Cnm benimki kalçadan pregnl di ben öyle etki yapmadıIgneyi kendim vurdum karnimdan şimdi elim ayağım titriyor ve atesim var içim bulanıyor sizde oldu mu belirtiler...
Bencil yaratıklar.....benimki götürür doktora da.. Yap et demesi insanı gıcık ediyorÜzülme benim ki de niye doktora gidiyorsun ne gerek var beni yorma diyor bu seferde kendi babası ve annesiyle kurbanlık bakmaya gitti ben kendim gittim iilişki anlaşmalı kurum karsilamiyor muayene ücreti iğne ucretide yanımda yoktu kredi kartini da evde unutmuşum orda nüfus cüzdanı bırakıp para çekmeye gittim napıyım onla mi ugrasicam onlar yani erkekler bencil oluyorlar babamdan biliyorum annem hasta olunca kendi giderdi babam bin naz yapardi
İnşallah bebiş gelir bitanem.. Allâh emeklerimizi zayi etmesin..Bazı Dr lar öyle oluyor nedense cımbızla laf alıyorsun biz bu ay ilk defa üstüste denedik bakalım ne olacak
Sağol canım..iyiyiz..sen nasılsın?kızlarrr nasılsınız :)
İnşallah bebiş gelir bitanem.. Allâh emeklerimizi zayi etmesin..
Sağol canım..iyiyiz..sen nasılsın?[/QUOTE iyiyiimm bende cnm sağoll:) herkesin şimdiden bayramını kutluyorummm
İnşallah canım hayırlısı olsun .. Dualarım seninle hadi bi güzel haberde senden duyalım inşallah..Herkesin bayramı mübarek olsun
Kızlar eğer yarın sabah ateşim yüksek çıkarsa test yapacağım sanırım benim için dua edin lütfen
ii bayramlarr :)) ben bugün çalısıorum(özel hastanede) fırsatttan istifade kd doktoruna sordum iğneden kac gün sonra gebelik testine bakılması gerekir diye 14 gün sonra dedi kandamı idrardamı diye sordumkan testi daha sağlıklı olur diye cevap verdi.merhaba hepinize iyi bayramlar ben de çat iğnesi oldum adetime 5 gün var bugün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi koyuydu hafif ama bilemedim iğneden dolayı mı öle çıktı Rabbim isteyen herkese bebek versin bayram sonrasını iple çekiyorum ben de direk kan testi yaptırıcam inş.adet olmazsam
İğneni ne zaman yaptırmıştın ben ayın 16 sında yaptırdım ve benim de bat 5 gün var :Smerhaba hepinize iyi bayramlar ben de çat iğnesi oldum adetime 5 gün var bugün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi koyuydu hafif ama bilemedim iğneden dolayı mı öle çıktı Rabbim isteyen herkese bebek versin bayram sonrasını iple çekiyorum ben de direk kan testi yaptırıcam inş.adet olmazsam
Kızlar benim bugunde atesim var dün vurdum ıgneyi bugunde atesim var
Canim inşallah tüm bunlara deger[/QUOTE]E="Veson, post: 42744056, member: 665341"]Cnm benimki kalçadan pregnl di ben öyle etki yapmadı
Ateşim var derken ateş mi basıyor yoksa derece ile mi ölçüp söylüyorsunYarın biE="Veson, post: 42749953, member: 665341"]Canim inşallah tüm bunlara deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?