm o 14 herkeste aynı değildir mesela ben ovulasyondan 15-16 gün sonra regl görürüm genellikle 11 gün sonra regl görenleri de duydum.ama bu Say'ı herkeste farklı ama sabittir oynasa oynasa sadece 1-2 gün oynar.yani herkes ovulasyondan 14 gün sonra regl görecek diye bir Şart yok

düşükten sonra 40 güne kadar uzayabiliyor regl cnm fakat sana şunu söleyebilirm yıllardır çok düzenli adet gören biriyimdir stressten felan hiç şaşmaz regl dengem ilk düşükten sonra bende tam 40 gün sonra adet olmuştum sonrasında normal geldi adetlerim sonraki kimysal düşükten sonra regl düzenim acayip değişti düşükler hormon bozukluğu yapabiliyo cnm eskiye görede kıyaslama yapabilirsin bu tabloya göre düşükten sonraki adeti saymazsak eğer adet düzensizliği bence yok hormon tahlilleri en son ne zaman yaptırdın?

Takvimimin resmini çektim canım

Eki Görüntüle 1638338

Temmuzda düşük nedeniyle 36 gün sürmüştü adet olmam...

Bu durumda adet düzensizliğinden bahsedilir mi ki?
27 günde bir regl gördüğün zamanlar olmuş o yüZden çalışmalarını 9. Günden başla cnm 36 gün sadece istisna onu saymayalım yoksa 14 e kadar çalışmaları uzat derim

tabiki cnm bazı kişilerde oynama yapabilir ama normalde olması gerek tam 14 gün sonrasıdır hesaplamalar hep buna göre yapılıyor çünkü

tabiki cnm bazı kişilerde oynama yapabilir ama normalde olması gerek tam 14 gün sonrasıdır hesaplamalar hep buna göre yapılıyor çünkü
Cnm o sadece bir ortalamadır herkesin lüteal faz Uzunluğu sabittir (1-2 gün oynamak kaydı ile)ve kişiden kişiye değişir Kiminde 14 iken kiminde 11- yada16 olabilir.

Cnm o sadece bir ortalamadır herkesin lüteal faz Uzunluğu sabittir (1-2 gün oynamak kaydı ile)ve kişiden kişiye değişir Kiminde 14 iken kiminde 11- yada16 olabilir.
Mesela benimki 15 gündür bazen 14 gün sonra bazen 15 bazen de 16 gün sonra regl olurum ama ortalama benim için 15 dir 14 değil

benim bildiğim eğer 14 günden kısa ise luteal faz defekti problemi oluyormuş rahim kalınlığı birkaç gün geride kalıyormuş

peki 15 ovulasyon testine göremi hesaplıyosun cnm?
Cnm ben ovulasyon takibini ateş ölçme yöntemi ile yapıyorum.ve 9 aydır ateş ölçüyorum hergün aynı saatte.fertility frend diye bir program var ordan da yardım alıyorum.ordan biliyorum lüteal faz uzunluğumu

benim bildiğim eğer 14 günden kısa ise luteal faz defekti problemi oluyormuş rahim kalınlığı birkaç gün geride kalıyormuş
Evet onu ben de duydum ve araştırdım tanısı sadece lüteal faz kısalığı ile konmuyor sanırım progesteron tahlili de Yapılıyor o şekilde lüteal faz defekti tanısı konuyor.yine ateş ölçme yöntemi ile bebek sahibi bir bayan tanıyorum onun lüteal faz Uzunluğu ise 12

anladımm cnm tabi biz böyle nekadar yumurtlamayı takip etsekte aslında önemli olan yumurtlamaktan ziayde kaliteli yumurtlama olması kaliteli yumurtlama olup olmadığını gösteren şey ise regl in 21.günü progesteron seviyesi bir çok düşük ve gebe kalamama problemi bu hormondan kaynaklı olabilirmiş benim bu seviyem düşük çıkmıştı doktor kalitesiz yumurtlama olmuş dedi her ay böyle olmayabilir tabi ama nekadar yumurta uyarıcı ilaçlarda kullansak dünya kadar yumurtamızın olması kaliteli olduğu anlamını taşımıyor malesef doktorumun önerisiyle multivitamine başladım bu ay araştırdım biraz burda tüp bebek tedavisii öncesi biçok kişi kullanmış

Çok Haklısın cnm kaliteli yumurta Şart hatta sadece kaliteli Yum yetmiyor sperm de kaliteli olacak gerçi Rabbim dilerse herşey mümkün.rabbim yumla spermi birleştirsin ve kaliteli bir embriyo ve sağlıklı uzun Ömürlü hayırlı evlatlar versin inşallah

aynenn öle cnm biz tabi elimizden geleni yapıyoruz taktir allahın.o ol demeden yaprak kıpırdamaz çok fazla üzerine gittğimiz içinde aslında bu süreç uzuyor akışına brakmayı bi öğrenebilsek aama malesef yapamıyorz

Evet cnm ben kızda bu kadar detay bilmiyordum biraz daha rahattım hatta hamile kaldığımı çok sonra farkettim ilk kontrolde kalp atışları duyuldu düşün artık.o da zor oldu ama bu seferki çok daha zor oldu ıcığını cıcığını bilince stres Yaptım olmadıkça daha stres oldum.dr stres ten olmuyor seninki diyor.ama gel de sen onu bize anlat

Hormon tahlilim Mayıs'ta yapıldı canım, guatr hariç hepsi normal çıktı. Guatr da sınırda olduğu için ilaç kullandım. Geçen gün yine kan verdim yarın guatr sonuçlarımı alacağım.

27 günde bir regl gördüğün zamanlar olmuş o yüZden çalışmalarını 9. Günden başla cnm 36 gün sadece istisna onu saymayalım yoksa 14 e kadar çalışmaları uzat derim
Teşekkür ederim canım tavsiyelerine uyacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…