Kocişinin tabanların kuvvet, gitsin bir koşu alsın gelsin :)Ahhh vesonnn ahhh naptinn bi bilsennnciktimiki ananas yarin markete gidip bakayim .unutmam lazim ananasi
Aslında ananas bahane be gülüm...Ayy gecen sefer ne kadar yemiştim doktor senın dusuk rıskın yok cok güzel tutunmus deyınce bırakmıştım ..
Wc de yaşamaya başlayacağım :)))Mesane de küçük artık wc ye git gel mekik dokursun
Yok canım, kaslarım mı gevşek ney bilmiyorum ki, biraz suyu fazla kaçırdım mı zırt pırt wc ye çıkıyorum.Aminn insallah cnim tesekkurler.idrar yolunda prob mi var cnm
Progesteron baksaymisya canim yaa. Sen yinede bos durma calisCnm bu gun gittim doktora yumurtam yok sanirim catlamis dedi hic olusmamis da olabilir igne flan olmadim listeye giremem sanirim
Canim o su icme aliskanligi olmadigindan oluyomus. Bolca su icsen mesane akisir demisti dr bna. Ben hic icememde bogulacak gibi olurum.Kocişinin tabanların kuvvet, gitsin bir koşu alsın gelsin :)
Aslında ananas bahane be gülüm...
Wc de yaşamaya başlayacağım :)))
Yok canım, kaslarım mı gevşek ney bilmiyorum ki, biraz suyu fazla kaçırdım mı zırt pırt wc ye çıkıyorum.
Hehehehe demii .ama olmadik seyler isticemDurun kızlar daha ortada Gül yok Kocaları şimdiden bıltırmayalım:)
Adam anladı mı ki :))Bi Topikte okuduM biri testini sabah kocası uyurken yapmış bakmış cıft cizgi gitmiş kocasının yanına ayva istiyorum bana ayva al ayva demiş :))) genelde ayvaya aş erilir ya adam ne dıyor dıye sok olmuştur uyku sersemi :)
Kasımdan beri eğitmeye çalışıyorum ama hiç bir ilerleme kaydetmedi mesanecim :) aaa ama bak su çok önemli bebiş için, içmeye çalış.Canim o su icme aliskanligi olmadigindan oluyomus. Bolca su icsen mesane akisir demisti dr bna. Ben hic icememde bogulacak gibi olurum.
Günde kaç lt içiyorsun canım?Benim kadar wc ye giden varmıdır acaba ? Cok su içiyorum normaldede ama hala alışmadı demek vucut :))
Progesterona 21.gun bakiliyo canim ben daha 13.gundeyim haftaya yaptircam onu bakalim dr da ole dedi gun asiri iliski olsunn hic belli olmaz 1-2 gun once yumurtlamisim erkenden uzuldum bisi goremeyinceProgesteron baksaymisya canim yaa. Sen yinede bos durma calis
Gün gün degıssede 2 litre kesin içiyorum hele bu aralar suyla yasıyorum ..Günde kaç lt içiyorsun canım?
Sirf onunn icin icmeye çalışıyorum canim.cesit cesit sisiler aldim heveslenopte iceyim diyeAdam anladı mı ki :))
Kasımdan beri eğitmeye çalışıyorum ama hiç bir ilerleme kaydetmedi mesanecim :) aaa ama bak su çok önemli bebiş için, içmeye çalış.
Ablam tüp bebek yaptırdı Dr 3 litre su iç demişGünde kaç lt içiyorsun canım?
Tamam bencede baktir.iliski olmamismiydi o zamnlarda cnm.erken yumurtlama olmus o zmn cnm.kendin yumurtlamanda guzel bu kdr üzülmeProgesterona 21.gun bakiliyo canim ben daha 13.gundeyim haftaya yaptircam onu bakalim dr da ole dedi gun asiri iliski olsunn hic belli olmaz 1-2 gun once yumurtlamisim erkenden uzuldum bisi goremeyince
Ohhhh 3litre su icsemm wc ye bi sandalye atarim orda beklerimAblam tüp bebek yaptırdı Dr 3 litre su iç demiş
Maşallah canım... Seni ümitlendirmek istemiyorum da hamile oluncada insan çok daha fazla su içiyormuş. Susuyorsun sürekli :)Gün gün degıssede 2 litre kesin içiyorum hele bu aralar suyla yasıyorum ..
Bebiş olsa da olmasa da iç canım, sağlık önemli.Sirf onunn icin icmeye çalışıyorum canim.cesit cesit sisiler aldim heveslenopte iceyim diye. Enfeksiyon falan yoksa takma canim git bol bol icin temizlenir
Kilona göre hesaplayabiliyorsun onu canımAblam tüp bebek yaptırdı Dr 3 litre su iç demiş
O da zaten habire tuvalette:)Ohhhh 3litre su icsemm wc ye bi sandalye atarim orda beklerim. Gunde ennn az 5bardak su icmek lazimmis
Bemde kesinlikle.simdi geldi sarildi bende hemen ananas istedimTanıdıgım herkes hamileyken tadını cıkart naz yap bol bol herseyı iste dıyor .. Sonra cok pişman olursun diyor .. İtina ile dinliycem
Yazın tamamda kışın 3 cok zor ..Ablam tüp bebek yaptırdı Dr 3 litre su iç demiş
Maşallah canım... Seni ümitlendirmek istemiyorum da hamile oluncada insan çok daha fazla su içiyormuş. Susuyorsun sürekli :)
Bebiş olsa da olmasa da iç canım, sağlık önemli.
Kilona göre hesaplayabiliyorsun onu canım
Yorgundu kıyamazdın ne olduBemde kesinlikle.simdi geldi sarildi bende hemen ananas istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?