su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Önerilerin için sagol soyleyecegım .. Antakya güzelde gezmek için yaşamsk için degıl bana gore bir sehır degil :)

İnşaLlah ben bunları yapamıyorum ekleyınce basına koyuyor ıstedıgım yere gülücük vs koyamıyorum :)) cahil kaldım
Canim gulucuk ifadesine bas ifade kiyduktan sonra bosluk tusuna bas dene bir

Önerilerin için sagol soyleyecegım .. Antakya güzelde gezmek için yaşamsk için degıl bana gore bir sehır degil :)
Bide ankarada turkan ornek diye bi dr var cnm oda iyi bir dr . Evet cnm bende sadece gezme amacli gittim kunefemi yedim geldimm .esin icin mi ordasinn

Cok güzel bir fikir, insallah sürprizini en kisa zamanda gerceklestirirsin canim :)
Bende bebegin agzindan bir mektup yazmistim, onu posta kutusuna atmistim zarfin üzerinde de dogum yapmak istedigim hastaneden geldigi yaziyordu :) Birde bebek patigini alip icine dijital gebelik testini koyup güzelce paketleyip vermistim :)

Öyle bir topik varmış arkadaşlar hamile kalalım o Tipine de uğrarız ne tarz süprizler Yapılıyor fikir edinirix
Evet ben o topigi okudum, degisik fikirler var :)

Benim aklımda hep sofraya 3 tabak koymak vardı misafırımız mı var deyınce evet ama 9 ay sonra gelecek demeyı coook istemistim
Hayirlisi olsun, insallah bu ay sofrana 3. tabagi koyarsin canim.

Bide ankarada turkan ornek diye bi dr var cnm oda iyi bir dr . Evet cnm bende sadece gezme amacli gittim kunefemi yedim geldimm .esin icin mi ordasinn
evet canım iki ailede uzakta bizde sevgili gibi burda takılıyoruz gelen gıden yok ikimiz dısında kimsemiz yok 3 sene bitti ama hala alışamadım buraya insanlarına

evet canım iki ailede uzakta bizde sevgili gibi burda takılıyoruz gelen gıden yok ikimiz dısında kimsemiz yok 3 sene bitti ama hala alışamadım buraya insanlarına
Yaaa canimm cokkk guzelmiss yaptigin seyyy baya emek harcamissin . Insallah tekrari dha guzeli nasip olur

Ben herkesin ilk cocugu sanıyordum .. E-brulim ikincimi olacak bu .. Yada hatlar karıstı kimin kızı vardı :)

Canim bizde antepteydik ben cok kalmadim ama alisamazdim cok zorlandim insalrini sevemedim korkuyordum. Cok sukur batiya geldik bura yakin ankaraya . Konu kimsum yok aksmaa kadar evdeyim sıkılıyorum seni cok iyi anliykrum o yuzden

Aminn canım burdaki yardımlasma destek cok hosuma gıdıyor tanıdık birine bu kadar özelini acamazsın acsanda böyle güzel dınlemez seni ..
Kesinkikle canimmm. En ozelimizi anlatiyiruz gülüyoruz yeri geliyor üzülüyoruz. Cok samimi ark bu kadarini anlatmiyorum mesela .iyiki uye olmusum mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…