su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Benim doktor her ay E2 ye bakıp öyle klomen verıyor yada iğne verıyor .. Hep 800 lerde cıkıyor zaten

Bizim doktorlarda mı bir tuhaflık var :) yoksa onların doktorlarında mı?
Bunu hiç bir zaman öğrenemeyecegiz :) yumurtanın kalitesi için bakmamız lazım dıyor adetın 2. Günü gidiyorum ya kan ver sonra ara sonuca gore dozunu soyluycem dıyor

Bunu hiç bir zaman öğrenemeyecegiz :) yumurtanın kalitesi için bakmamız lazım dıyor adetın 2. Günü gidiyorum ya kan ver sonra ara sonuca gore dozunu soyluycem dıyor
Evet öyle maalesef... Keşke okuyup doktor olsaymışım :)

minnta canım köpeğin nasıl oldu?

LeYLa_21 canım nasılsın?

Bugün ikinizde hiç uğramadınız, sizi merak ettim. Inşallah her şey yolundadır.

Ya canim cok lazimmis gibi bazayi kaldirdim kasigima agri girdi ve hala devam ediyor
Kocalar ne güne duruyor cnm ver ona kaldırsın ben ona diyorum bazen.çamaşır yıkıyorum hepsini kaldırmıyorum ikiye bölüp taşıyorum.ama çok da kaptırmamak gerek insan psikolojisi bozuluyor ya bebek varsa diye diye paranoya oluyor insan o Yüzden biraz dikkat ama her hareket de de kısıtlama yapılmamalı

Zaten geri indirmedim canim resmen seytan durttu varya gereksiz bisey icin kaldirdim . Hamile olup olmadigim belli degil ama korktum cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…