Hadi ya ama Allah bir daha yaşatmasın inşallah sorun ne kalbimi durdu.bu arada bende batma falan kalmadıBAK HEVESLENDİRMEK İSTEMİYORUM TEKRAR SÖLİYİM SANA İLK GEBELİK HİKAYEMİ ANLATAYIMMI:) EŞİMLE TATİLDEYDİK VE TAM YUMURTLAMA GÜNÜM O GÜNE GELİYORDU İLİŞKİ OLDU 2 SONRASI KASIĞIMDA İĞNE BATMASI YAŞADIM 4-5 GÜN DEVAM ETTİ DEDİMKİ EŞİME KAYINVALİDEMDE YANIMDA BEN SANIRIM HAMİLEYİM DEDİLER GEÇTİMİ ADETİN YOK DEDİM DAHA 9-10 GÜN VAR:) DEDİKİ KAYINVALİDEM KIZIM ÖLE ŞEY OLURMU HİÇ? GÖRÜRSÜNÜZ BEN HAMİLEYİM DEDİM ADETİME DAHA 1 HAFTADAN FAZLA VARDI GİTTİM KAN TESTİ YAPTIM 72 Mİ NEYDİ DEĞER ADET GÜNÜMDE 1500 LERİN ÜZERİNDEYDİ :)
KESE BOZULDU KALBİ DURDU CNM İKİNCİSİNDEDE ÇOK ERKEN 5 HAFTADA DÜŞTÜHadi ya ama Allah bir daha yaşatmasın inşallah sorun ne kalbimi durdu.bu arada bende batma falan kalmadı
Çok geçmiş olsun cnm yaKESE BOZULDU KALBİ DURDU CNM İKİNCİSİNDEDE ÇOK ERKEN 5 HAFTADA DÜŞTÜ
Doğrudur yani bazıları ovulasyonu her ay hissediyor meselaBEN HATTA DOKTORA DEDİMKİ HOCAM Bİ İNSAN GEBE KALDIKTAN 2 GÜN SONRA GEBE KALDIĞINI ANLARMI BEN İKİSİNDEDE ANLADIM DEDİM BAZI İNSNLAR VUCUTLARI ÇOK HASSAS OLUR HERDEĞİŞİMİ ANLAYABİLİR DEDİ NORMALDE MÜMKÜN DEĞİL DEDİ
Kayıpların için üzüldüm arkadaşımKESE BOZULDU KALBİ DURDU CNM İKİNCİSİNDEDE ÇOK ERKEN 5 HAFTADA DÜŞTÜ
İNŞALLAH CNM ALLAH HEPİMZİİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TAM SEVİNİRKEN KAYBETMEK ÇOK KÖTÜ OLUYORÇok geçmiş olsun Vcnm yainşallah aşılaman tutar
AMİNNN CNMM HEPİMİZE NASİP ETSİN ALLAH:)Kaybın için üzüldüm arkadaşım
Rabbim bir daha yaşatmasın..
Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah..
Amin arkadaşım benim de 3 senede hiç gebeliğim oluşmadı.AMİNNN CNMM HEPİMİZE NASİP ETSİN ALLAH:)
15 YUMURTAMIII ANAMMMMM:) HEPSİ OLGUN DEĞİLDİR HERALDE CNM BENDE 4 OLGUN BİTANE KÜÇÜK OLDU DOKTOR E2 DEĞERİME BAKTIM 800 ÇIKTI 1000 OLSAYDI AŞILAMAYI İPTAL EDİCEKTİ SONRA 4 ÜDE DÖLLENEBİLİR DEDİ RİSKİ GÖZE ALIOMUSUNUZ DEDİ BENDE ALIYORUM DEDİM NELER YAŞAMIŞIM BUNUMU RİSKE ALMICAM:)Amin arkadaşım benim de 3 senede hiç gebeliğim oluşmadı.
Pko'luyum, bu ay tedavideydim 15 ve üzeri yumurtam oluşmuş, nasip bakalım..
Beklemedeyiz anlayacağın..
Ay çok ilginç o nasıl Dr muş????İNŞALLAH CNM ALLAH HEPİMZİİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TAM SEVİNİRKEN KAYBETMEK ÇOK KÖTÜ OLUYORBEN HİÇ AŞILAMA DÜŞÜNMEDİM KALIYORUM ELBET TUTAR DİYE 7 AYDIR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU İLE UĞRAŞIYORUM ARTIK DOKTORA DEDİMKİ ALLAH AŞKINA EŞİMEDE BAKIN BELKİ ONDN BANA MİKROP BULAŞIYO SPERM TESTİ YAPIN DEDİM TEST Bİ YAPILDI DEĞERLER KÖTÜ EŞİMDE İLERİ DERECEDE VARİKOSEL VARMIŞ DÜŞÜKLERİ BU YAPABİLİRMİŞ OKADAR ZAMANDIR HİÇ Bİ DOKTOR EŞİNEDE BAKALIM DEMEDİ KENDİME DÜNYA KADAR TEST YAPTIRDIM ÇOK DUA ETTİM ALLAHA KARŞIMA ÇIKARDI RESMEN SORUNU ÖYLE OLUNCA DOKTOR AŞILAMA ÖNERDİ
15 YUMURTAMIII ANAMMMMM:) HEPSİ OLGUN DEĞİLDİR HERALDE CNM BENDE 4 OLGUN BİTANE KÜÇÜK OLDU DOKTOR E2 DEĞERİME BAKTIM 800 ÇIKTI 1000 OLSAYDI AŞILAMAYI İPTAL EDİCEKTİ SONRA 4 ÜDE DÖLLENEBİLİR DEDİ RİSKİ GÖZE ALIOMUSUNUZ DEDİ BENDE ALIYORUM DEDİM NELER YAŞAMIŞIM BUNUMU RİSKE ALMICAM:)
Yumurtlama Döneminde olabilirsin cnmSlm canım bende bu ay iğne olucaktım klomen kullandım ama dr bu ay iğneye gerek duymadı gün aşırı birlikte olun dedi.olmazsa önümüzdeki ay iğne yapıcak benim size sormak istediğim kasıklarımda aşırı derecede ağrı var sürekli idrar yapma ihtiyacı hissediyorum nide ilişki sırasında kasıklarım çok ağırıyor acaba bebekmi var daha regilime 15 gün var
YUMURTLAMA GERÇEKLEŞTİMİ ACABA OVULASYON TESTİ FELAN YAPTINMI İĞNE NEDEN VERMEDİKİ CNM KLOMENDE İĞNE VURUNMADAN EĞER KENDİLİĞİNDEN ÇATLAMAZ İSE KİSTE DÖNÜŞÜYO BENCE DOKTORA GT BAKALIM ÇATLAMIŞMI DİYE SORSlm canım bende bu ay iğne olucaktım klomen kullandım ama dr bu ay iğneye gerek duymadı gün aşırı birlikte olun dedi.olmazsa önümüzdeki ay iğne yapıcak benim size sormak istediğim kasıklarımda aşırı derecede ağrı var sürekli idrar yapma ihtiyacı hissediyorum nide ilişki sırasında kasıklarım çok ağırıyor acaba bebekmi var daha regilime 15 gün var
VALLAHİ 4 DÜZ BİLE OLABİLİR HEE:)HAHA aynen canım.. Durumun çok çok iyi dedi..
Hatta çoğul gebelik olabilirmiş, benim normal sadece iğne tedavisi canım.
Çatlatma iğnesi oldum.. Bi'de pko var yumurtalar birden fazla oluyo zaten her ay..
Bakalım nasip..
Gelmis gecmis olsun canimKESE BOZULDU KALBİ DURDU CNM İKİNCİSİNDEDE ÇOK ERKEN 5 HAFTADA DÜŞTÜ
Gülüm
E2 ne oluyor canim? Bende asilama oldum ama hic öyle bir seyden bahsetmedi doktor. Bir sürü yumurtan var dedi, en büyüklerinin biri 14 biri 11 mm idi, yani asilama günü biri 20 digeri de 17 falan.15 YUMURTAMIII ANAMMMMM:) HEPSİ OLGUN DEĞİLDİR HERALDE CNM BENDE 4 OLGUN BİTANE KÜÇÜK OLDU DOKTOR E2 DEĞERİME BAKTIM 800 ÇIKTI 1000 OLSAYDI AŞILAMAYI İPTAL EDİCEKTİ SONRA 4 ÜDE DÖLLENEBİLİR DEDİ RİSKİ GÖZE ALIOMUSUNUZ DEDİ BENDE ALIYORUM DEDİM NELER YAŞAMIŞIM BUNUMU RİSKE ALMICAM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?