su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bencil yaratıklar.....benimki götürür doktora da.. Yap et demesi insanı gıcık ediyor

hayırlı olsun canım allah hiç kimsenin kucağını boş bırakıp da aratmasın .. bende 21 eylül de çatlatma iğnemi oldum beklemedeyim ama dün ve bugün kahverengi akıntım geliyor . herşeyin hayırlısı inşallah

Herkesin bayramı mübarek olsun

Kızlar eğer yarın sabah ateşim yüksek çıkarsa test yapacağım sanırım benim için dua edin lütfen
İnşallah canım hayırlısı olsun .. Dualarım seninle hadi bi güzel haberde senden duyalım inşallah..

merhaba hepinize iyi bayramlar ben de çat iğnesi oldum adetime 5 gün var bugün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi koyuydu hafif ama bilemedim iğneden dolayı mı öle çıktı Rabbim isteyen herkese bebek versin bayram sonrasını iple çekiyorum ben de direk kan testi yaptırıcam inş.adet olmazsam

ii bayramlarr :)) ben bugün çalısıorum(özel hastanede) fırsatttan istifade kd doktoruna sordum iğneden kac gün sonra gebelik testine bakılması gerekir diye 14 gün sonra dedi kandamı idrardamı diye sordumkan testi daha sağlıklı olur diye cevap verdi.

Kızlar benim bugunde atesim var dün vurdum ıgneyi bugunde atesim var

İğneni ne zaman yaptırmıştın ben ayın 16 sında yaptırdım ve benim de bat 5 gün var :S

E="Veson, post: 42744056, member: 665341"]Cnm benimki kalçadan pregnl di ben öyle etki yapmadı[/QUOTE]
Canim inşallah tüm bunlara deger

Kızlar benim bugunde atesim var dün vurdum ıgneyi bugunde atesim var
E="Veson, post: 42744056, member: 665341"]Cnm benimki kalçadan pregnl di ben öyle etki yapmadı
Canim inşallah tüm bunlara deger[/QUOTE]
Ateşim var derken ateş mi basıyor yoksa derece ile mi ölçüp söylüyorsun

Allah emrklerimizi Boşa çıkarmaz inşallah yarın belki test yapacağım ve şuan zaman Geçmek bilmiyor

Yarın biE="Veson, post: 42749953, member: 665341"]Canim inşallah tüm bunlara deger[/QUOTE]

Allah emrklerimizi Boşa çıkarmaz inşallah yarın belki test yapacağım ve şuan zaman
Ateş basıyor ölcmedim ....Dualarimi seninle inş yrn pozitif çıkar

Yarın biE="Veson, post: 42749953, member: 665341"]Canim inşallah tüm bunlara deger

Allah emrklerimizi Boşa çıkarmaz inşallah yarın belki test yapacağım ve şuan zaman
Ateş basıyor ölcmedim ....Dualarimi seninle inş yrn pozitif çıkar[/QUOTE]
Cnm ilacın etkisidir herhalde bende hiç öyle olmadı yada ben farketmedim aslında ateş ovulasyon dan sonra yükselir ama sen daha dün vuruldun çatlatma iğnesini diye biliyorum o Yüzden bilemedim

Güzel dileklerin için saol cnm .yarın ateş ölçeceğim düşmezse Yaparım testi ama bugün biraz karnım ağrır gibi oldu çok merak ediyorum zaman durdu sanki Herşeyin Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…