su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Way ne güzel kurmuşsun kafanda .. Ben küçükken hiç küçük olmamış gibiyim sanki :))) 7/24 calışıyoruz olsun dıye

pink love sen nerden katılıyorsun yarışmamıza profılınde ankara yazıyorda ankaradaysan iyi bir doktor önerin varmı dıycektım

Ayy inşallah iyidir cok zor bişi evladı gibi oluyo insanın alışınca..
Evet cnm benimde mujabbet kusum var aksama kadar konuşuyor cokk seviyorum cokk tatlı bisey olsa cokk uzulurum kii kopegin sevgiside daha farkli olur insss iyidirrr

pink love sen nerden katılıyorsun yarışmamıza profılınde ankara yazıyorda ankaradaysan iyi bir doktor önerin varmı dıycektım
Ankarada olsaydim keskee canimmm.benim ve esimin ailesi orda evlenince baska sehire geldik. Ankarada onerebilecegim dr var cnim sen ankaradamisin

Öyle bir topik varmış arkadaşlar hamile kalalım o Tipine de uğrarız ne tarz süprizler Yapılıyor fikir edinirix

Ankarada olsaydim keskee canimmm.benim ve esimin ailesi orda evlenince baska sehire geldik. Ankarada onerebilecegim dr var cnim sen ankaradamisin
Bende keske ankarada olsaydım hayaller ankara hayatlar antakya/hatay yani .. Ablam orada onun için sordum

Şimdi de Günaşırı her ay ha babam ha neyseki regl oluyor mola veriyoruz yoksa hızımızı alamayız

Benim aklımda hep sofraya 3 tabak koymak vardı misafırımız mı var deyınce evet ama 9 ay sonra gelecek demeyı coook istemistim

Bende keske ankarada olsaydım hayaller ankara hayatlar antakya/hatay yani .. Ablam orada onun için sordum
Ayyy ben antakyaya gittim cok guzel selaleyi gezdikkk. Canim ben tup bebek merkezinde calisiykdum ankarada evkenince ayrildim Alptekin alagoz var suan bi yerde calismiyor ama ayni klinikteydik ben cok severdim cok iyi bir dr ise girmesini bekliyorum gitmek icin. Klinigim kurucusu sahibi proff ama kesinlikle tavsiye etmem aslaaa o yuzden isim vermicem onun. Medicana daydi heralde aygul demirol var oda çok iyi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…