su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Nasilsin gülüm? Doktora gitmene az kaldi, cok heyecanliyim senin icin Insallah bize cok güzel haberler verirsin
İyiyimm ebrulim inşallah güzel haberlerle gelirim.. 29. da doktordayım inşallah..
Sizden de güzel haberler bekliyorum, yeni topiğinize isim bulabildiniz mi?

İyiyimm ebrulim inşallah güzel haberlerle gelirim.. 29. da doktordayım inşallah..
Sizden de güzel haberler bekliyorum, yeni topiğinize isim bulabildiniz mi?
Allahin izniyle öyle olacak insallah canim benim
Hakkimizda hayirlisi olsun...
Isim konusu henüz konusulmadi, böyle hem hamile kalmaya calisanlar icin hemde anne olanlara uygun bir ismi olsun.
Mesela: "ANNE olmak"

Edit: LeYLa_21 Leylamin yeseren umutlar'i da hosuma gitmisti :))

Arkadaslar ben bugun kendim karnından vurdum ignemi 24 saat sonra iilişki sonra ggün asiri dedi ...

E-brulim
Güzel isimler canım hayırlısı olsun..
Şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim.. Gönlünüzden geçen bütün güzellikleri Rabbim nasip etsin.. Sevdiklerimizle musmutlu bayramlarımız olsun..

Sanırım biz bu bayram evdeyiz. Dün malum bayram alışverişine çıkalım dedik, eve gelene kadar mahvoldum.. Kasıklarım çok ağrıdı..Yatınca ağrım yok, ama yürüdüğüm zaman, çok ayakta kaldığım zaman başlıyor kızlar.. Hepinizi öpüyorum.. Dualarımdasınız..Sizde bana dua edin..

Arkadaslar ben bugun kendim karnından vurdum ignemi 24 saat sonra iilişki sonra ggün asiri dedi ...
Cnm Hayırlısı olsun bana de her seferinde 36 saat sonra ilişki sonra da bir hafta gün aşırı dedi.hiç tutmadı.biz bu ay öyle yapmadık yaklaşık 30 saat sonra ilişki ardından ertesi gün akşam tekrar ilişki bakalım oldu mu????

Teşekkür ederim canım...siz hangi isim derseniz benim kabulümdür...

Şimdiden herkese hayırlı bayramlar dilerim..

Inşallah olur canim hep 36 saat demişler benim ki 24 saat dedi
24 ile 36 saat arası oluyor.. Doktor belki o yüzden demiştir.benim ilk kızımdaki doktorum 24 saat demişti.. Buseferki 36 saat dedi..iğneden önceki gece çalışma yapamadık.kızım uyumadı sabaha kadar sanki anlamıştı yumurcak...

Igneyi kendim vurdum karnimdan şimdi elim ayağım titriyor ve atesim var içim bulanıyor sizde oldu mu belirtiler...

Az önce bayram alışverişinden geldim.büyük bir alışveriş merkezine gittik.kafamı nereye çevirsem gebe kadın vardı..eşim de diyor biz geç kaldık şimdiye kadar yapmamız lazımdı diye..cinler tepeme yürüdü.. Yapsaydın o zaman dedim.sanki kolaymış gibi...iş ev çocuk seni anlayan yokki..anca olsun ha olsun...deli oldum akşam akşam...elindekine şükret çenenide kapat dedim...

Bizide öyle demişti.bizimkide tutmadı.bizim doktor konuşma özürlü... Zorla ağzından laf alıyosun..bir dahaki denemem tutmasa doktoru değiştircem..

Cnm benim ya erkekler bazen odun oluyor sadece kendilerini düşünüyorlar.yaradılışları bu seni sinirlendirmiş ANLAŞILAN sen ona bakma

Bizide öyle demişti.bizimkide tutmadı.bizim doktor konuşma özürlü... Zorla ağzından laf alıyosun..bir dahaki denemem tutmasa doktoru değiştircem..
Bazı Dr lar öyle oluyor nedense cımbızla laf alıyorsun biz bu ay ilk defa üstüste denedik bakalım ne olacak

Üzülme benim ki de niye doktora gidiyorsun ne gerek var beni yorma diyor bu seferde kendi babası ve annesiyle kurbanlık bakmaya gitti ben kendim gittim iilişki anlaşmalı kurum karsilamiyor muayene ücreti iğne ucretide yanımda yoktu kredi kartini da evde unutmuşum orda nüfus cüzdanı bırakıp para çekmeye gittim napıyım onla mi ugrasicam onlar yani erkekler bencil oluyorlar babamdan biliyorum annem hasta olunca kendi giderdi babam bin naz yapardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…