Amin cnm tşk ederimmmmHayırlı olsun canım, Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin :) hamile haberi duyunca çok mutlu oluyorum, Rabbim hepimizi yavrularına kavuştursun inşallah.
Hayırlı olsun ne güzell bir haber rabbim hepimize nasip etsin ..
Hayırlı olsun tebrik ederim
Kızlar regl geldiiğneden tam 21 gün sonra hiç bu kadar gecikeni duymadım resmen beni ümitlendirdi ya
Uff yaa bende umutla bekliyordum .. Neyse hayırlısı olsun yarın itibariyle topiği degıselim bu topik sadece bir kişiye uğur getirdi .. (@Enyalios) bize umutla bekleyecegimiz bir topik şart!Kızlar regl geldiiğneden tam 21 gün sonra hiç bu kadar gecikeni duymadım resmen beni ümitlendirdi ya
cnmmm çok üzüldümmm yaKızlar regl geldiiğneden tam 21 gün sonra hiç bu kadar gecikeni duymadım resmen beni ümitlendirdi ya
Hadi yaaaKızlar regl geldiiğneden tam 21 gün sonra hiç bu kadar gecikeni duymadım resmen beni ümitlendirdi ya
Yaa hayırKızlar regl geldiiğneden tam 21 gün sonra hiç bu kadar gecikeni duymadım resmen beni ümitlendirdi ya
Ben beğendim, oylayalım herkes fikrini söylesin yarın yeni topiğimizi açarım inşallah.Topiğimize isim buldum "yeni gün yeni umutlar " onaylarsanız tabi
Yarın test yapacağım cnm sanırım direk kan dua edin ateşim pek güzel ilerlemiyor ya kist ya kimyasal endişedeyim
Ben senden bayağı ümitliydim canım ya..üzüldüm ya..Hayırlısı olsun canım.. Üzme kendini inşallah bir sonraki ay olur...Kızlar regl geldiiğneden tam 21 gün sonra hiç bu kadar gecikeni duymadım resmen beni ümitlendirdi ya
evet ben de çok ümitlenmiştim ama Hayırlısı yeni topik bize Uğur getirsin inşallahUff yaa bende umutla bekliyordum .. Neyse hayırlısı olsun yarın itibariyle topiği degıselim bu topik sadece bir kişiye uğur getirdi .. (@Enyalios) bize umutla bekleyecegimiz bir topik şart!E-brulim aç bir topik pink love hosgeldin canım durumlar iyi .. Umutla yol alıyoruz yeni aylara yeni başlangıçlara ..
Valla ben de şoktayım ateş düşüşte idi zaten ama insan geç gelince ümitleniyor ben de bu tedavi ile bu kadar gecikeni hiç duymadım Hayırlısı Önümüze bakalım kimyAsal olup olmadığını hiç bir zaman bilemeyeceğim:)cnmmm çok üzüldümmm yaneden bukadar geciktiki anlam veremedim doğrusu kimyasal gebelik felan olabilirmi acaba iğneden sonra en geç 16 günde genelde tegl olunuyo
Hadi yaaa
Yok üzülmek yok ilk şoku atlattım bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorumBen senden bayağı ümitliydim canım ya..üzüldüm ya..Hayırlısı olsun canım.. Üzme kendini inşallah bir sonraki ay olur...
Âmin cnm gelecekse vaktinde gelsin lütfen:)Yaa hayırRabbim bir daha boş yere ümitlendirmesin
Ben beğendim, oylayalım herkes fikrini söylesin yarın yeni topiğimizi açarım inşallah.
Hadi hayırlısı gülüm, inşallah ovulasyon testleri vesilen olur bebeğineOvulasyon testi sipariş ettim.bu ay 18 inden önce adet olursam kendim takip edecem.18 sonra olursa doktora gidecem..Hayırlısı bakalım canlar...
E-brulim sen bu ay tedavi olucakmıydın unuttum ya..bende hiç kafa kalmadı valla...
Ayrıca yeni topic açacaksanız ismi yeşeren umutlar olsun sizde isterseniz tabi..yeşeren umutlar ismiyle hepimiz bir bir hamile kalalım inşallah canlarım....herkesin umutlarının yeşermesi dileğiyle topici bu gece ben kapatmış oluyorum sanırım....
Amin canım inşallah, haklısın demek ki daha vakti gelmemiş meleğininÂmin cnm gelecekse vaktinde gelsin lütfen:)
Canım tebrik ederim hamilesinhanımlar bende 20gün önce iğne oldum. kasık ağrım var 10gündür ve gaz şişkinlik var sürekli beyaz akıntım mevcut test yaptım 3 tane bakarmısınız bi en son yaptğm testte negatif cıktı sasırdım sonradan aradan zaman geçti vaktım hafif bir çizgi belirdi sizce testlermi bozuk yoksa ben hamilemiyimEki Görüntüle 1640982 Eki Görüntüle 1640983 Eki Görüntüle 1640982
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?