Bak bu konuda haklisin, yoksa ayni iskenceyi tekrar cekeceksinAynen bari tutsa da emek Boşa gitmese
Yanında alıyorum haberi hiç tek gitmiyorum ki hastaneye önce olsa evet ama bizim süpriz ikimize birden oluyor olursa sayet ..Kizlar eslerinize sürpriz yapmayi düsünüyormusunuz?
Bilmiyorum ki canim... düsükte sürpriz yaptim da ne oldu sanki?Yanında alıyorum haberi hiç tek gitmiyorum ki hastaneye önce olsa evet ama bizim süpriz ikimize birden oluyor olursa sayet ..sen düşünüyormusun
Kırmızılar şimdiye kadar fırsat vermedi ki süpriz yapalım hem benim koca hergün regl oldun mu diye soruyor.bıraksa belki Yaparım:)Kizlar eslerinize sürpriz yapmayi düsünüyormusunuz?
Yan dinunce akmiyomu canimBen bacak dikmiyorum walla yan dönüp yatıyorum 1 saat bazen 2 saat bekliyorum öyle .. Bacaklarım havada iken hep akıyor
Ne yaparsan yap fazlası varsa akıyor ben eşim çıkar çıkmaz elimle kapatıyorum ne kadar tutabilirsek kârdırYan dinunce akmiyomu canimyaa bende bacagimi dikiyorum yinede sahip cikamiyorum diye dusunuyodum meger bi ben oyle degilmisim he. Belkide en yakisiklilari en guzelleri akti gitti simdiye kadar
Yaaa bu cok agritiyo yumurtaliklari sanki agzimdan cikacak gibi oluyorÇok afedersiniz arkadaşlar biraz sansürlü olacak ama söylemeden geçemeyeceğim şu pozisyonda şans artıyormuş Valla dün denedik yumurtalıklarım çok ağrıdı.demekki direk oraya gidiyor
http://hizliresim.com/0VN5LL
Sende regl geldi de ve sürprizini yap :)))Kırmızılar şimdiye kadar fırsat vermedi ki süpriz yapalım hem benim koca hergün regl oldun mu diye soruyor.bıraksa belki Yaparım:)
Tövbe yarabbimYaaa bu cok agritiyo yumurtaliklari sanki agzimdan cikacak gibi oluyoren sevmedigim sekilll
Bende hemen cikma diye kocami tutuyorumNe yaparsan yap fazlası varsa akıyor ben eşim çıkar çıkmaz elimle kapatıyorum ne kadar tutabilirsek kârdır
Ben dusunuyirum canim. Bebek patigi alacagim beyaz icine not yazicam babacigim ben geliyorum 9 ay sonra yanindayimmmm yada daha duygusal biseyler suan o moda giremedimdeeKizlar eslerinize sürpriz yapmayi düsünüyormusunuz?
Tarihi biliyorlar zaten nerdeyse onlar bize suprız yapacak :)Kırmızılar şimdiye kadar fırsat vermedi ki süpriz yapalım hem benim koca hergün regl oldun mu diye soruyor.bıraksa belki Yaparım:)
Hiç akmıyo bır kere dene bakYan dinunce akmiyomu canimyaa bende bacagimi dikiyorum yinede sahip cikamiyorum diye dusunuyodum meger bi ben oyle degilmisim he. Belkide en yakisiklilari en guzelleri akti gitti simdiye kadar
Tamam bugun calisma gunu denerimHiç akmıyo bır kere dene bak
Hahaha cok komik oluyor zaten cıkışta dur yavas kımıldatma donder cevır bende hemen kapatıyorum yan yatıyorum gülünce fena güldürme gitti emekler dıyorum :)))Bende hemen cikma diye kocami tutuyorumguluncede akiyo yaa gecen 2 saat yattim hic akitmadan bir ilkti sonra dusa gittim ohhh akti gitti yine :)
Kız yeter tutanı bozma hızını alamadın sanırım benim coook var bata 21 ne daha ama yeter dun sonduTamam bugun calisma gunu denerimolduysa olmustur artik adete 5gun kaldida yinede ben psikolojik yatıyorum
Hahahhaa ama ya gec yumurtlarsam diye icimde kusku kaliyo son gune kadar çalışıyoruz; )esimde diyo yahu sikma kendini bu yumurtadan bisey cikmaz adetine az kaldi diyeKız yeter tutanı bozma hızını alamadın sanırım benim coook var bata 21 ne daha ama yeter dun sondu
Bizdede cikista ayni heyecan yasaniyor .guldurme diye kiziyorumHahaha cok komik oluyor zaten cıkışta dur yavas kımıldatma donder cevır bende hemen kapatıyorum yan yatıyorum gülünce fena güldürme gitti emekler dıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?