İlahi çok yaşa emi .. :) bende bi beceremedik diyorum millet kacıncı yapıyor güle oynaya diskoda barlarda tatillerde biz 7/24 yatıyoruz aman ya tuttuysa diye :). Karsi binanin bahcesinde tavuk horoz besliyorlar suan yumurtladilar bir yaygara bir yaygara anlatamam yaklasik on dr dir gidakliyo su tavuklar kadar olamadim diyorum esime
Regl1....... Regl2....... Regl3....... Şeklinde yazıp gönderir misin? Çok merak ettim ölçtüğün günleri gönder.Hep 36.3-4-7 cıktı ölçtüm hergün
hiç öyle sıradıyla bakmadım ki ölçümü cok ates basınca bi bakıyım kac atesım dıye baktım hiç hatırlamıyorum :)Regl1....... Regl2....... Regl3....... Şeklinde yazıp gönderir misin? Çok merak ettim ölçtüğün günleri gönder.
Ama öyle gün içerisinde yapılan ölçümlerin hiç bir Önemi yok her sabah aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile ölçmelisin.hiç öyle sıradıyla bakmadım ki ölçümü cok ates basınca bi bakıyım kac atesım dıye baktım hiç hatırlamıyorum :)
Dijital derece zatende sadece sabah yapmadım cok ates bastıgı için baktım gün içerisinde tüh keşke baksa idim ..Ama öyle gün içerisinde yapılan ölçümlerin hiç bir Önemi yok her sabah aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile ölçmelisin.
Ovulasyon kiti de çatlatma iğnesinden etkilenmiş cnm o Yüzden günlerdir koyu çıkıyor.çoktan çatlamıştır senin yumurtan Endişe etmehiç öyle sıradıyla bakmadım ki ölçümü cok ates basınca bi bakıyım kac atesım dıye baktım hiç hatırlamıyorum :)
Kiz kafam sisti daha simdi sustularİlahi çok yaşa emi .. :) bende bi beceremedik diyorum millet kacıncı yapıyor güle oynaya diskoda barlarda tatillerde biz 7/24 yatıyoruz aman ya tuttuysa diye :)
Eşim diyor bir tavuk kadarolamıyorsun bir yumurtlayamadın gitti diyor
Çatlamıştır tutmuştur inşallah .. :)Ovulasyon kiti de çatlatma iğnesinden etkilenmiş cnm o Yüzden günlerdir koyu çıkıyor.çoktan çatlamıştır senin yumurtan Endişe etme
Koy yumurtasi aliyorum yumurtlayim diye insallah bunay tamamdir cnm su is
Inşallah tutturmuşuzdur arkadaşlar yaÇatlamıştır tutmuştur inşallah .. :)
Ben bacak dikmiyorum walla yan dönüp yatıyorum 1 saat bazen 2 saat bekliyorum öyle .. Bacaklarım havada iken hep akıyorKiz kafam sisti daha simdi sustularvalla yaa bacaklari dikmekten kas yaptik esim ben ve yastigimiz uclu olduk hala yok napsakki daha
Belinin altına yastık koyBen bacak dikmiyorum walla yan dönüp yatıyorum 1 saat bazen 2 saat bekliyorum öyle .. Bacaklarım havada iken hep akıyor
Onuda denedim yine olmadı bir yerde okudum yan yatmayı o daha iyi sonuc verdi .. Zaten tutacagı varsa ayagı kalksanda tutarBelinin altına yastık koy
Ben ölürüm o pozisyonda ya :))) cok agrı yapar eminimÇok afedersiniz arkadaşlar biraz sansürlü olacak ama söylemeden geçemeyeceğim şu pozisyonda şans artıyormuş Valla dün denedik yumurtalıklarım çok ağrıdı.demekki direk oraya gidiyor
http://hizliresim.com/0VN5LL
Zaten hiç kolay bir pozisyon değil resmen ikiye katlanıyorsunBen ölürüm o pozisyonda ya :))) cok agrı yapar eminim
Nefesin kesilmedi mi öyleZaten hiç kolay bir pozisyon değil resmen ikiye katlanıyorsun
Ay yumurtalıklarım çok ağrıdısürekli yumurtalıklarımı tutmak zorunda kaldım:)Nefesin kesilmedi mi öyle
Zevk mi iskence mi belli degilAy yumurtalıklarım çok ağrıdısürekli yumurtalıklarımı tutmak zorunda kaldım:)
Aynen bari tutsa da emek Boşa gitmeseZevk mi iskence mi belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?