su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Hadi ya ama Allah bir daha yaşatmasın inşallah sorun ne kalbimi durdu.bu arada bende batma falan kalmadı

BEN HATTA DOKTORA DEDİMKİ HOCAM Bİ İNSAN GEBE KALDIKTAN 2 GÜN SONRA GEBE KALDIĞINI ANLARMI BEN İKİSİNDEDE ANLADIM DEDİM BAZI İNSNLAR VUCUTLARI ÇOK HASSAS OLUR HERDEĞİŞİMİ ANLAYABİLİR DEDİ NORMALDE MÜMKÜN DEĞİL DEDİ

Zaten zor hamile kalınıyor hamile kalınca da herşey bitmiyor hcg artacak mı kese görülecek mi bebek var mı?kalbi atacak mı?birşey olacak mı sürekli stres

Doğrudur yani bazıları ovulasyonu her ay hissediyor mesela

Çok geçmiş olsun Vcnm ya inşallah aşılaman tutar
İNŞALLAH CNM ALLAH HEPİMZİİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TAM SEVİNİRKEN KAYBETMEK ÇOK KÖTÜ OLUYOR BEN HİÇ AŞILAMA DÜŞÜNMEDİM KALIYORUM ELBET TUTAR DİYE 7 AYDIR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU İLE UĞRAŞIYORUM ARTIK DOKTORA DEDİMKİ ALLAH AŞKINA EŞİMEDE BAKIN BELKİ ONDN BANA MİKROP BULAŞIYO SPERM TESTİ YAPIN DEDİM TEST Bİ YAPILDI DEĞERLER KÖTÜ EŞİMDE İLERİ DERECEDE VARİKOSEL VARMIŞ DÜŞÜKLERİ BU YAPABİLİRMİŞ OKADAR ZAMANDIR HİÇ Bİ DOKTOR EŞİNEDE BAKALIM DEMEDİ KENDİME DÜNYA KADAR TEST YAPTIRDIM ÇOK DUA ETTİM ALLAHA KARŞIMA ÇIKARDI RESMEN SORUNU ÖYLE OLUNCA DOKTOR AŞILAMA ÖNERDİ

İyi akşamlar kızlar, durumlarınız nasıl bakalım?
BELİRTİSİ OLAN? minnta sessizliğini koruyor selam olsun,
değil mi E-brulim

AMİNNN CNMM HEPİMİZE NASİP ETSİN ALLAH:)
Amin arkadaşım benim de 3 senede hiç gebeliğim oluşmadı.
Pko'luyum, bu ay tedavideydim 15 ve üzeri yumurtam oluşmuş, nasip bakalım..
Beklemedeyiz anlayacağın..

Amin arkadaşım benim de 3 senede hiç gebeliğim oluşmadı.
Pko'luyum, bu ay tedavideydim 15 ve üzeri yumurtam oluşmuş, nasip bakalım..
Beklemedeyiz anlayacağın..
15 YUMURTAMIII ANAMMMMM:) HEPSİ OLGUN DEĞİLDİR HERALDE CNM BENDE 4 OLGUN BİTANE KÜÇÜK OLDU DOKTOR E2 DEĞERİME BAKTIM 800 ÇIKTI 1000 OLSAYDI AŞILAMAYI İPTAL EDİCEKTİ SONRA 4 ÜDE DÖLLENEBİLİR DEDİ RİSKİ GÖZE ALIOMUSUNUZ DEDİ BENDE ALIYORUM DEDİM NELER YAŞAMIŞIM BUNUMU RİSKE ALMICAM:)

Slm canım bende bu ay iğne olucaktım klomen kullandım ama dr bu ay iğneye gerek duymadı gün aşırı birlikte olun dedi.olmazsa önümüzdeki ay iğne yapıcak benim size sormak istediğim kasıklarımda aşırı derecede ağrı var sürekli idrar yapma ihtiyacı hissediyorum nide ilişki sırasında kasıklarım çok ağırıyor acaba bebekmi var daha regilime 15 gün var

Ay çok ilginç o nasıl Dr muş????

HAHA aynen canım.. Durumun çok çok iyi dedi..
Hatta çoğul gebelik olabilirmiş, benim normal sadece iğne tedavisi canım.
Çatlatma iğnesi oldum.. Bi'de pko var yumurtalar birden fazla oluyo zaten her ay..
Bakalım nasip..

Yumurtlama Döneminde olabilirsin cnm

YUMURTLAMA GERÇEKLEŞTİMİ ACABA OVULASYON TESTİ FELAN YAPTINMI İĞNE NEDEN VERMEDİKİ CNM KLOMENDE İĞNE VURUNMADAN EĞER KENDİLİĞİNDEN ÇATLAMAZ İSE KİSTE DÖNÜŞÜYO BENCE DOKTORA GT BAKALIM ÇATLAMIŞMI DİYE SOR

VALLAHİ 4 DÜZ BİLE OLABİLİR HEE:)

Gittim canım çatlamış o yüzden gerek duymadı döllenme olmazsa tekrar klomen sonra iğne dedi.

KESE BOZULDU KALBİ DURDU CNM İKİNCİSİNDEDE ÇOK ERKEN 5 HAFTADA DÜŞTÜ
Gelmis gecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasin insallah.

İyi akşamlar kızlar, durumlarınız nasıl bakalım?
BELİRTİSİ OLAN? minnta sessizliğini koruyor selam olsun,
değil mi E-brulim

Gülüm minnta hic gelmedi bugün, köpegi iyi degil mi ki?

E2 ne oluyor canim? Bende asilama oldum ama hic öyle bir seyden bahsetmedi doktor. Bir sürü yumurtan var dedi, en büyüklerinin biri 14 biri 11 mm idi, yani asilama günü biri 20 digeri de 17 falan.
Seninde hakkinda hayirlisi olsun, belki onca beklemeye ve sabrina Rabbim iki tane birden verir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…