Amin canım amin inşallah..
Günaydin canlarim, cok güzel bir gün diliyorum hepinize... Arefeniz mübarek olsun, Rabbim dualarinizi kabul etsin
Nasilsin gülüm? Doktora gitmene az kaldi, cok heyecanliyim senin icinAmin canım amin inşallah..
Günaydın..
İyiyimm ebrulim inşallah güzel haberlerle gelirim.. 29. da doktordayım inşallah..Nasilsin gülüm? Doktora gitmene az kaldi, cok heyecanliyim senin icinInsallah bize cok güzel haberler verirsin
Allahin izniyle öyle olacak insallah canim benimİyiyimm ebrulim inşallah güzel haberlerle gelirim.. 29. da doktordayım inşallah..
Sizden de güzel haberler bekliyorum, yeni topiğinize isim bulabildiniz mi?
Sonucu kesin yaz ama bir yolunu bul gir merak ederizSLM KIZLAR BAYRAM SURESINCE GIREMEZSEM SIMDIDEN IYI BAYRAMLAR HEPINIZE..
Cnm Hayırlısı olsun bana de her seferinde 36 saat sonra ilişki sonra da bir hafta gün aşırı dedi.hiç tutmadı.biz bu ay öyle yapmadık yaklaşık 30 saat sonra ilişki ardından ertesi gün akşam tekrar ilişki bakalım oldu mu????Arkadaslar ben bugun kendim karnından vurdum ignemi 24 saat sonra iilişki sonra ggün asiri dedi ...
Teşekkür ederim canım...siz hangi isim derseniz benim kabulümdür...Allahin izniyle öyle olacak insallah canim benim
Hakkimizda hayirlisi olsun...
Isim konusu henüz konusulmadi, böyle hem hamile kalmaya calisanlar icin hemde anne olanlara uygun bir ismi olsun.
Mesela: "ANNE olmak"
Edit:LeYLa_21 Leylamin yeseren umutlar'i da hosuma gitmisti :))
24 ile 36 saat arası oluyor.. Doktor belki o yüzden demiştir.benim ilk kızımdaki doktorum 24 saat demişti.. Buseferki 36 saat dedi..iğneden önceki gece çalışma yapamadık.kızım uyumadı sabaha kadar sanki anlamıştı yumurcak...Inşallah olur canim hep 36 saat demişler benim ki 24 saat dedi
Bende olmadı öyle bir şey canım ya...Igneyi kendim vurdum karnimdan şimdi elim ayağım titriyor ve atesim var içim bulanıyor sizde oldu mu belirtiler...
Bizide öyle demişti.bizimkide tutmadı.bizim doktor konuşma özürlü... Zorla ağzından laf alıyosun..bir dahaki denemem tutmasa doktoru değiştircem..Cnm Hayırlısı olsun bana de her seferinde 36 saat sonra ilişki sonra da bir hafta gün aşırı dedi.hiç tutmadı.biz bu ay öyle yapmadık yaklaşık 30 saat sonra ilişki ardından ertesi gün akşam tekrar ilişki bakalım oldu mu????
Cnm benim ya erkekler bazen odun oluyor sadece kendilerini düşünüyorlar.yaradılışları bu seni sinirlendirmiş ANLAŞILAN sen ona bakmaAz önce bayram alışverişinden geldim.büyük bir alışveriş merkezine gittik.kafamı nereye çevirsem gebe kadın vardı..eşim de diyor biz geç kaldık şimdiye kadar yapmamız lazımdı diye..cinler tepeme yürüdü.. Yapsaydın o zaman dedim.sanki kolaymış gibi...iş ev çocuk seni anlayan yokki..anca olsun ha olsun...deli oldum akşam akşam...elindekine şükret çenenide kapat dedim...
Bazı Dr lar öyle oluyor nedense cımbızla laf alıyorsun biz bu ay ilk defa üstüste denedik bakalım ne olacakBizide öyle demişti.bizimkide tutmadı.bizim doktor konuşma özürlü... Zorla ağzından laf alıyosun..bir dahaki denemem tutmasa doktoru değiştircem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?