Tatile cikiyoruz renen regl donemindeŞimdi de Günaşırı her ay ha babam ha neyseki regl oluyor mola veriyoruz yoksa hızımızı alamayız
Cok guzelmisss canimmm insallah bu ay 3.tabagi koyarsinBenim aklımda hep sofraya 3 tabak koymak vardı misafırımız mı var deyınce evet ama 9 ay sonra gelecek demeyı coook istemistim
Önerilerin için sagol soyleyecegım .. Antakya güzelde gezmek için yaşamsk için degıl bana gore bir sehır degil :)Ayyy ben antakyaya gittim cok guzel selaleyi gezdikkk. Canim ben tup bebek merkezinde calisiykdum ankarada evkenince ayrildim Alptekin alagoz var suan bi yerde calismiyor ama ayni klinikteydik ben cok severdim cok iyi bir dr ise girmesini bekliyorum gitmek icin. Klinigim kurucusu sahibi proff ama kesinlikle tavsiye etmem aslaaa o yuzden isim vermicem onun. Medicana daydi heralde aygul demirol var oda çok iyi dr.
Canim gulucuk ifadesine bas ifade kiyduktan sonra bosluk tusuna bas dene birİnşaLlah ben bunları yapamıyorum ekleyınce basına koyuyor ıstedıgım yere gülücük vs koyamıyorum :)) cahil kaldım
40 kere inşallah diyeyim tutar belkiCok guzelmisss canimmm insallah bu ay 3.tabagi koyarsin
Bide ankarada turkan ornek diye bi dr var cnm oda iyi bir dr . Evet cnm bende sadece gezme amacli gittim kunefemi yedim geldimm .esin icin mi ordasinnÖnerilerin için sagol soyleyecegım .. Antakya güzelde gezmek için yaşamsk için degıl bana gore bir sehır degil :)
Cok güzel bir fikir, insallah sürprizini en kisa zamanda gerceklestirirsin canim :)Ben dusunuyirum canim. Bebek patigi alacagim beyaz icine not yazicam babacigim ben geliyorum 9 ay sonra yanindayimmmm yada daha duygusal biseyler suan o moda giremedimdeeyastiginin uzerine koyucam ortuyu kaldirinca patigi gorecek aksama kadar bekleyebilirsem tabii
Evet ben o topigi okudum, degisik fikirler var :)Öyle bir topik varmış arkadaşlar hamile kalalım o Tipine de uğrarız ne tarz süprizler Yapılıyor fikir edinirix
Hayirlisi olsun, insallah bu ay sofrana 3. tabagi koyarsin canim.Benim aklımda hep sofraya 3 tabak koymak vardı misafırımız mı var deyınce evet ama 9 ay sonra gelecek demeyı coook istemistim
evet canım iki ailede uzakta bizde sevgili gibi burda takılıyoruz gelen gıden yok ikimiz dısında kimsemiz yok 3 sene bitti ama hala alışamadım buraya insanlarınaBide ankarada turkan ornek diye bi dr var cnm oda iyi bir dr . Evet cnm bende sadece gezme amacli gittim kunefemi yedim geldimm .esin icin mi ordasinn
Yaaa canimm cokkk guzelmiss yaptigin seyyy baya emek harcamissin . Insallah tekrari dha guzeli nasip olurevet canım iki ailede uzakta bizde sevgili gibi burda takılıyoruz gelen gıden yok ikimiz dısında kimsemiz yok 3 sene bitti ama hala alışamadım buraya insanlarına
Canim bizde antepteydik ben cok kalmadim ama alisamazdim cok zorlandim insalrini sevemedim korkuyordum. Cok sukur batiya geldik bura yakin ankaraya . Konu kimsum yok aksmaa kadar evdeyim sıkılıyorumevet canım iki ailede uzakta bizde sevgili gibi burda takılıyoruz gelen gıden yok ikimiz dısında kimsemiz yok 3 sene bitti ama hala alışamadım buraya insanlarına
Yok canim benim ilk :) Leylanin kizi varBen herkesin ilk cocugu sanıyordum .. E-brulim ikincimi olacak bu .. Yada hatlar karıstı kimin kızı vardı :)
Aminn canım burdaki yardımlasma destek cok hosuma gıdıyor tanıdık birine bu kadar özelini acamazsın acsanda böyle güzel dınlemez seni ..Yaaa canimm cokkk guzelmiss yaptigin seyyy baya emek harcamissin . Insallah tekrari dha guzeli nasip olur
Ay ben bunu ebrulime yazdim niye böyle olmusYaaa canimm cokkk guzelmiss yaptigin seyyy baya emek harcamissin . Insallah tekrari dha guzeli nasip olur
Kesinkikle canimmm. En ozelimizi anlatiyiruz gülüyoruz yeri geliyor üzülüyoruz. Cok samimi ark bu kadarini anlatmiyorum mesela .iyiki uye olmusum mutluyumAminn canım burdaki yardımlasma destek cok hosuma gıdıyor tanıdık birine bu kadar özelini acamazsın acsanda böyle güzel dınlemez seni ..
Benim bir kızım var teyzesi 3,5 Yaşında 1,5 senedir ikinci için uğraşıyorumBen herkesin ilk cocugu sanıyordum .. E-brulim ikincimi olacak bu .. Yada hatlar karıstı kimin kızı vardı :)
Amin insallah cok sag ol canim, Rabbim hepimize nasip etsin.Yaaa canimm cokkk guzelmiss yaptigin seyyy baya emek harcamissin . Insallah tekrari dha guzeli nasip olur.
Ayyy masallah tam abla olmalik yas.insallah nasip olur. Nede tatlıdır simdi ooo ayyy kanim kaynadiiBenim bir kızım var teyzesi 3,5 Yaşında 1,5 senedir ikinci için uğraşıyorum
Masallah Allah bagislasin prensesini :)Benim bir kızım var teyzesi 3,5 Yaşında 1,5 senedir ikinci için uğraşıyorum
Aminnn insallahhhAmin insallah cok sag ol canim, Rabbim hepimize nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?