su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

minnta nasılsın canım? Çoktan beri yoksun

Al_pi hadi hayırlısı, inşallah yakı bizimde yüzümüzü güldürür :) bende dün yapıştırdım

Mrb kizlarrr. Ben geldim. Bayramda pek giremedim. Evimize yeni geldim . Nasil gecti bayraminiz ? Moraller nasil

Kızlar regl geldi iğneden tam 21 gün sonra hiç bu kadar gecikeni duymadım resmen beni ümitlendirdi ya

Kızlar regl geldi iğneden tam 21 gün sonra hiç bu kadar gecikeni duymadım resmen beni ümitlendirdi ya
Uff yaa bende umutla bekliyordum .. Neyse hayırlısı olsun yarın itibariyle topiği degıselim bu topik sadece bir kişiye uğur getirdi .. (@Enyalios) bize umutla bekleyecegimiz bir topik şart! E-brulim aç bir topik pink love hosgeldin canım durumlar iyi .. Umutla yol alıyoruz yeni aylara yeni başlangıçlara ..

cnmmm çok üzüldümmm ya neden bukadar geciktiki anlam veremedim doğrusu kimyasal gebelik felan olabilirmi acaba iğneden sonra en geç 16 günde genelde tegl olunuyo

Yaa hayır Rabbim bir daha boş yere ümitlendirmesin

Topiğimize isim buldum "yeni gün yeni umutlar " onaylarsanız tabi
Ben beğendim, oylayalım herkes fikrini söylesin yarın yeni topiğimizi açarım inşallah.

Yarın test yapacağım cnm sanırım direk kan dua edin ateşim pek güzel ilerlemiyor ya kist ya kimyasal endişedeyim

Ben senden bayağı ümitliydim canım ya..üzüldüm ya..Hayırlısı olsun canım.. Üzme kendini inşallah bir sonraki ay olur...

Ovulasyon testi sipariş ettim.bu ay 18 inden önce adet olursam kendim takip edecem.18 sonra olursa doktora gidecem..Hayırlısı bakalım canlar...
E-brulim sen bu ay tedavi olucakmıydın unuttum ya..bende hiç kafa kalmadı valla...
Ayrıca yeni topic açacaksanız ismi yeşeren umutlar olsun sizde isterseniz tabi..yeşeren umutlar ismiyle hepimiz bir bir hamile kalalım inşallah canlarım....herkesin umutlarının yeşermesi dileğiyle topici bu gece ben kapatmış oluyorum sanırım....

evet ben de çok ümitlenmiştim ama Hayırlısı yeni topik bize Uğur getirsin inşallah
cnmmm çok üzüldümmm ya neden bukadar geciktiki anlam veremedim doğrusu kimyasal gebelik felan olabilirmi acaba iğneden sonra en geç 16 günde genelde tegl olunuyo
Valla ben de şoktayım ateş düşüşte idi zaten ama insan geç gelince ümitleniyor ben de bu tedavi ile bu kadar gecikeni hiç duymadım Hayırlısı Önümüze bakalım kimyAsal olup olmadığını hiç bir zaman bilemeyeceğim:)

hanımlar bende 20gün önce iğne oldum. kasık ağrım var 10gündür ve gaz şişkinlik var sürekli beyaz akıntım mevcut test yaptım 3 tane bakarmısınız bi en son yaptğm testte negatif cıktı sasırdım sonradan aradan zaman geçti vaktım hafif bir çizgi belirdi sizce testlermi bozuk yoksa ben hamilemiyim

Günaydın kızlar, bir bir güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah umudumuzu yitirmeyeceğiz, bizimde hayallerimiz Allah'ın izniyle gerçekleşecek. Kızlar Hz. Ibrahimin duasının okunduğu topikte yeni liste hazırlanıyor, bu hafta tekrar okumalara başlayacağız, katılmak isteyen varsa buyursun gelsin :)

Hadi hayırlısı gülüm, inşallah ovulasyon testleri vesilen olur bebeğine

Canım biz eğer tutmazsa 4. aşılamaya kadar devam etmek istiyoruz, cumartesi ikinci aşılamam yapıldı. Hayırlısı olsun bakalım bu ay geçen ay olduğu gibi kaptırmayacağım kendimi, geçen ay tutmadığı için pek ümitli de değilim aslında ya hayırlısı belki benim umutlarım da çiçek açar :)

Âmin cnm gelecekse vaktinde gelsin lütfen:)
Amin canım inşallah, haklısın demek ki daha vakti gelmemiş meleğinin Rabbim tez vakitte nasip etsin, bekletmesin inşallah.

Canım tebrik ederim hamilesin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı bizim başımıza... Hemen bir kan testi yaptır :)

Topik isim önerileri:

1. yeseren umutlar...
2. yeni gün, yeni umutlar...
3. umutlar cicek acsin...

Herkes ortaya bir seyler atsin ona göre oylama yapip karar verelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…