su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Canım bak durumuna hissedersen bişiler bence yap testi .. Ben dayanamaz yapardım

Hatta benim hesabima gore bat 28 tarihim hic Şaşmaz belki ilac ve igneden dolayi dr 1 2 dedi bilemiyorumm o zaman 30 unda yapiim yapiimm :))

Kızlar bugün adetin 19.Günü.. Adet takvimim bugün yumurtlama günü diye gösteriyor.. Ovulasyon testi yaptım.2.ci çizgi biraz kalına yakın çıktı.. Sabah ilk idrarla bir daha yapacam..acaba yumurtam çatladımıki?

Bir sonraki gün daha da silik çıktı ise çatlamış demektir cnm

Gülüm karar verdiniz mi aşılama için?

Testi tekrarlayabilir mi canım?
Bana mı sordun Leyla'ya cnm bana sorduysan bugün de test yapma imkanım yok dpo 18 deyim iğnenin 21. Günü ateşim düşmeye başladı ama regl için biraz daha düşmesi gerek endişedeyim kimyasal yaşayor olabilir miyim acaba? Ne olur dua edin yatın test Yaparım artık kan yada idrar

Sana sordum canım, ovulasyon testleri hakkında pek bilgim yok o yüzden Leyla ya cevap veremedim :)

Rabbim hakkında hayırlısını versin, inşallah hayırlı haberlerini alırız. Allah'ın izniyle yarın ki testinden sonra burada hamile haberini alırız inşallah, birlikte sevinmeyi nasip etsin Rabbim :)

Bir sonraki gün daha da silik çıktı ise çatlamış demektir cnm
Evet sabah yaptım dahada silik çıktı.demekki çatlamış canım ya..sen ne yaptın?test yapabildinmi?merakta bıraktın bizleri vesoncum....

Dualarımız seninle canım.. İnşallah bebiş vardır vesoncum.... Sen elinden geleni yaptın.. Gerisi Allaha kalmış canım...

Evet sabah yaptım dahada silik çıktı.demekki çatlamış canım ya..sen ne yaptın?test yapabildinmi?merakta bıraktın bizleri vesoncum....
Yarın test yapacağım cnm sanırım direk kan dua edin ateşim pek güzel ilerlemiyor ya kist ya kimyasal endişedeyim

Yarın test yapacağım cnm sanırım direk kan dua edin ateşim pek güzel ilerlemiyor ya kist ya kimyasal endişedeyim
İçini ferah tut, inşallah her şey yolundadır. Rabbim önce şu kulunu sonrada onun vesilesiyle bizleri bebek haberiyle sevindir - amin.

Aynen canımm=) Sevincimi üzüntümü paylaştım burada, yeri geldi çok umutsuzdum.. Her zaman destek oldunuz.. Yüreklendirdiniz.. Çok teşekkür ediyorum hepinize...

canım hatirliyorsan bir gun sana allahin bizi karsilastirmasinda bir hikmet vardir demistim ve benim actigim topigin ilk annesi sen oldun, sana ugurlu geldigim icin cok mutluyum senin icin dua ettim hep, gercrktende tanismamizda bir hayir varmus
rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…