su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

E-brulim Bilmiyorum canım konuşmadım bende bugün, umarım iyidir
sen nasılsın canım?

[

E2 ne oluyor canim? Bende asilama oldum ama hic öyle bir seyden bahsetmedi doktor. Bir sürü yumurtan var dedi, en büyüklerinin biri 14 biri 11 mm idi, yani asilama günü biri 20 digeri de 17 falan.
Seninde hakkinda hayirlisi olsun, belki onca beklemeye ve sabrina Rabbim iki tane birden verir :)[/QUOTE]
CNM DOKTOR ÖNCE YUMURTALARIMA BAKTI OLGUNDU HEPSİ SONRA DEDİKİ DEVLETİN KOYDUĞU BAZI YASAKLAR VAR DEDİ ÇOK FAZLA YUMURTA OLUŞTUĞUNDA AŞILAMAYI İPTAL ETMEK DURUMUNDAYIM DEDİ ŞİMDİ KANDAKİ ÖSTROJEN DÜZEYİNE BAKICAZ ONA GÖRE AŞILAMA YAPIP YAPMIYACAĞIMZA KARAR VERİCEZ DEDİ KANDAKİ ÖSTROJEN DÜZEYİ YANİ E2 YUMURTA BAŞINA OLGUN FOLİKÜL DEĞERİNİ VELİRLİYOR BENİM 800 ÇIKTI YUMURTA BAŞINA 200 OLMASI İSTENİYORMUŞ 1000 OLSAYDI YAPMAZDIM DEDİ NEDEN BÖLE SÖLEDİ BİLMYİORUM DAHA ÖNCE GEBE KALDIĞIM İÇİN OLABİLİR HEPSİDE DÖLLENEBİLİR DEDİ AYY CNM AĞZINI BAL YESİN OKADAR İSTERİMKİ İKİZ :)

Slm cnm benim tedavimde böyleydi sadece ilac kullandim ve adete 15 varken bende ayni şeyleri yasadim adetine 5 gun kaldi merak ve heyecanla bekliyorum.

Insallah iyidir gülüm...
Ben iyiyim sükür, affedersin wc ye kosturup duruyorum
Sende ne var ne yok? Annecigin sana mis gibi yemekler döktürüyordur simdi

Annem gitti canım.. H.sonu ben gidicem yanına..
Aynen ya gece 2 kere kalktım ben de :)

Anladim canim, acikladigin icin tesekkür ederim. Herhalde benim yumurtalarimin hepsi yeterince gelismedigi icin doktorum öyle bir seyden bahsetmedi. Allah gönlüne göre versin, bu sene ikiz gebelikler cok :)

Insalalh bebektir canim. Bazayi kaldiridm kasigima agri girdi yaa cok pismanim
Canim sen niye öyle agir islerle ugrasiyorsun? Senin kendini koruyup kollaman gerekiyor. Yapma bir daha

Annem gitti canım.. H.sonu ben gidicem yanına..
Aynen ya gece 2 kere kalktım ben de :)
Allah kavustursun canim :) Git tabi, o sana cok iyi bakar :)
WC ile calisma masam arasinda mekik dokuyorum :) sende belirtidir ama bende degil :)

Cok pismanim cok agriyor cok korkuyorum bida yapmicam

Korkma gülüm Allahin izniyle bir sey olmaz ama bundan sonra kendine dikkat ediyorsun. Biraz uzan en iyisi.
Oyle yaptim canim. Ya yumurtan soldaydi benim hep sag ağrıyor. Bisey var sanki .uzandim kalkmayim 1 saat falan gecer

Oyle yaptim canim. Ya yumurtan soldaydi benim hep sag ağrıyor. Bisey var sanki .uzandim kalkmayim 1 saat falan gecer
Aklina kötü seyler getirme, sen simdi güzelce dinlen, Vücudunu cok fazla dinliyorsun, sag sol agiracak elbet biraz akisina birak kuzum, dinlememeye calis. Bak benim arkadasim hamileyken karnima sanki bicak sapliyorlardi diyor, agridan kendini yere atiyordu, demem o ki her insanda farkli. Sen kötüye yorma.

Allah kavustursun canim :) Git tabi, o sana cok iyi bakar :)
WC ile calisma masam arasinda mekik dokuyorum :) sende belirtidir ama bende degil :)

Amin canım.. Bu arada sende niye belirti olmuyomuş?
:/

Elimde degilll yapıcak bisey yok bekleyecegimmm .tesekjur ederim cnimm

Canım ne oldu ağrın mı var? Geçmiş olsun.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…