su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Katil tabi gülüm, dualarimizdan baska neyimiz var :) Yüce Rabbim kabul eder insallah.
aminnn cnmm:) sana bişi sorcambenim normalde adetin 12.günü yumurtlama günüm aşılamadan sonra adet oldum bugun 11.gün hep pozitif çıkardı ve yumurtlama akıntılarım olurdu ne akıntı var nede test pozitif aşılamadan sonra denge şaşıyomu?

Benim adetim asilamadan sonra düzenli geldi, bir sorun yasamadim canim. Tam hatirlamiyorum ama 10.-13. günler arasinda ovulasyon testi yapmistim ve ignenin etkisiyle pozitifti... Sanirim ilaclar herkesin üstünde farkli etki yaratiyor.

Benim adetim asilamadan sonra düzenli geldi, bir sorun yasamadim canim. Tam hatirlamiyorum ama 10.-13. günler arasinda ovulasyon testi yapmistim ve ignenin etkisiyle pozitifti... Sanirim ilaclar herkesin üstünde farkli etki yaratiyor.
yok cnm aşılamadan sonra benimde adetim düzenli geldi adetim bitti ama şimdi ovulasyon gününde belirtide yok testte negatif anlamadım gitti

yok cnm aşılamadan sonra benimde adetim düzenli geldi adetim bitti ama şimdi ovulasyon gününde belirtide yok testte negatif anlamadım gitti
Belki daha yumurtlamamissindir canim?
Asilamadan sonra seninde gazin varmiydi?

olmazmııı hemde nasıl aşırı derecede ben aşılamadan sonraki gün yürüyemedim gazdan o derece kötüydü

olmazmııı hemde nasıl aşırı derecede ben aşılamadan sonraki gün yürüyemedim gazdan o derece kötüydü
Bende iki gün boyunca heliumla doldurulmus balon gibiydim, ipimi salsalar ucacaktim
Birde ilk gün kahverengi akintim oldu

okumuştum bende cnm kahverengi akıntı normalmiş merak etme nezaman oldun sen şimdi aşılamanı
Cuma kontrole gittim, ayni gün catlatma ignesi yapildi, cumartesi de asilamam oldu. Yumurtam sag tarafta ve bu sefer asilama esnasinda sag tarafimda bir baski hissettim.

kızlar aşılama yaptıranlar bir şey soracağım ...siz aşılama öncesi klomen mi kullanıyorsunuz?

yok cnm ben merional iğne kullandım

Ben 5 gün boyunca günde 1 tane kullandim canim

desıgner kaç yumrtan oluyordu canım ? sana bir şey demeyeceğim ama ebru sana kızacam şimdi..

tek yumurtan ya da ne bilim tek tarafta oluyor diyelim ve aşılama yaptırıyorsun yani devlette mi yaptırıyorsun bilmiyorum ama eğer özelse bir de para döküyorsun bu işe neden klomen?
benim tek tüpüm tıkalıydı ve açık tüpümün orda yumurta oluşumum yoktu klomen vakit kaybı ve her ay hüsran para kaybı
yani doktorunuzun size mantıklı bir açıklaması var mı bilmiyorum ama neden iğne kullanmıyorsun ?

cnm benim düşük dozla başlandı doktor 2 tane büyümesini bekliyodu ama 5 yumurtam oluştu malesef tutmadı senin aşılaman adetinden kaçıncı günde yapılmıştı cnm

Doktorların pisliği afedersiniz ama .. Yahu klomenle olmuyor iki iğne verse yumurtalarının sayısı da artacak buyuklugude.. Benim aşılama istememin tek sebebi klomenden kurtulmak için iğne yaptıgım iki ay gebe kaldım çünkü klomen tek hiç bir işe yaramıyor .. Yazık para vs degıl umutlarımıza yazık

Ama neden kiziyorsun bana
Ben bu konuda biraz cahilim galiba
Biz devlete ait bir merkezde yaptirdik asilamamizi, ücretin cogunu sigortam karsiliyor, biz yaklasik 50-60€ civarinda bir miktar ödüyoruz sadece... Ben asilamadan önce bir düsük yasadim, hormon testi sonucunda da yumurtlamamda bir sorun olmadigini söyledi doktorum. Neden klomen tercih etti bende bilmiyorum.
Ben doktorun söylediklerine uydum sadece... Klomenin faydasiz oldugunu bilmiyordum Eger bu asilamam da tutmazsa doktorumdan ilaclarimi degistirmesini isteyecegim. Cok sag ol gülüm

Hayirlisi olsun canim, Rabbim dogru vakitte nasip etsin insallah...

Ben 5 gün boyunca günde 1 tane kullandim canim
cnm benim düşük dozla başlandı doktor 2 tane büyümesini bekliyodu ama 5 yumurtam oluştu malesef tutmadı senin aşılaman adetinden kaçıncı günde yapılmıştı cnm
yok ben aşılama yaptırmadım kuzum aşılama yaptıracaktım kendimiz denemek istedik çünkü benim de 5 yumurtam oluşmuştu.. eğer tutturamazsak aşılama yaptıracaktım..tek tüpün orda oluşan 5 yumurtanın 5 i de doğal yolla döllendi biri kurudu:) 4 kaldı şu an 4 ü de devam ediyor rabbim ömür verirse..

10 gün boyunca gonal f 150 doz yaptım 11. gün ovitrelle yaptım hepsini kendim göbekten yaptım.. iğne öncesi ve ertesi günü ilişki oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…