su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Kızlar benim sol kasık arada bir dürtüyor.ne oluyorki benim yumlar soldaydı.çatlamadı da kiste mi dönüştü dersiniz

erken degıl mı senın ıcın benım 2 eylul du iğne .. hepsiylede cıkar bence varsa

Doktorum söyledi tarihi
haklısın hepsinde çıkar şayet tutunmuşsa...

Kızlar benim sol kasık arada bir dürtüyor.ne oluyorki benim yumlar soldaydı.çatlamadı da kiste mi dönüştü dersiniz
O bendede var canım hareketlilik o çalışma yapıyor sperm yumurta içerde kist mist nerden cıkartıyorsun .. Belki bebek vuruyor yerlesiyor..

yok ya karıstı iyice kafam 14 gün sonra cıkar dedıler 2sınde iğne vuruldum 16sına ben testı yapacagım..
SON 6 GÜN :)

Öyle düsünme canim ya, kist falan yok.

AAA TAMAM HEMEN VERİYORUMM
İĞNE GÜNÜM:2 EYLÜL
BAT:19 EYLÜL
TEST GÜNÜMDE 19 EYLÜL DOKTOR ÖLE DEDİ AYYYY ÇOK HEYECANLI YAAA:)

Minik mucizelerimiz

A N N E adayi
Catlatma ignesiBATTest tarihi Sonuc
_Verda_ 5. Eylül23. Eylül14. Eylül?
minnta 31. Agustos12. Eylül14. Eylül?
E-brulim 31. Agustos21. Eylül20. Eylül?
@deeploneliness31. Agustos16. Eylül18. Eylül?
Veson 7. Eylül26. Eylül27. Eylül?
Al_pi 2. Eylül21. Eylül16. Eylül?
@elmaselmas?15. Eylül15. Eylül?
@53352. Eylül17. Eylül??
@BayilanBayilana8. Eylül25. Eylül27. Eylül?
LeYLa_21 21. Agustos9. Eylül9. Eylül?
DESIGNER27 2. Eylül19. Eylül19. Eylül?
[TR]
UGUR GETIRSIN INSALLAH
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Az kalmış hadi Hayırlısı minnta yada E-brulim kaydeder bilgileri
CNM KASIK DÜRTÜYOR DEMİŞSİN YA BU GEBELİK BELİRTİSİ HEVESLENDİRMİYİM AMA BEN 2 KERE HAMİLE KALDIM AMA DÜŞÜK YAPTIM İKİSİNDEDE KASIĞIMDA İĞNE BATMASI ŞEKLİNDE BELİRTİ VARDI ÜSTELİK BİRDE ŞUNU DİYİM YİNE HEVESLENDİRMEK GİBİ OLMASIN:) SENİN YUMURTALAR SAĞDAYDI SEN SOLDA HİSSEDİYOSUN AMA DOKTORLAR YUMURTALIKLARA BAKARKEN KENDİLERİNE GÖRE SAĞI SÖLÜYOLAR

Cnm Dr ultrasona bakarken soldaydı yumurta ve dün Çatladı bu kadar erken bebek belirtisi olur mu?

Cnm Dr ultrasona bakarken soldaydı yumurta ve dün Çatladı bu kadar erken bebek belirtisi olur mu?
BAK HEVESLENDİRMEK İSTEMİYORUM TEKRAR SÖLİYİM SANA İLK GEBELİK HİKAYEMİ ANLATAYIMMI:) EŞİMLE TATİLDEYDİK VE TAM YUMURTLAMA GÜNÜM O GÜNE GELİYORDU İLİŞKİ OLDU 2 SONRASI KASIĞIMDA İĞNE BATMASI YAŞADIM 4-5 GÜN DEVAM ETTİ DEDİMKİ EŞİME KAYINVALİDEMDE YANIMDA BEN SANIRIM HAMİLEYİM DEDİLER GEÇTİMİ ADETİN YOK DEDİM DAHA 9-10 GÜN VAR:) DEDİKİ KAYINVALİDEM KIZIM ÖLE ŞEY OLURMU HİÇ? GÖRÜRSÜNÜZ BEN HAMİLEYİM DEDİM ADETİME DAHA 1 HAFTADAN FAZLA VARDI GİTTİM KAN TESTİ YAPTIM 72 Mİ NEYDİ DEĞER ADET GÜNÜMDE 1500 LERİN ÜZERİNDEYDİ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…