erken degıl mı senın ıcın benım 2 eylul du iğne .. hepsiylede cıkar bence varsa
O bendede var canım hareketlilik o çalışma yapıyor sperm yumurta içerdeKızlar benim sol kasık arada bir dürtüyor.ne oluyorki benim yumlar soldaydı.çatlamadı da kiste mi dönüştü dersiniz
SON 6 GÜN :)yok ya karıstı iyice kafam 14 gün sonra cıkar dedıler 2sınde iğne vuruldum 16sına ben testı yapacagım..
Öyle düsünme canim ya, kist falan yok.Kızlar benim sol kasık arada bir dürtüyor.ne oluyorki benim yumlar soldaydı.çatlamadı da kiste mi dönüştü dersiniz
O bendede var canım hareketlilik o çalışma yapıyor sperm yumurta içerdekist mist nerden cıkartıyorsun .. Belki bebek vuruyor yerlesiyor..
Ay ne bileyim son ikisinde birer yumurta çatlamamıştı liste dönüşmüştü paronoyak oldumSON 6 GÜN :)
Öyle düsünme canim ya, kist falan yok.
Ya yok öyle kötü düsünme, Allahin izniyle bebekten baska bir sey yoktur :)Ay ne bileyim son ikisinde birer yumurta çatlamamıştı liste dönüşmüştü paronoyak oldum
Cnm bilgilerini ver kaydedilsin iğne günün bat günün ve test gününKIZLARRR BENDE VARIM AŞILAMAMIN 6.GÜNÜ TEST YAPMAMA 9 GÜN VAR:)
Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc | |
| 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | ? |
| 31. Agustos | 12. Eylül | 14. Eylül | ? |
| 31. Agustos | 21. Eylül | 20. Eylül | ? |
@deeploneliness | 31. Agustos | 16. Eylül | 18. Eylül | ? |
| 7. Eylül | 26. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 2. Eylül | 21. Eylül | 16. Eylül | ? |
@elmaselmas | ? | 15. Eylül | 15. Eylül | ? |
@5335 | 2. Eylül | 17. Eylül | ? | ? |
@BayilanBayilana | 8. Eylül | 25. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 21. Agustos | 9. Eylül | 9. Eylül | ? |
| 2. Eylül | 19. Eylül | 19. Eylül | ? |
SENİN NE KADARVAR BELİRTİ VARMI HİÇ:)
Cnm benimki daha çok yeni yumurtam dün Çatladı iğne günüm 7 eylüldü yukarda bak liste varSENİN NE KADARVAR BELİRTİ VARMI HİÇ:)
Sende belirti var mı?SENİN NE KADARVAR BELİRTİ VARMI HİÇ:)
CNM KASIK DÜRTÜYOR DEMİŞSİN YA BU GEBELİK BELİRTİSİ HEVESLENDİRMİYİM AMA BEN 2 KERE HAMİLE KALDIM AMA DÜŞÜK YAPTIM İKİSİNDEDE KASIĞIMDA İĞNE BATMASI ŞEKLİNDE BELİRTİ VARDI ÜSTELİK BİRDE ŞUNU DİYİM YİNE HEVESLENDİRMEK GİBİ OLMASIN:) SENİN YUMURTALAR SAĞDAYDI SEN SOLDA HİSSEDİYOSUN AMA DOKTORLAR YUMURTALIKLARA BAKARKEN KENDİLERİNE GÖRE SAĞI SÖLÜYOLAR
Aramiza hosgeldin canim :) insallah 9 gün sonra güzel haber alirsinKIZLARRR BENDE VARIM AŞILAMAMIN 6.GÜNÜ TEST YAPMAMA 9 GÜN VAR:)
AMİNNN CNMM AMİN İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE BURDAN HAYKILARIM BİRBİRİMİZE:)Aramiza hosgeldin canim :) insallah 9 gün sonra güzel haber alirsin
Cnm Dr ultrasona bakarken soldaydı yumurta ve dün Çatladı bu kadar erken bebek belirtisi olur mu?CNM KASIK DÜRTÜYOR DEMİŞSİN YA BU GEBELİK BELİRTİSİ HEVESLENDİRMİYİM AMA BEN 2 KERE HAMİLE KALDIM AMA DÜŞÜK YAPTIM İKİSİNDEDE KASIĞIMDA İĞNE BATMASI ŞEKLİNDE BELİRTİ VARDI ÜSTELİK BİRDE ŞUNU DİYİM YİNE HEVESLENDİRMEK GİBİ OLMASIN:) SENİN YUMURTALAR SAĞDAYDI SEN SOLDA HİSSEDİYOSUN AMA DOKTORLAR YUMURTALIKLARA BAKARKEN KENDİLERİNE GÖRE SAĞI SÖLÜYOLAR
Sağdaydı demek istedimCnm Dr ultrasona bakarken soldaydı yumurta ve dün Çatladı bu kadar erken bebek belirtisi olur mu?
BAK HEVESLENDİRMEK İSTEMİYORUM TEKRAR SÖLİYİM SANA İLK GEBELİK HİKAYEMİ ANLATAYIMMI:) EŞİMLE TATİLDEYDİK VE TAM YUMURTLAMA GÜNÜM O GÜNE GELİYORDU İLİŞKİ OLDU 2 SONRASI KASIĞIMDA İĞNE BATMASI YAŞADIM 4-5 GÜN DEVAM ETTİ DEDİMKİ EŞİME KAYINVALİDEMDE YANIMDA BEN SANIRIM HAMİLEYİM DEDİLER GEÇTİMİ ADETİN YOK DEDİM DAHA 9-10 GÜN VAR:) DEDİKİ KAYINVALİDEM KIZIM ÖLE ŞEY OLURMU HİÇ? GÖRÜRSÜNÜZ BEN HAMİLEYİM DEDİM ADETİME DAHA 1 HAFTADAN FAZLA VARDI GİTTİM KAN TESTİ YAPTIM 72 Mİ NEYDİ DEĞER ADET GÜNÜMDE 1500 LERİN ÜZERİNDEYDİ :)Cnm Dr ultrasona bakarken soldaydı yumurta ve dün Çatladı bu kadar erken bebek belirtisi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?