- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Ama neden kiziyorsun bana
Ben bu konuda biraz cahilim galiba
Biz devlete ait bir merkezde yaptirdik asilamamizi, ücretin cogunu sigortam karsiliyor, biz yaklasik 50-60€ civarinda bir miktar ödüyoruz sadece... Ben asilamadan önce bir düsük yasadim, hormon testi sonucunda da yumurtlamamda bir sorun olmadigini söyledi doktorum. Neden klomen tercih etti bende bilmiyorum.
Ben doktorun söylediklerine uydum sadece...Klomenin faydasiz oldugunu bilmiyordum Eger bu asilamam da tutmazsa doktorumdan ilaclarimi degistirmesini isteyecegim. Cok sag ol gülüm
aynen ya çok üzülüyorum ben böyle olunca sürekli hastane kapılarında büyüdü büyücek tuttu tutacak çekilenacılar giden umutlar o yüzden yazmak istedim çok zor..Doktorların pisliği afedersiniz ama .. Yahu klomenle olmuyor iki iğne verse yumurtalarının sayısı da artacak buyuklugude.. Benim aşılama istememin tek sebebi klomenden kurtulmak için iğne yaptıgım iki ay gebe kaldım çünkü klomen tek hiç bir işe yaramıyor .. Yazık para vs degıl umutlarımıza yazık
Sag ol Allah razi olsun canim, iyi oldu söylemem yoksa ben körü körüne devam edecektim.canım kıyamam senin için seni düşünüyorum inan iğne kullanırsan yumurta daha çok oluyor döllenme oranı daha çok artıyor ben klomeni 6 saatte bir kullandım en yüksek doz günde 4 tane ama yine de kapalı tüpün ordaki tek yumurtayı büyüttü durdu..işe yaramadı yani
Allahtan çok para vermiyormuşsunuz çok üzülürdüm.. dr la konuş canım vakit kaybetmek istemiyorsun imkanları kullanmak gerek vaktini tabi rabbim bilir ama biz elimizden geleni yapalım değil mi
ne demek canım hepimizden Allah razı olsun.. yaptıracak diğer arkadaşlar da okusun öyle yapsınlar..inşallah hakkında hayırlısı olur yeni topicle inşallah sizind e bebişleriniz gelir..yazmıyorum ama sürekli takiptayim güzel haberler alınca damlarım tebrik için:)))Sag ol Allah razi olsun canim, iyi oldu söylemem yoksa ben körü körüne devam edecektim.
Cok haklisin biz elimizden geleni yapalim, gerisi takdiri ilahi... Önümüzde ki ay mutlaka konusacagim doktorla. Cok tesekkür ederim :) Sen nasilsin? Meleklerin nasil? :)
Amin insallah canim... Buyur gel her zaman basimizin üstünde yerin var ♥ne demek canım hepimizden Allah razı olsun.. yaptıracak diğer arkadaşlar da okusun öyle yapsınlar..inşallah hakkında hayırlısı olur yeni topicle inşallah sizind e bebişleriniz gelir..yazmıyorum ama sürekli takiptayim güzel haberler alınca damlarım tebrik için:)))
bayramın ikinci günü banyodayken benden bir pıhtı düştü birden bir avuç resmen elim ayağım boşaldı ardından da bir kanama ama böyle adetli gibi dedim gitti bebeklerden biri..hemen apar topar hastaneye gittik hepsi de yaşıyordu çok şükür dr düşük tehlikesi var dedi iğne yaptı progestan iğneyi yapınca ertesi güne kanama durdu yattım bayram boyunca şimdi daha iiyim şükür ama çok dikkat etmek gerekiyor canım(
dikkat et cnm kendine kolay değil 4 can dinlenmen şart bize duaet neolur rabbim inş bizimde yüzümüzü güldürür bu aralar okadar ümitsizim ki ne yapsamolmuyorne demek canım hepimizden Allah razı olsun.. yaptıracak diğer arkadaşlar da okusun öyle yapsınlar..inşallah hakkında hayırlısı olur yeni topicle inşallah sizind e bebişleriniz gelir..yazmıyorum ama sürekli takiptayim güzel haberler alınca damlarım tebrik için:)))
bayramın ikinci günü banyodayken benden bir pıhtı düştü birden bir avuç resmen elim ayağım boşaldı ardından da bir kanama ama böyle adetli gibi dedim gitti bebeklerden biri..hemen apar topar hastaneye gittik hepsi de yaşıyordu çok şükür dr düşük tehlikesi var dedi iğne yaptı progestan iğneyi yapınca ertesi güne kanama durdu yattım bayram boyunca şimdi daha iiyim şükür ama çok dikkat etmek gerekiyor canım(
Amin insallah canim... Buyur gel her zaman basimizin üstünde yerin var ♥
Allaha sükür Rabbim bebeklerini sana bagislamis, iyi olmana da cok sevindim. Insallah sonuna kadar gider ve dört melegini birdend kanatlarinin altina alirsin ♥ Ne olur dikkat et kendine, Rabbim korusun seni ve meleklerini, Allah'a emanet...
dikkat et cnm kendine kolay değil 4 can dinlenmen şart bize duaet neolur rabbim inş bizimde yüzümüzü güldürür bu aralar okadar ümitsizim ki ne yapsamolmuyor
Amin ecmain canimay ne güzel dualar ediyorsunuz Allah hepinizden gani gani ve ebeden razı olsun..elimden geleni yapıyorum inşallah dediğiniz gibi saağlıkla sıhhatle eli ayağı düzgün aklı başı yerinde Allah a kul Hz. Muhammed (S.A.V) ümmet olacak hayırlı evlatlatlarım olur .. aynı duayı sizler için de yapıyorum rabbim en kısa zamanda hanenizi kucağınızı hayırlısıyla doldursun inşallah..hiç ummadığım anda senelerce uğraşacağımı düşünürken rabbim yüzümü güldürdü her nasip vaktine esir umutsuzluğa düşmeyin dualarım sizlerle hep aklımdasınız bazen kendimden çok size dua ediyorumhislerinizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah yar ve yardımcınız olsun..
Sagol canım .. Üzüldüm hayırlısı buymuş demekki rabbim bizede nasip edecek inşallah zamanı gelince ..SLM KIZLAR GECMIS BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN BENDE BEBIS YOK MALLESEF AYIN 25 INDE SABAH REGL OLDUM
inş cnm inş.. üzüldüm ama yapacak bırsey yok bu ay asılamaya ara verdık mecburen bırsonrakı aya kaldık artıkSagol canım .. Üzüldüm hayırlısı buymuş demekki rabbim bizede nasip edecek inşallah zamanı gelince ..
Hayırdır canım ne oldu ki ? Bilgim yok öyle birseyden ama her zaman düzgün giden bir yumurtlaman mı vardı bu ay degıstıKIZLAR BEN BUGUN ÇOK MUTSUZUM YADENGEM YİNE ŞAŞACAK BENİM AŞILAMADAN SONRA GEÇ YUMURTLAMA OLUYORMU HİÇ DUYDUNUZMU?
İnşallah olmamıştır .. Bende bu ay doktora gitmedim benimde yarın yumurtlama günüm 14. Gün dün ov. Testınde cıktı akıntımda var ama sanırım mikrop kaptım cok akıntım var dogal yoldan ne kullanabılırım acaba onuda bılmıyorumGENELDE ÇOK DÜZGÜNDÜR DÜŞÜKLERDE SONRA BOZULMUŞTU Bİ ARA KİST OLUŞTU DOĞUM KONTROL HAPI KULLANDIM KİST GEÇTİ DÜZENE GİRDİ ŞİMDİ AŞILAMADAN SONRA ADET OLDUM NORMALDE YARIN YUMURTLAMA GÜNÜM OLMASI GEREK TEST YAPTIM NEGATİF ŞEFFAF AKINTIDA HİÇ GELMEDİ AYY KİST MİST OLMAMIŞTIR İNŞALLAH YAAAA
CNMM BOL AKINTI OLABİLİR RENKSİZ KOKUSUZ İSE BU NORMAL MİKROP KAPTIĞIN ANLAMINA GELMİYORİnşallah olmamıştır .. Bende bu ay doktora gitmedim benimde yarın yumurtlama günüm 14. Gün dün ov. Testınde cıktı akıntımda var ama sanırım mikrop kaptım cok akıntım var dogal yoldan ne kullanabılırım acaba onuda bılmıyorumsende içini ferah tut bekle olmadı gidersin doktora belki gec yumurtlama olur bu ay
Canımmsın teşekkür ederim,merhaba canım cok sukur canım iyiyim , pek girmedim bu ay tedaviyi biraktik , kafami uzaklastirmak istedim biraz,
enyalios icin cok mutlu oldum ,
sen de durumlar ne?
İnşallah öyledir kokusuz ama benim adetin bittiği gün ilişki oldu kanamam oldu iki gün acaba ondan mı bu kadar arttı dedimCNMM BOL AKINTI OLABİLİR RENKSİZ KOKUSUZ İSE BU NORMAL MİKROP KAPTIĞIN ANLAMINA GELMİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?