su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Tatlım ="Veson, post: 42750047, member: 665341"]Ateşim var derken ateş mi basıyor yoksa derece ile mi ölçüp söylüyorsun

Allah emrklerimizi Boşa çıkarmaz inşallah yarın belki test yapacağım ve şuan zaman
Ateş basıyor ölcmedim ....Dualarimi seninle inş yrn pozitif çıkar[/QUOTE]
Cnm ilacın etkisidir herhalde bende hiç öyle olmadı yada ben farketmedim aslında ateş ovulasyon dan sonra yükselir ama sen daha dün vuruldun çatlatma iğnesini diye biliyorum o Yüzden bilemedim

Güzel dileklerin için saol cnm .yarın ateş ölçeceğim düşmezse Yaparım testi ama bugün biraz karnım ağrır gibi oldu çok merak ediyorum zaman durdu sanki Herşeyin Hayırlısı[/QUOTE]
Tatlim olumsuz da olursa çok üzülme hayal kırıklığı yaşama olur mu durmak yok yola devam Rabbim ol derse oluyor künefe yekun en zor zamanlarımda hayata tutunmak sağlayan kelimedir. ..
inşallah güzel haberimiz olur
benim gözlerim doldu bugün ne biliyim olursa ölen en sevgilim insanın ismini koyacağım inş onun kadar güzel olur bebegim

Cnm ilacın etkisidir herhalde bende hiç öyle olmadı yada ben farketmedim aslında ateş ovulasyon dan sonra yükselir ama sen daha dün vuruldun çatlatma iğnesini diye biliyorum o Yüzden bilemedim

Güzel dileklerin için saol cnm .yarın ateş ölçeceğim düşmezse Yaparım testi ama bugün biraz karnım ağrır gibi oldu çok merak ediyorum zaman durdu sanki Herşeyin Hayırlısı[/QUOTE]
Tatlim olumsuz da olursa çok üzülme hayal kırıklığı yaşama olur mu durmak yok yola devam Rabbim ol derse oluyor künefe yekun en zor zamanlarımda hayata tutunmak sağlayan kelimedir. ..
inşallah güzel haberimiz olur
benim gözlerim doldu bugün ne biliyim olursa ölen en sevgilim insanın ismini koyacağım inş onun kadar güzel olur bebegim[/QUOTE]

Başın Sağolsun cnm inşallah bebeklerimiz bu ay gelir.hayal kırıklığı elbette olacak aylardır oluyor.ama Tabiki yolumuza bakacağız.rabbim en güzel en doğru zamanı bizden çok daha iyi biliyor.umarım o zaman bu zamandır :))

Herkesin bayramı mübarek olsun

Kızlar eğer yarın sabah ateşim yüksek çıkarsa test yapacağım sanırım benim için dua edin lütfen
Dualarımız seninle canım... İnşallah bebiş gelir.sonucunu merakla bekliyorum...

AYYYveson saat 12 yi gecti yarın oldu yaptın mııı canımm insallah senden pozitif haberler alırız (K)
Ay cnm çok hoşsun güldürdün beni

Kuzlarrrr aylardır beklettiğim testi Yaptım bozuk çıktı elimde başka test yok ateşim hala yüksek

Eklentiler

• image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 70
Günaydın kızlar :)

Ay cnm çok hoşsun güldürdün beni

Kuzlarrrr aylardır beklettiğim testi Yaptım bozuk çıktı elimde başka test yok ateşim hala yüksek
Hay ALLAH ya, neyse vardır bunda da bir hayır...

Şimdi Yoldayım! memlekete gidiyorum bir daha ne zaman nerde test Yaparım bilmiyorum Hayırlısı yapar yapmaz yazarım
Hayırlı yolculuklar gülüm, sağ salim gidip gelin inşallah. Test sonucunu merakla bekliyorum, inşallah bebişin seninledir :) dualarım seninle...

Kızlar bu ne şimdi negatif mi sabahki test

Eklentiler

• image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 68
Kizceler bisey sorcam?
Ben ayin 16 sinda catlatma ignemi oldum dr um bana bat 1,2 gibi beklioruz dedi.ve hafta sonu araya girdigi icin 5 ekimde kontrole gel dedi tabi ko bu arada kirmizilari gormezsem bunlar olacak:)) venim sormak istedigim sey se; igneden 15 gun sonra yani ayin 30 unda test yapmalimiyim yapmamalimiyim :s

Ayy Veson hamilesindir inşallahhh.. Dügünde cok hareket etme dikkatli ol @BayilanBayilana ne yaptı sonuc belli oldumu onun ? Baskada kimse kalmadı diğer aydan sonuc bekleyen sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…