su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Aynen bari tutsa da emek Boşa gitmese
Bak bu konuda haklisin, yoksa ayni iskenceyi tekrar cekeceksin hakkinda hayirlisi canim, insallah emekleriniz bosa gitmez ve bebeginin "anne ben geliyorum" haberini alirsin

Kizlar eslerinize sürpriz yapmayi düsünüyormusunuz?

Yanında alıyorum haberi hiç tek gitmiyorum ki hastaneye önce olsa evet ama bizim süpriz ikimize birden oluyor olursa sayet .. sen düşünüyormusun
Bilmiyorum ki canim... düsükte sürpriz yaptim da ne oldu sanki?
Sen anca evde test yapsan sürpriz yapabilirsin ama ona inanmiyorum diyorsun :)

Ben bacak dikmiyorum walla yan dönüp yatıyorum 1 saat bazen 2 saat bekliyorum öyle .. Bacaklarım havada iken hep akıyor
Yan dinunce akmiyomu canim yaa bende bacagimi dikiyorum yinede sahip cikamiyorum diye dusunuyodum meger bi ben oyle degilmisim he. Belkide en yakisiklilari en guzelleri akti gitti simdiye kadar

Yan dinunce akmiyomu canim yaa bende bacagimi dikiyorum yinede sahip cikamiyorum diye dusunuyodum meger bi ben oyle degilmisim he. Belkide en yakisiklilari en guzelleri akti gitti simdiye kadar
Ne yaparsan yap fazlası varsa akıyor ben eşim çıkar çıkmaz elimle kapatıyorum ne kadar tutabilirsek kârdır

Yaaa bu cok agritiyo yumurtaliklari sanki agzimdan cikacak gibi oluyor en sevmedigim sekilll

Ne yaparsan yap fazlası varsa akıyor ben eşim çıkar çıkmaz elimle kapatıyorum ne kadar tutabilirsek kârdır
Bende hemen cikma diye kocami tutuyorum guluncede akiyo yaa gecen 2 saat yattim hic akitmadan bir ilkti sonra dusa gittim ohhh akti gitti yine :)

Kizlar eslerinize sürpriz yapmayi düsünüyormusunuz?
Ben dusunuyirum canim. Bebek patigi alacagim beyaz icine not yazicam babacigim ben geliyorum 9 ay sonra yanindayimmmm yada daha duygusal biseyler suan o moda giremedimdee yastiginin uzerine koyucam ortuyu kaldirinca patigi gorecek aksama kadar bekleyebilirsem tabii

Kırmızılar şimdiye kadar fırsat vermedi ki süpriz yapalım hem benim koca hergün regl oldun mu diye soruyor.bıraksa belki Yaparım:)
Tarihi biliyorlar zaten nerdeyse onlar bize suprız yapacak :)

Hiç akmıyo bır kere dene bak

Bende hemen cikma diye kocami tutuyorum guluncede akiyo yaa gecen 2 saat yattim hic akitmadan bir ilkti sonra dusa gittim ohhh akti gitti yine :)
Hahaha cok komik oluyor zaten cıkışta dur yavas kımıldatma donder cevır bende hemen kapatıyorum yan yatıyorum gülünce fena güldürme gitti emekler dıyorum :)))

Ya kizlar ben kucukken gerdek gecesini ilk ogrendigimde cok igrenc bisey gibi gelmisti ve ne saniyordum. Bu gerdek gecesi birde cocuk yapilacagi zaman onis yapiliyo saniyodum .ben toplamda hayatim biyince 3 kere yaparim diyodum. Gerdek gecesi ve iki çocuk düşünüyodum çocuk aklimla gercegi ogrendigimde ise ben evlenmem diyodum . Simdide cocuk olsun diye uğraşıyorum aklima geldi birden

Kız yeter tutanı bozma hızını alamadın sanırım benim coook var bata 21 ne daha ama yeter dun sondu
Hahahhaa ama ya gec yumurtlarsam diye icimde kusku kaliyo son gune kadar çalışıyoruz; )esimde diyo yahu sikma kendini bu yumurtadan bisey cikmaz adetine az kaldi diye neyse aksamki duruma göre calisiriz

Hahaha cok komik oluyor zaten cıkışta dur yavas kımıldatma donder cevır bende hemen kapatıyorum yan yatıyorum gülünce fena güldürme gitti emekler dıyorum :)))
Bizdede cikista ayni heyecan yasaniyor .guldurme diye kiziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…