Aferin sana .. Neden kaldırıyorsun ki zaten az günün kaldı dikkat et ..Insalalh bebektir canim. Bazayi kaldiridm kasigima agri girdi yaa cok pismanim
Ben sık wc ye çıkıyorum canım, galiba mesanem küçük ondan :)Amin canım.. Bu arada sende niye belirti olmuyomuş?
:/
Ben sık wc ye çıkıyorum canım, galiba mesanem küçük ondan :)
Gülme kız gerçekten öyle :)
Benimki niye bakmıyor anlamadımBenim doktor her ay E2 ye bakıp öyle klomen verıyor yada iğne verıyor .. Hep 800 lerde cıkıyor zaten
Benim doktor her ay E2 ye bakıp öyle klomen verıyor yada iğne verıyor .. Hep 800 lerde cıkıyor zaten
Benim ki de bakmıyor Yum 18 oldu mu dayıyor iğneyiGülme kız gerçekten öyle :)
Benimki niye bakmıyor anlamadım
Bizim doktorlarda mı bir tuhaflık var :) yoksa onların doktorlarında mı?Benim ki de bakmıyor Yum 18 oldu mu dayıyor iğneyi
Bunu hiç bir zaman öğrenemeyecegiz :) yumurtanın kalitesi için bakmamız lazım dıyor adetın 2. Günü gidiyorum ya kan ver sonra ara sonuca gore dozunu soyluycem dıyorBizim doktorlarda mı bir tuhaflık var :) yoksa onların doktorlarında mı?
Evet öyle maalesef... Keşke okuyup doktor olsaymışım :)Bunu hiç bir zaman öğrenemeyecegiz :) yumurtanın kalitesi için bakmamız lazım dıyor adetın 2. Günü gidiyorum ya kan ver sonra ara sonuca gore dozunu soyluycem dıyor
Kadın doğumcu olsaymışsın prof falan bızde sana gelirdikEvet öyle maalesef... Keşke okuyup doktor olsaymışım :)
Ya ya keşke :) hepinizi doğurttururdumKadın doğumcu olsaymışsın prof falan bızde sana gelirdik
Ya canim cok lazimmis gibi bazayi kaldirdim kasigima agri girdi ve hala devam ediyorCanım ne oldu ağrın mı var? Geçmiş olsun.. :/
Aferin sana .. Neden kaldırıyorsun ki zaten az günün kaldı dikkat et ..
Geçmedi mi daha?Bidaha yapmicam.calismada yok
Gecmedi maleseffGeçmedi mi daha?
Kocalar ne güne duruyor cnm ver ona kaldırsın ben ona diyorum bazen.çamaşır yıkıyorum hepsini kaldırmıyorum ikiye bölüp taşıyorum.ama çok da kaptırmamak gerek insan psikolojisi bozuluyor ya bebek varsa diye diye paranoya oluyor insan o Yüzden biraz dikkat ama her hareket de de kısıtlama yapılmamalıYa canim cok lazimmis gibi bazayi kaldirdim kasigima agri girdi ve hala devam ediyor
Yok torba falan koyma sakınGecmedi maleseff.kaldirirken bisey hissetmedim kaldiriktan hemen sonra bi kramp gibi girdi sicak su torbasimi koysamki. Esimde kizdi
Zaten geri indirmedim canim resmen seytan durttu varya gereksiz bisey icin kaldirdim . Hamile olup olmadigim belli degil ama korktum cidden.Kocalar ne güne duruyor cnm ver ona kaldırsın ben ona diyorum bazen.çamaşır yıkıyorum hepsini kaldırmıyorum ikiye bölüp taşıyorum.ama çok da kaptırmamak gerek insan psikolojisi bozuluyor ya bebek varsa diye diye paranoya oluyor insan o Yüzden biraz dikkat ama her hareket de de kısıtlama yapılmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?