su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Canim bizde antepteydik ben cok kalmadim ama alisamazdim cok zorlandim insalrini sevemedim korkuyordum. Cok sukur batiya geldik bura yakin ankaraya . Konu kimsum yok aksmaa kadar evdeyim sıkılıyorum seni cok iyi anliykrum o yuzden
Alıştım artık biri gelince sıkılıyorum :) hemen gitseler de kafamı dinlesem dıyorum bizimde tayın durumu var seneye bakalım ıns. batıya gelırız

telefon çok ısınınca pc ye gectim.. birde bişi diycem ya benim midem kazınıyor hiç acıkmayan ben kahvaltı yaptım hemen acıktım yıne yedım yine acıktım ne oluıyor benim vucut dengem bozuldu stresten mi acaba bebek mi var acaba

Inşallah bebek vardır :)

Insallah bebektir seni aciktiran :) ama psikolojikte olabilir canim, olmayan seyleri bile varmis gibi hissedebiliyoruz. Hayirlisi artik, ne zaman gidecektin kan tahliline?

hosgeldın canım .. inşallah .. bugun yoktun hiç sanki
Evet canım elektirik yoktu
yeni geldi, herşeyi bebeğe yoruyoruz artık..

Nasip bakalım..
Benim her zaman sol tarafım ağrıyodu
lakin bugün sağ kasığımda pıt pıt atmaya başladı..

Insallah bebektir seni aciktiran :) ama psikolojikte olabilir canim, olmayan seyleri bile varmis gibi hissedebiliyoruz. Hayirlisi artik, ne zaman gidecektin kan tahliline?
daha çoook var 21'i bat ama 14üne kanda cıkar demişlerdi .. ben 14 ne yapamam heralde biraz daha beklerim idrar testınde cıkarsa ancak kan verırım

Evet canım elektirik yoktu
yeni geldi, herşeyi bebeğe yoruyoruz artık..

Nasip bakalım..
Benim her zaman sol tarafım ağrıyodu
lakin bugün sağ kasığımda pıt pıt atmaya başladı..
evet ya herseyi bebege yoruyoruz .. :) benim sol oyle zaten kocaman olan yumurtam soldaydı .. off uyusak kan testı yapacak gun uyansak kurmasak kafamızda ..

daha çoook var 21'i bat ama 14üne kanda cıkar demişlerdi .. ben 14 ne yapamam heralde biraz daha beklerim idrar testınde cıkarsa ancak kan verırım
Cok mu? 14ü pazartesi canim :) hadi insallah...

Kızlar napıyosunuz bakalım..?
Burası iyi oldu ya hepimiz paylaşıyoruz ne yaşıyosak..

Benim test tarihim 14 eylül
5 eylülde çatlatma iğnem
sizce şu hassas testlerden mi alıp yapsam, yoksa normal 5tl liklerden mi alsam çıkar mı onlarda yoksa erken mi olur? (Soru biraz karışık oldu sanırım: )

evet ya herseyi bebege yoruyoruz .. :) benim sol oyle zaten kocaman olan yumurtam soldaydı .. off uyusak kan testı yapacak gun uyansak kurmasak kafamızda ..
Aaa test günlerimiz aynı

erken degıl mı senın ıcın benım 2 eylul du iğne .. hepsiylede cıkar bence varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…