su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Gecmedi maleseff.kaldirirken bisey hissetmedim kaldiriktan hemen sonra bi kramp gibi girdi sicak su torbasimi koysamki. Esimde kizdi
Veson haklı sıcak su iyi değil diye biliyorum, o zaman düşme tehlikesi oluyor galiba. Çok sıcak suyla duş almayın diyor doktorlar, bu da öyle bir şey galiba.

Sen dinlenmeye devam et gülüm, yarın ki durumuna bir bakarsın.

Her şeye iyi gelmiyormuş sıcak su torbası mesela iltihap'ı olanların kesinlikle koymaması lazımmış.. Neyse olan oldu kendınıde cok üzme .. Bi daha ya dikkat et ..

Allah buyuk varsa korur insallah. Yatiyorum.sadece namaza kalkicqm birazdan geri yatarim. Tesekkur ederim cnm

Her şeye iyi gelmiyormuş sıcak su torbası mesela iltihap'ı olanların kesinlikle koymaması lazımmış.. Neyse olan oldu kendınıde cok üzme .. Bi daha ya dikkat et ..
Sagol cnm.bidaha yaparmiyim yapmamm

Ahhh vesonnn ahhh naptinn bi bilsennn ciktimiki ananas yarin markete gidip bakayim .unutmam lazim ananasi

Cnm bu gun gittim doktora yumurtam yok sanirim catlamis dedi hic olusmamis da olabilir igne flan olmadim listeye giremem sanirim

4 mevsim bulunan meyve kocacıgını yolla alıversın canım cekti belki bebiş vardır de
Ama cok yorgun kiyamıyorum .ben yarin kndim bakiyim .bebekte istediği her seyi o anda olamayacagini anlasin oyyy kiyamam ben ona ananasta alirim babanasta

Bi Topikte okuduM biri testini sabah kocası uyurken yapmış bakmış cıft cizgi gitmiş kocasının yanına ayva istiyorum bana ayva al ayva demiş :))) genelde ayvaya aş erilir ya adam ne dıyor dıye sok olmuştur uyku sersemi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…