Cnm ilacın etkisidir herhalde bende hiç öyle olmadı yada ben farketmedim aslında ateş ovulasyon dan sonra yükselir ama sen daha dün vuruldun çatlatma iğnesini diye biliyorum o Yüzden bilemedimTatlım ="Veson, post: 42750047, member: 665341"]Ateşim var derken ateş mi basıyor yoksa derece ile mi ölçüp söylüyorsun
Allah emrklerimizi Boşa çıkarmaz inşallah yarın belki test yapacağım ve şuan zaman
Ateş basıyor ölcmedim ....Dualarimi seninle inş yrn pozitif çıkar
Dualarımız seninle canım... İnşallah bebiş gelir.sonucunu merakla bekliyorum...Herkesin bayramı mübarek olsun
Kızlar eğer yarın sabah ateşim yüksek çıkarsa test yapacağım sanırım benim için dua edin lütfen
AYYYveson saat 12 yi gecti yarın olduDualarımız seninle canım... İnşallah bebiş gelir.sonucunu merakla bekliyorum...
Ay cnm çok hoşsun güldürdün beniAYYYveson saat 12 yi gecti yarın olduyaptın mııı canımm insallah senden pozitif haberler alırız (K)
Hay ALLAH ya, neyse vardır bunda da bir hayır...Ay cnm çok hoşsun güldürdün beni
Kuzlarrrr aylardır beklettiğim testi Yaptım bozuk çıktı elimde başka test yokateşim hala yüksek
Hayırlı yolculuklar gülüm, sağ salim gidip gelin inşallah. Test sonucunu merakla bekliyorum, inşallah bebişin seninledir :) dualarım seninle...Şimdi Yoldayım! memlekete gidiyorum bir daha ne zaman nerde test Yaparım bilmiyorum Hayırlısı yapar yapmaz yazarım
a aaa vardır bundada bi hayır. hayırlı yolculuklar canım takıpte olcam (K)Şimdi Yoldayım! memlekete gidiyorum bir daha ne zaman nerde test Yaparım bilmiyorum Hayırlısı yapar yapmaz yazarım
Canim bu bozuk olan test mi?Kızlar bu ne şimdi negatif mi sabahki test
ilk foto yukarda yapar yapmaz biraz bekleyince tek çizgi çıktı bilemedimCanim bu bozuk olan test mi?
ayın 15inde yaptırdım canım pregenly çat iğnesi.İğneni ne zaman yaptırmıştın ben ayın 16 sında yaptırdım ve benim de bat 5 gün var :S
Bence biraz zaman gecsin sonra testi tekrarla canim. Hakkinda hayirlisi olsunFoto
ilk foto yukarda yapar yapmaz biraz bekleyince tek çizgi çıktı bilemedim
cnm naptın merak ettim seni tekrar yaptınmı testFoto
ilk foto yukarda yapar yapmaz biraz bekleyince tek çizgi çıktı bilemedim
Yok cnm kaynımın kınadı var yarın da düğün yoğun bir gün oldu fırsat bulamıyorum.yapar yapar yazarımcnm naptın merak ettim seni tekrar yaptınmı test
Dpo17 deyim iğnenin 20. Günü bende meraktayımcnm naptın merak ettim seni tekrar yaptınmı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?