Yaz dönemi yeni yaptırdı daha sonucu bilmiyoruz merakla bekliyoruzYazın tamamda kışın 3 cok zor ..
Bi hemsire vardi canim yemek yemez su icerdi hamileyken elinden dusmezdi sisesi. Su icerek 4.500 mu ne dogurdu bebek kocamandiMaşallah canım... Seni ümitlendirmek istemiyorum da hamile oluncada insan çok daha fazla su içiyormuş. Susuyorsun sürekli :)
Bebiş olsa da olmasa da iç canım, sağlık önemli.
Kilona göre hesaplayabiliyorsun onu canım
Bemde kesinlikle.simdi geldi sarildi bende hemen ananas istedim
Ananas ağır bastı:)Yorgundu kıyamazdın ne oldu
Ins poztif cikr cnm ner de yaptırdıYaz dönemi yeni yaptırdı daha sonucu bilmiyoruz merakla bekliyoruz
Iliski oldu da canim erken yumurtladiysamda ne kadar buyudu ki 18mm yi gecmesi imkansiz e ole de bebek olmazTamam bencede baktir.iliski olmamismiydi o zamnlarda cnm.erken yumurtlama olmus o zmn cnm.kendin yumurtlamanda guzel bu kdr üzülme
MersinIns poztif cikr cnm ner de yaptırdı
Kız incecikmiş ya ablan :) benimde boyum 1,65 kilom 63 ve 2.05 lt su içmem gerekiyormuş. Ablanın doktoru biraz abarttı mı ki? :)Çok kilolu değil 50 ya var ya yok 1,65 boy
Maşallah 4,5 kilo ne demek :)Bi hemsire vardi canim yemek yemez su icerdi hamileyken elinden dusmezdi sisesi. Su icerek 4.500 mu ne dogurdu bebek kocamandi
Iuide cnim zaten igneyin18 mmden sonra veriyor. Bak bende serephone kullandim 19 olmus ogne vermedi kendi catlamaya baslamis dedi gun asiri iliski onerdi.moralini bozacak bi durum yok hatta buyudu catladi diye sevinmelisin cnim masallahIliski oldu da canim erken yumurtladiysamda ne kadar buyudu ki 18mm yi gecmesi imkansiz e ole de bebek olmaz
Yürekten hamile olmanı diliyorum :)Maşallah canım... Seni ümitlendirmek istemiyorum da hamile oluncada insan çok daha fazla su içiyormuş. Susuyorsun sürekli :) walla ümitlenmek istemiyorum ama gecen yasadıklarımın aynısını yasıyorum heyecanla günümü bekliyorum su- sıcak basması - gaz- şişkinlik
Cnm 18 den küçük olsa idi kendi kendine çatlamazdı demekki yeterli büyüklüğe gelmiş stres yapma ilişki varsa o günler inan şansın daha fazla çünkü iğne işe ilişki görev icabı oluyor biraz vücuttaki dengeyi de bozuyor maalesef regl da gecikme falan böylesi daha iyi inanIliski oldu da canim erken yumurtladiysamda ne kadar buyudu ki 18mm yi gecmesi imkansiz e ole de bebek olmaz
Nasil hesaplanıyor canim su miktari. Valla yaa ama bebek komigime gitmisti horudgum en buyuk yeni dogandi kucagima almistim tasiyamamistim uzun sureKız incecikmiş ya ablan :) benimde boyum 1,65 kilom 63 ve 2.05 lt su içmem gerekiyormuş. Ablanın doktoru biraz abarttı mı ki? :)
Bu arada Rabbim ablana hayırlısını versin, inşallah tutar önce göbüşü sonra kucağı dolar.
Maşallah 4,5 kilo ne demek :)
Hadi hayırlı haberler alırsınız inş..Yaz dönemi yeni yaptırdı daha sonucu bilmiyoruz merakla bekliyoruz
Gaz niye olurki yaa .gazwomenMaşallah canım... Seni ümitlendirmek istemiyorum da hamile oluncada insan çok daha fazla su içiyormuş. Susuyorsun sürekli :) walla ümitlenmek istemiyorum ama gecen yasadıklarımın aynısını yasıyorum heyecanla günümü bekliyorum su- sıcak basması - gaz- şişkinlik
Sen birde beni duy bende aynı boy 43 kilo :) Valla ben Dr un yalancısıyım hatta regl iken içmeye başla Demişti.Kız incecikmiş ya ablan :) benimde boyum 1,65 kilom 63 ve 2.05 lt su içmem gerekiyormuş. Ablanın doktoru biraz abarttı mı ki? :)
Bu arada Rabbim ablana hayırlısını versin, inşallah tutar önce göbüşü sonra kucağı dolar.
Maşallah 4,5 kilo ne demek :)
Hadi hayırlısı canimmMersin
Yürekten teşekkür ediyorum aynı dilekler senin ve sizin içinde olsun inşallah..Yürekten hamile olmanı diliyorum :)
43 kilomu ben en son lise 3te 43 kiloydum :))) simdi 56 yimSen birde beni duy bende aynı boy 43 kilo :) Valla ben Dr un yalancısıyım hatta regl iken içmeye başla Demişti.
Iuide cnim zaten igneyin18 mmden sonra veriyor. Bak bende serephone kullandim 19 olmus ogne vermedi kendi catlamaya baslamis dedi gun asiri iliski onerdi.moralini bozacak bi durum yok hatta buyudu catladi diye sevinmelisin cnim masallah
Haklisiniz galiba kizlar cok sagolun haftaya cuma yaptircam artik progesteronu onda belli olur degil mi 8 in ustunde olursa yumurtlama normalmisCnm 18 den küçük olsa idi kendi kendine çatlamazdı demekki yeterli büyüklüğe gelmiş stres yapma ilişki varsa o günler inan şansın daha fazla çünkü iğne işe ilişki görev icabı oluyor biraz vücuttaki dengeyi de bozuyor maalesef regl da gecikme falan böylesi daha iyi inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?