ne güzel en azından bir tane var rabbım onada can yoldasını kardesını en kısa zamanda yollasın inşallahBenim bir kızım var teyzesi 3,5 Yaşında 1,5 senedir ikinci için uğraşıyorum
Alıştım artık biri gelince sıkılıyorum :) hemen gitseler de kafamı dinlesem dıyorum bizimde tayın durumu var seneye bakalım ıns. batıya gelırızCanim bizde antepteydik ben cok kalmadim ama alisamazdim cok zorlandim insalrini sevemedim korkuyordum. Cok sukur batiya geldik bura yakin ankaraya . Konu kimsum yok aksmaa kadar evdeyim sıkılıyorumseni cok iyi anliykrum o yuzden
Alıştım artık biri gelince sıkılıyorum :) hemen gitseler de kafamı dinlesem dıyorum bizimde tayın durumu var seneye bakalım ; ))))) .ins cnmm
Bebektir o bebektelefon çok ısınınca pc ye gectim.. birde bişi diycem ya benim midem kazınıyor hiç acıkmayan ben kahvaltı yaptım hemen acıktım yıne yedım yine acıktım ne oluıyor benim vucut dengem bozuldu stresten mi acaba bebek mi var acaba
hosgeldın canım .. inşallah .. bugun yoktun hiç sankiInşallah bebek vardır:)
Insallah bebektir seni aciktiran :) ama psikolojikte olabilir canim, olmayan seyleri bile varmis gibi hissedebiliyoruz. Hayirlisi artik, ne zaman gidecektin kan tahliline?telefon çok ısınınca pc ye gectim.. birde bişi diycem ya benim midem kazınıyor hiç acıkmayan ben kahvaltı yaptım hemen acıktım yıne yedım yine acıktım ne oluıyor benim vucut dengem bozuldu stresten mi acaba bebek mi var acaba
Ayyy masallah tam abla olmalik yas.insallah nasip olur. Nede tatlıdır simdi ooo ayyy kanim kaynadii
Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallahMasallah Allah bagislasin prensesini :)
ayy inşallah bebektir ilk defa bu ay kendimi cok dinledim degısıklıklerı gozlemledım ama ates basması mıde kazınması harıcındede bişi yokBebektir o bebek
Evet canım elektirik yoktuhosgeldın canım .. inşallah .. bugun yoktun hiç sanki
daha çoook var 21'i bat ama 14üne kanda cıkar demişlerdi .. ben 14 ne yapamam heralde biraz daha beklerim idrar testınde cıkarsa ancak kan verırımInsallah bebektir seni aciktiran :) ama psikolojikte olabilir canim, olmayan seyleri bile varmis gibi hissedebiliyoruz. Hayirlisi artik, ne zaman gidecektin kan tahliline?
Zaten ikinciyi kendin için yapmıyorsun inan.ilkine yoldaş KARDEŞ olsun diye kızım çok yalnız bir kardeşi olsa inşallahne güzel en azından bir tane var rabbım onada can yoldasını kardesını en kısa zamanda yollasın inşallah
evet ya herseyi bebege yoruyoruz .. :) benim sol oyle zaten kocaman olan yumurtam soldaydı .. off uyusak kan testı yapacak gun uyansak kurmasak kafamızda ..Evet canım elektirik yoktu
yeni geldi, herşeyi bebeğe yoruyoruz artık..
Nasip bakalım..
Benim her zaman sol tarafım ağrıyodu
lakin bugün sağ kasığımda pıt pıt atmaya başladı..
Cok mu? 14ü pazartesi canim :) hadi insallah...daha çoook var 21'i bat ama 14üne kanda cıkar demişlerdi .. ben 14 ne yapamam heralde biraz daha beklerim idrar testınde cıkarsa ancak kan verırım
Son bir hafta Geçmek bilmezevet ya herseyi bebege yoruyoruz .. :) benim sol oyle zaten kocaman olan yumurtam soldaydı .. off uyusak kan testı yapacak gun uyansak kurmasak kafamızda ..
Aaa test günlerimiz aynıevet ya herseyi bebege yoruyoruz .. :) benim sol oyle zaten kocaman olan yumurtam soldaydı .. off uyusak kan testı yapacak gun uyansak kurmasak kafamızda ..
erken degıl mı senın ıcın benım 2 eylul du iğne .. hepsiylede cıkar bence varsaKızlar napıyosunuz bakalım..?
Burası iyi oldu ya hepimiz paylaşıyoruz ne yaşıyosak..
Benim test tarihim 14 eylül
5 eylülde çatlatma iğnem
sizce şu hassas testlerden mi alıp yapsam, yoksa normal 5tl liklerden mi alsam çıkar mı onlarda yoksa erken mi olur? (Soru biraz karışık oldu sanırım: )
yok ya karıstı iyice kafam 14 gün sonra cıkar dedıler 2sınde iğne vuruldum 16sına ben testı yapacagım..Cok mu? 14ü pazartesi canim :) hadi insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?