Way ne güzel kurmuşsun kafanda .. Ben küçükken hiç küçük olmamış gibiyim sanki :))) 7/24 calışıyoruz olsun dıyeYa kizlar ben kucukken gerdek gecesini ilk ogrendigimde cok igrenc bisey gibi gelmisti ve ne saniyordum. Bu gerdek gecesi birde cocuk yapilacagi zaman onis yapiliyo saniyodum .ben toplamda hayatim biyince 3 kere yaparim diyodum. Gerdek gecesi ve iki çocuk düşünüyodum çocuk aklimlagercegi ogrendigimde ise ben evlenmem diyodum . Simdide cocuk olsun diye uğraşıyorum aklima geldi birden
Way ne güzel kurmuşsun kafanda .. Ben küçükken hiç küçük olmamış gibiyim sanki :))) 7/24 calışıyoruz olsun dıye
İnşaLlah ben bunları yapamıyorum ekleyınce basına koyuyor ıstedıgım yere gülücük vs koyamıyorum :)) cahil kaldımInsallah emeklerimiz bosa cikmazzz
Hic girmedigine gore biseymi olduki kopegineminnta nerede acaba kopegı nasıl oldu kayıp dunden beri ..
Ayy inşallah iyidir cok zor bişi evladı gibi oluyo insanın alışınca..Hic girmedigine gore biseymi olduki kopegine
O fazlasıymış çok takma kafaya hepsini zaptedemeyiz sonuçta:)Bende hemen cikma diye kocami tutuyorumguluncede akiyo yaa gecen 2 saat yattim hic akitmadan bir ilkti sonra dusa gittim ohhh akti gitti yine :)
Evet cnm benimde mujabbet kusum var aksama kadar konuşuyor cokk seviyorum cokk tatlı bisey olsa cokk uzulurum kii kopegin sevgiside daha farkli olur insss iyidirrrAyy inşallah iyidir cok zor bişi evladı gibi oluyo insanın alışınca..
Ankarada olsaydim keskee canimmm.benim ve esimin ailesi orda evlenince baska sehire geldik. Ankarada onerebilecegim dr var cnim sen ankaradamisinpink love sen nerden katılıyorsun yarışmamıza profılınde ankara yazıyorda ankaradaysan iyi bir doktor önerin varmı dıycektım
Öyle bir topik varmış arkadaşlar hamile kalalım o Tipine de uğrarız ne tarz süprizler Yapılıyor fikir edinirixBen dusunuyirum canim. Bebek patigi alacagim beyaz icine not yazicam babacigim ben geliyorum 9 ay sonra yanindayimmmm yada daha duygusal biseyler suan o moda giremedimdeeyastiginin uzerine koyucam ortuyu kaldirinca patigi gorecek aksama kadar bekleyebilirsem tabii
Zapdetmekk istiyorumO fazlasıymış çok takma kafaya hepsini zaptedemeyiz sonuçta:)
Aynen hiç sorma senden benden iyi takip ediyorlarTarihi biliyorlar zaten nerdeyse onlar bize suprız yapacak :)
Supriz isi kolay tek hamile kalalimdaaa aglaya bagira soylesekte olur :)Öyle bir topik varmış arkadaşlar hamile kalalım o Tipine de uğrarız ne tarz süprizler Yapılıyor fikir edinirix
Alışkanlık yapıyor ayaklar havaya bisiklet çevir falan :)Tamam bugun calisma gunu denerimolduysa olmustur artik adete 5gun kaldida yinede ben psikolojik yatıyorum
Bende keske ankarada olsaydım hayaller ankara hayatlar antakya/hatay yani .. Ablam orada onun için sordumAnkarada olsaydim keskee canimmm.benim ve esimin ailesi orda evlenince baska sehire geldik. Ankarada onerebilecegim dr var cnim sen ankaradamisin
Ben bacaklarimi tutturuyorum yoruluncaAlışkanlık yapıyor ayaklar havaya bisiklet çevir falan :)
Şimdi de Günaşırı her ay ha babam ha neyseki regl oluyor mola veriyoruz yoksa hızımızı alamayızYa kizlar ben kucukken gerdek gecesini ilk ogrendigimde cok igrenc bisey gibi gelmisti ve ne saniyordum. Bu gerdek gecesi birde cocuk yapilacagi zaman onis yapiliyo saniyodum .ben toplamda hayatim biyince 3 kere yaparim diyodum. Gerdek gecesi ve iki çocuk düşünüyodum çocuk aklimlagercegi ogrendigimde ise ben evlenmem diyodum . Simdide cocuk olsun diye uğraşıyorum aklima geldi birden
Ayyy ben antakyaya gittim cok guzel selaleyi gezdikkk. Canim ben tup bebek merkezinde calisiykdum ankarada evkenince ayrildim Alptekin alagoz var suan bi yerde calismiyor ama ayni klinikteydik ben cok severdim cok iyi bir dr ise girmesini bekliyorum gitmek icin. Klinigim kurucusu sahibi proff ama kesinlikle tavsiye etmem aslaaa o yuzden isim vermicem onun. Medicana daydi heralde aygul demirol var oda çok iyi dr.Bende keske ankarada olsaydım hayaller ankara hayatlar antakya/hatay yani .. Ablam orada onun için sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?