su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Ahhh vesonnn ahhh naptinn bi bilsennn ciktimiki ananas yarin markete gidip bakayim .unutmam lazim ananasi
Kocişinin tabanların kuvvet, gitsin bir koşu alsın gelsin :)

Ayy gecen sefer ne kadar yemiştim doktor senın dusuk rıskın yok cok güzel tutunmus deyınce bırakmıştım ..
Aslında ananas bahane be gülüm...

Mesane de küçük artık wc ye git gel mekik dokursun
Wc de yaşamaya başlayacağım :)))

Aminn insallah cnim tesekkurler .idrar yolunda prob mi var cnm
Yok canım, kaslarım mı gevşek ney bilmiyorum ki, biraz suyu fazla kaçırdım mı zırt pırt wc ye çıkıyorum.

Cnm bu gun gittim doktora yumurtam yok sanirim catlamis dedi hic olusmamis da olabilir igne flan olmadim listeye giremem sanirim
Progesteron baksaymisya canim yaa. Sen yinede bos durma calis

Canim o su icme aliskanligi olmadigindan oluyomus. Bolca su icsen mesane akisir demisti dr bna. Ben hic icememde bogulacak gibi olurum.

Adam anladı mı ki :))

Canim o su icme aliskanligi olmadigindan oluyomus. Bolca su icsen mesane akisir demisti dr bna. Ben hic icememde bogulacak gibi olurum.
Kasımdan beri eğitmeye çalışıyorum ama hiç bir ilerleme kaydetmedi mesanecim :) aaa ama bak su çok önemli bebiş için, içmeye çalış.

Benim kadar wc ye giden varmıdır acaba ? Cok su içiyorum normaldede ama hala alışmadı demek vucut :))

Progesteron baksaymisya canim yaa. Sen yinede bos durma calis
Progesterona 21.gun bakiliyo canim ben daha 13.gundeyim haftaya yaptircam onu bakalim dr da ole dedi gun asiri iliski olsunn hic belli olmaz 1-2 gun once yumurtlamisim erkenden uzuldum bisi goremeyince

Tanıdıgım herkes hamileyken tadını cıkart naz yap bol bol herseyı iste dıyor .. Sonra cok pişman olursun diyor .. İtina ile dinliycem

Adam anladı mı ki :))

Kasımdan beri eğitmeye çalışıyorum ama hiç bir ilerleme kaydetmedi mesanecim :) aaa ama bak su çok önemli bebiş için, içmeye çalış.
Sirf onunn icin icmeye çalışıyorum canim.cesit cesit sisiler aldim heveslenopte iceyim diye . Enfeksiyon falan yoksa takma canim git bol bol icin temizlenir

Progesterona 21.gun bakiliyo canim ben daha 13.gundeyim haftaya yaptircam onu bakalim dr da ole dedi gun asiri iliski olsunn hic belli olmaz 1-2 gun once yumurtlamisim erkenden uzuldum bisi goremeyince
Tamam bencede baktir.iliski olmamismiydi o zamnlarda cnm.erken yumurtlama olmus o zmn cnm.kendin yumurtlamanda guzel bu kdr üzülme

Gün gün degıssede 2 litre kesin içiyorum hele bu aralar suyla yasıyorum ..
Maşallah canım... Seni ümitlendirmek istemiyorum da hamile oluncada insan çok daha fazla su içiyormuş. Susuyorsun sürekli :)

Sirf onunn icin icmeye çalışıyorum canim.cesit cesit sisiler aldim heveslenopte iceyim diye . Enfeksiyon falan yoksa takma canim git bol bol icin temizlenir
Bebiş olsa da olmasa da iç canım, sağlık önemli.

Ablam tüp bebek yaptırdı Dr 3 litre su iç demiş
Kilona göre hesaplayabiliyorsun onu canım

Çok kilolu değil 50 ya var ya yok 1,65 boy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…