Tmam canim.annemde soguk serbt yap ic dedi .Yok torba falan koyma sakın
Veson haklı sıcak su iyi değil diye biliyorum, o zaman düşme tehlikesi oluyor galiba. Çok sıcak suyla duş almayın diyor doktorlar, bu da öyle bir şey galiba.Gecmedi maleseff.kaldirirken bisey hissetmedim kaldiriktan hemen sonra bi kramp gibi girdi sicak su torbasimi koysamki. Esimde kizdi
İşte o daha kötü bebek tutunmaya Çalışıyor ağır kaldırarak biz buna engel oluyoruz yat bugün hiç kalkma dinlenZaten geri indirmedim canim resmen seytan durttu varya gereksiz bisey icin kaldirdim . Hamile olup olmadigim belli degil ama korktum cidden.
Allah buyuk varsa korur insallah. Yatiyorum.sadece namaza kalkicqm birazdan geri yatarim. Tesekkur ederim cnmVeson haklı sıcak su iyi değil diye biliyorum, o zaman düşme tehlikesi oluyor galiba. Çok sıcak suyla duş almayın diyor doktorlar, bu da öyle bir şey galiba.
Sen dinlenmeye devam et gülüm, yarın ki durumuna bir bakarsın.
Sagol cnm.bidaha yaparmiyim yapmammHer şeye iyi gelmiyormuş sıcak su torbası mesela iltihap'ı olanların kesinlikle koymaması lazımmış.. Neyse olan oldu kendınıde cok üzme .. Bi daha ya dikkat et ..
Ananasın idrar söktürücü özelliği var, ben wc den hiç kalkmam artık :)Kızlar Ananas iyi geliyormuş Rahmi kuvvetlendiriyormuş
Ayyy ben cok severim nasil canim istedi sulu sulu. OffffKızlar Ananas iyi geliyormuş Rahmi kuvvetlendiriyormuş
Öyle canım haklısın, varsa beneğini Rabbim sana bağışlasın inşallah. Iyi istirahatlarAllah buyuk varsa korur insallah. Yatiyorum.sadece namaza kalkicqm birazdan geri yatarim. Tesekkur ederim cnm
Ayy gecen sefer ne kadar yemiştim doktor senın dusuk rıskın yok cok güzel tutunmus deyınce bırakmıştım ..Kızlar Ananas iyi geliyormuş Rahmi kuvvetlendiriyormuş
Mesane de küçük artık wc ye git gel mekik dokursunAnanasın idrar söktürücü özelliği var, ben wc den hiç kalkmam artık :)
en hiç yemedimAyyy ben cok severim nasil canim istedi sulu sulu. Offff
Aminn insallah cnim tesekkurlerÖyle canım haklısın, varsa beneğini Rabbim sana bağışlasın inşallah. Iyi istirahatlar
4 mevsim bulunan meyve kocacıgını yolla alıversınAhhh vesonnn ahhh naptinn bi bilsennnciktimiki ananas yarin markete gidip bakayim .unutmam lazim ananasi
Valla cnm denk gelirse kesinlikle denemelisin.Mesane de küçük artık wc ye git gel mekik dokursun
en hiç yemedim
Cnm bu gun gittim doktora yumurtam yok sanirim catlamis dedi hic olusmamis da olabilir igne flan olmadim listeye giremem sanirimkizlar hadi durumlarimiZi guncelleyip birbirmize destek olalim
benim adet gunum 12 eylul,
bide gecen gun adet gorucek gibi sinirlerim bozulmustu ama ustune bugun iki gun olsu gelen giden yok,
gogus uclarim cok agrio, goguslerim de dolgunlasti ozellikle sutyeni cikarirken cok agriolar,
yorgunluk uyku hali yine var her oglen uyuyorum
ve sicak basiyo
belim cok agrio ve kasiklarim
bide asiri gazim var
bunlarin hepsi adet oncesinde de hamilelikte olabilio bakalim kismetimizde ne varmis bu ay
pazartesi kan testi ile ogrenecegim insallah
sizde durumlar ne arkadaslar
Ama cok yorgun kiyamıyorum .ben yarin kndim bakiyim .bebekte istediği her seyi o anda olamayacagini anlasin4 mevsim bulunan meyve kocacıgını yolla alıversıncanım cekti belki bebiş vardır de
Durun kızlar daha ortada Gül yok Kocaları şimdiden bıltırmayalım:)Ama cok yorgun kiyamıyorum .ben yarin kndim bakiyim .bebekte istediği her seyi o anda olamayacagini anlasinoyyy kiyamam ben ona ananasta alirim babanasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?